meester zoekt slavin vingeren en klaarkomen

Na een paar minuten al spoot mijn Meester met zijn inmiddels keiharde lul zijn zaad mijn mond in. Vervolgens smeerde hij het over mijn gezicht uit. Helaas was ik nog niet genoeg gestraft. Meester Hans pakte een zweep en ik kreeg op elke borst 50 slagen. Oh wat een heerlijke pijn ik vroeg mijn Meester om de straf te verhogen en me nog 10 tikken op elke tepel te geven, het werden er 20 omdat ik zo brutaal was om een strafmaat te noemen.

Hierna kreef ik twee tepelklemmen op. Mijn voeten werden losgemaakt van de beddepoten en met een touw aan de spreidstok aan een haak in het plafond vastgemaakt, zodat mijn benen gespreid loodrecht in de lucht stonden, Ik kreeg 50 klappen op mijn kut met de rijzweep en smeekte om meer waarna er nog 50 volgde. Ondanks het latex broekje voelde ik de klappen hard neerkomen. Ik werd losgemaakt, de klemmen verhuisde van mijn tepels naar mijn kutlippen en moest met mijn kont achteruit vorovergebukt staan.

Nu werd mijn kont bewerkt met de zweep. Helemaal in trance van pijn en geilheid smeekte ik om ook hier de hoeveelheid klappen te verdubbelen het werden er Met een roodgloeiende gestriemde kont werd ik naar beneden gestuurd om het ontbijt voor de Meester te maken. Hij was tevreden en liet me op bed op handen en voeten zitten met mijn kont naar hem toe. Hij trok de klemmen van mijn kut wat mij een gil deed slaken van pijn en masseerde vervolgens heerlijk mijn opgezwollen kutlippen.

Zou ik nu eindelijk?? Nee natuurlijk niet ik werd naar beneden gestuurd om voor mezelf een kom Yogurt met musli te pakken. Deze kom mocht ik op handen en voeten naast het bed als een hond leegeten.

Nadat ik de vaat had opgeruimd zei Meester Hans, kom we gaan lekker burgerlijk een zondagse boswandeling maken, hier zijn je kleren. Ik zag mijn stevige sportschoenen sokken en mijn spijkerbroek. Deze Laatste had mijn Meester zo bewerkt, de knoop kkon nog dicht, maar onder de bovenste rand had hij het kruis weggeknipt zodat mijn kut bloot was. Ook mocht ik mijn jas aan zodat van mijn blote kut en bovenlijk voor anderen niets te zien was, wel was mijn collar goed zichtbaar.

Ik moest mijn Meester rijden en hij wees de route naar het bos. In het begin kwamen we nog wat mensen tegen die we vriendelijk groette, maar we gingen van de paden af het dichtere gedeelte van het bos in. Ik moest plaatsnemen op een omgevallen boom. Met een touw door het stalen oog in mijn collar werd ik aan de boom vastgezet.

In principe kon ik mezelf losmaken, Meester Hans deed mijn jas uit en zei: Eindelijk kon ik de brand van mijn geilheid blussen en al gauw kwam ik de eerste keer klaar.

Mijn tevenkut druipte van mijn geil even kwam ik op adem en begon mijn nu helemaal gevoelige kut nogmaals te vingeren, omdat mijn geilheid nu wat minder brandde door het hevige orgasme lette ik meer op de omgeving, hoorde vanalles kraken en dacht er er elk moment iemand lang zou komen die me zo zou zien. Dit bevorderde nou bepalld niet het tweede orgasme en ik zat dus een hele tijd te vingeren.

Plots werd ik weer geiler en het kon me niets meer schelen, dan werd ik maar betrapt. Ik begon heftig te kreunen en te hijgen, mijn klaarkomen leek wel een explosie en duurde lang voort, ik kon niet van mijn kut afblijven zo was ik in extase. Na een paar minuten maakte ik mezelf los en ging op zoek naar Meester Hans, voorzichtig sloop ik door de bossen, nu weer alert om mijn naaktheid niet aan vreemden te laten zien.

In de verte liep Meester Hans op het hoofdpad, mijn jas losjes in zijn hand. Een gezin liep hem tegemoet en ik kon dus niet naar het pad en liep evenwijdig door de begroeiing die behoorlijk wat schrammen en striemen op mijn naaktheid veroorzaakten.

Meester Hans was al bij de auto, ik keek naar links en rechts en schoot de parkeerplaats op gauw de net opengemaakte auto in. Zo geile kutslavin, was het lekker? Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht. En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken. Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen.

Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven. Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in.

En de Meester keurt haar. Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt. Stil slet werd je iets gevraagd? Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik. Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal.

Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet. Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester.

Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren.

We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan went iets in je poeperd te hebben. Ga maar even op handen en voeten zitten zodat ik het bij je naar binnen kan brengen. Mariska gaat op handen en voeten en voelt hoe haar Meester een plug in haar kontje duwt.

Blijf maar mooi zo zitten dan kan ik meteen je mondje verkrachten met mijn pik, en voel je je meteen een onderdanige slet. Kom op slet haal mijn lul eruit en open je mond. Mariska haalt de lul uit haar Meesters broek en opent haar mond ze likt even aan de lul maar Meester pakt haar en duwt zijn lul bij haar naar binnen. Ze heeft geen keus en begint te zuigen aan Meester zijn enorme lul.

Steeds dieper en sneller duwt Meester zijn lul in haar keel. Mariska ademt door haar neus en kokhalst bijna van de grote lul. Dan ineens spuit Meester zijn sperma diep in haar keel. Mariska slikt om het sperma weg te krijgen. Als ze opstaat heeft ze nog slierten om haar mond zitten. Wacht hier tot ik terugkom. Het duurt een behoorlijke tijd voordat de Meester terugkomt. Als hij er dan eindelijk is zegt hij dat ze haar tepels hard moet maken. Mariska doet wat haar gezegd wordt.

Dan plaats hij op beide tepels een klem. Mariska voelt meteen pijn in haar tepels en haar gezicht vertrekt van de pijn. Een Meester vindt het soms leuk om zijn slavin in pijn te zien verteld hij haar. Ik zal vandaag ook nog je kut gebruiken maar je kontje zal ik een paar dagen mee wachten tot je gewend bent om er iets in te hebben.

Kijk maar niet bang hoor elke vrouw krijgt vroeg of laat een lul in haar kut. Alleen zal ik niet zo voorzichtig zijn.

De Meester pakt een paar touwen en bindt haar vast aan het bed met haar armen en benen gespreid. Dan kleed hij zichzelf helemaal uit.

Mariska ziet dat Meester zijn lul ontzettend hard en groot is. De klemmen op haar tepels veroorzaken ontzettend veel pijn. Meester komt bij haar liggen en bewerkt haar kutje met een vinger. Teder vingert hij zijn slavin. Mariska kreunt en begint nat te worden tussen haar benen. Meester stopt en zegt haar dat ze nat genoeg is om zijn lul er in te krijgen.

Mariska probeert zich los te rukken maar zit goed vastgebonden aan het bed. Meester lacht naar haar en pakt zijn lul vast die hij tussen haar benen plaatst.

Kaalkutjes gangbang advertentie

Maar over hypnose bestaan ook veel misverstanden. Sommige mensen zien het verband met BDSM niet, of hebben juist overdreven verwachtingen van hypnose.

Andere mensen vinden hypnose vooral eng of zelfs gevaarlijk onzin! In dit artikel wil ik mijn visie geven op de combinatie van BDSM en hypnose, en een en ander uitleggen over hypnose. Het artikel is bedoeld als een inleiding op het onderwerp, niet als instructiegids. Ik wil daarbij beginnen met een misverstand weg te nemen: Maar met een bereidwillige partner zijn er best magische dingen te bereiken! Waar zou je hypnose voor kunnen gebruiken? Als dat je niet aanspreekt, kun je immers stoppen met lezen: Denk bijvoorbeeld aan klaarkomen op commando.

Of het laten aannemen van bepaalde houdingen op commando. Het aannemen van de houding wordt dan, door het toepassen van hypnose, een onbewust proces. Conditioneren is natuurlijk ook heel goed mogelijk zonder hypnose, maar in hypnose gaat het wel een heel stuk makkelijker en sneller. Het conditioneren gebeurt in hypnose, maar het commando werkt ook nadat je partner weer uit hypnose is. We noemen dit ook wel een post-hypnotische suggestie. Een andere mogelijkheid is het spelen met zintuigen.

Bijvoorbeeld het versterken of verzwakken van prikkels. Je kunt bijvoorbeeld iemand in hypnose de suggestie geven dat een zweep elke keer meer pijn gaat doen. Maar ook iemand hypnotisch gaggen je kunt niet meer praten of bonderen je kunt je niet meer bewegen behoort tot de mogelijkheden. De van stage shows bekende truc met de voodoo pop kan ook in BDSM-context prima worden gebruikt: Daar kun je je vast wel wat leuks bij voorstellen! Ten derde kun je met hypnose rollenspellen veel levendiger maken.

In plaats van een schoolmeisje te spelen, zou je je in hypnose ook helemaal echt dat schoolmeisje kunnen voelen. En je partner helemaal als die boze leraar zien.

Hetzelfde geldt eigenlijk voor alle gangbare en denkbare vormen van kinky rollenspellen, of je nou een gevangenisscel van je slaapkamer wilt maken of jezelf in een zeerover wil omtoveren.

Tenslotte zijn er mogelijkheden die meer aan de normale, therapeutische toepassingen van hypnose raken. Hypnose is een zeer geschikt instrument om met angsten te werken. In hypnose kan iemand, onder begeleiding van de hypnotiseur, de oorzaak van zijn of haar angsten aanpakken, of angsten anders leren benaderen. Als iemand moeite heeft met de overgave aan een dominant, zou je ook kunnen onderzoeken waar iemands belemmeringen zitten en die helpen verminderen of wegnemen. Uiteraard is voor dit soort toepassingen wel wat meer kennis van hypnotherapie nodig dan voor de andere voorbeelden.

Overigens, hypnose hoeft geenszins tot de sub beperkt te blijven. Als dominant zou je misschien ook best iets kunnen hebben aan hypnose. Een stukje extra zelfvertrouwen is nooit weg, en wat nu als jij als dominant die naalden doodeng vindt?

Hypnose is een krachtig instrument voor persoonlijke groei! Nog steeds aan het lezen? Dan is het nu tijd om iets meer in te gaan op het fenomeen hypnose. Hypnose is een staat of conditie waarbij de persoon in kwestie in hoge mate ontvankelijk is voor suggesties. Het is een toestand die uiterlijk op slaap kan lijken vandaar de naam hypnose, van het Griekse woord hypnos , maar waarin men volledig bij bewustzijn en juist heel geconcentreerd is.

Hypnose wordt ook wel geassocieerd met een hoge mate van ontspanning, maar ontspanning is niet per se noodzakelijk. Hypnose is een heel natuurlijke staat. Veel mensen gaan dagelijks in hypnose. Bijvoorbeeld wanneer ze helemaal in een film of boek opgaan, of er tijdens het autorijden achter komen dat ze zich van een stuk van de rit niets meer kunnen herinneren.

Ook een deelname aan een Gang Bang, of een "gedwongen" vrouw-vrouw contact zou je als SM handelingen kunnen zien. En verder kan je, ter verhoging van de SM sfeer, allerlei andere zaken in een Lust-SM spel inbrengen. Je kan dan denken aan diverse soorten vibrators en dildo's, van klein tot groot, of aan neukmachine's, tril-eitjes, buttpluggen, massage-apparaten, enz.

Natuurlijk is het bij Lust-SM van groot belang om schonen spullen te hebben en condooms te gebruiken waar dat nodig is. Vanwege spam-gevaar heb ik 2 spaties in mijn email staan. Lust-SM als kennismaking met SM. Voor zowel de beginnende SM Meester als de beginnende Slavin is dat immers redelijk bekend terrein. Je zou dat kunnen noemen de Soft-SM startperiode.

Dan kan je eraan wennen om te worden vastgebonden en te worden geblinddoekt, terwijl een ander dan dingen met je doet. Maar op zich kan je dat zeker al SM noemen, niets om je voor te schamen verder. Maar zolang dat voorzichtig gebeurd, dan is er natuurlijk niets mis met verdere SM onderzoeken en experimenten. Als je als onervaren SM slavin ook open staat voor andere SM handelingen, dan is het wel handig als je te maken krijgt met een meer ervaren SM Meester.

Die zal normaal gesproken ik wel tenminste kijken hoe dingen als een zweep je bevalt. En uiteraard zal hij het zweepgebruik dan wel moeten opbouwen van "super voorzichtig" naar "een ietsje meer". Wat dat betreft is het als onervaren slavin wel handig als je een eerste sessie ondergaat met een wat meer ervaren SM Meester.

Zeker als die al diverse vrouwen onder zijn SM hoede heeft gehad, dan is die ervaring wel heel erg handig voor hem richting andere vrouwen. Maar ervaren of niet, een SM Meester moet altijd zich blijven inleven in de SM slavin waar hij op dat moment mee te maken heeft. Dat is weleens lastig schakelen voor hem, bijvoorbeeld als hij kort daarvoor een heel ervaren Pijn slavin op bezoek heeft gehad.

Dan is het natuurlijk niet automatisch zo dat de volgende bezoekster ook op dat niveau haar SM plezier wil gaan beleven. Wat dat betreft kan het ook wel onhandig zijn als een SM Meester te veel verschillende soorten SM vrouwen in één periode op bezoek krijgt voor een SM sessie.

Dan moet hij namelijk best wel vaak op- en terugschakelen kwa SM niveau. Over Lust-SM valt eigenlijk niet zo heel veel samen te vatten. Zij komen wat erotiek betreft liever tot een SM-achtig gebeuren waarbij zoveel mogelijk uit de SM slavin wordt gehaald, zodat zij komt tot een zo groot mogelijke SM beleving.

Je kan als SM Meester een stuk meer doen dan alleen iemand "gedwongen" sexuele handelingen te laten uitvoeren in bijvoorbeeld geboeide of geblind-doekte situatie. Je kan mondeling bijvoorbeeld benadrukken dat zij er enkel en alleen is voor jouw genot, en dat voor klaar te komen zij beslist jouw toestemming nodig heeft, enz. Daarmee kan je ook allerlei Lust-SM effecten of gevoelens versterken of benadrukken, enz.

Tenslotte nog over de diverse SM vormen.
meester zoekt slavin vingeren en klaarkomen

Na een paar minuten al spoot mijn Meester met zijn inmiddels keiharde lul zijn zaad mijn mond in. Vervolgens smeerde hij het over mijn gezicht uit. Helaas was ik nog niet genoeg gestraft. Meester Hans pakte een zweep en ik kreeg op elke borst 50 slagen. Oh wat een heerlijke pijn ik vroeg mijn Meester om de straf te verhogen en me nog 10 tikken op elke tepel te geven, het werden er 20 omdat ik zo brutaal was om een strafmaat te noemen.

Hierna kreef ik twee tepelklemmen op. Mijn voeten werden losgemaakt van de beddepoten en met een touw aan de spreidstok aan een haak in het plafond vastgemaakt, zodat mijn benen gespreid loodrecht in de lucht stonden, Ik kreeg 50 klappen op mijn kut met de rijzweep en smeekte om meer waarna er nog 50 volgde. Ondanks het latex broekje voelde ik de klappen hard neerkomen.

Ik werd losgemaakt, de klemmen verhuisde van mijn tepels naar mijn kutlippen en moest met mijn kont achteruit vorovergebukt staan.

Nu werd mijn kont bewerkt met de zweep. Helemaal in trance van pijn en geilheid smeekte ik om ook hier de hoeveelheid klappen te verdubbelen het werden er Met een roodgloeiende gestriemde kont werd ik naar beneden gestuurd om het ontbijt voor de Meester te maken. Hij was tevreden en liet me op bed op handen en voeten zitten met mijn kont naar hem toe.

Hij trok de klemmen van mijn kut wat mij een gil deed slaken van pijn en masseerde vervolgens heerlijk mijn opgezwollen kutlippen. Zou ik nu eindelijk?? Nee natuurlijk niet ik werd naar beneden gestuurd om voor mezelf een kom Yogurt met musli te pakken. Deze kom mocht ik op handen en voeten naast het bed als een hond leegeten. Nadat ik de vaat had opgeruimd zei Meester Hans, kom we gaan lekker burgerlijk een zondagse boswandeling maken, hier zijn je kleren.

Ik zag mijn stevige sportschoenen sokken en mijn spijkerbroek. Deze Laatste had mijn Meester zo bewerkt, de knoop kkon nog dicht, maar onder de bovenste rand had hij het kruis weggeknipt zodat mijn kut bloot was. Ook mocht ik mijn jas aan zodat van mijn blote kut en bovenlijk voor anderen niets te zien was, wel was mijn collar goed zichtbaar. Ik moest mijn Meester rijden en hij wees de route naar het bos.

In het begin kwamen we nog wat mensen tegen die we vriendelijk groette, maar we gingen van de paden af het dichtere gedeelte van het bos in. Ik moest plaatsnemen op een omgevallen boom. Met een touw door het stalen oog in mijn collar werd ik aan de boom vastgezet. In principe kon ik mezelf losmaken, Meester Hans deed mijn jas uit en zei: Eindelijk kon ik de brand van mijn geilheid blussen en al gauw kwam ik de eerste keer klaar.

Mijn tevenkut druipte van mijn geil even kwam ik op adem en begon mijn nu helemaal gevoelige kut nogmaals te vingeren, omdat mijn geilheid nu wat minder brandde door het hevige orgasme lette ik meer op de omgeving, hoorde vanalles kraken en dacht er er elk moment iemand lang zou komen die me zo zou zien.

Dit bevorderde nou bepalld niet het tweede orgasme en ik zat dus een hele tijd te vingeren. Plots werd ik weer geiler en het kon me niets meer schelen, dan werd ik maar betrapt. Ik begon heftig te kreunen en te hijgen, mijn klaarkomen leek wel een explosie en duurde lang voort, ik kon niet van mijn kut afblijven zo was ik in extase.

Na een paar minuten maakte ik mezelf los en ging op zoek naar Meester Hans, voorzichtig sloop ik door de bossen, nu weer alert om mijn naaktheid niet aan vreemden te laten zien.

In de verte liep Meester Hans op het hoofdpad, mijn jas losjes in zijn hand. Een gezin liep hem tegemoet en ik kon dus niet naar het pad en liep evenwijdig door de begroeiing die behoorlijk wat schrammen en striemen op mijn naaktheid veroorzaakten.

Meester Hans was al bij de auto, ik keek naar links en rechts en schoot de parkeerplaats op gauw de net opengemaakte auto in. Zo geile kutslavin, was het lekker? Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht. En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken. Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen.

Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven. Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska.

Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek. Mariska neemt gauw de gevraagde positie in.

En de Meester keurt haar. Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt. Stil slet werd je iets gevraagd? Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik.

Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal. Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet. Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester.

Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan. Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren. We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan went iets in je poeperd te hebben.

Ga maar even op handen en voeten zitten zodat ik het bij je naar binnen kan brengen. Mariska gaat op handen en voeten en voelt hoe haar Meester een plug in haar kontje duwt. Blijf maar mooi zo zitten dan kan ik meteen je mondje verkrachten met mijn pik, en voel je je meteen een onderdanige slet. Kom op slet haal mijn lul eruit en open je mond. Mariska haalt de lul uit haar Meesters broek en opent haar mond ze likt even aan de lul maar Meester pakt haar en duwt zijn lul bij haar naar binnen.

Ze heeft geen keus en begint te zuigen aan Meester zijn enorme lul. Steeds dieper en sneller duwt Meester zijn lul in haar keel. Mariska ademt door haar neus en kokhalst bijna van de grote lul. Dan ineens spuit Meester zijn sperma diep in haar keel. Mariska slikt om het sperma weg te krijgen.

Als ze opstaat heeft ze nog slierten om haar mond zitten. Wacht hier tot ik terugkom. Het duurt een behoorlijke tijd voordat de Meester terugkomt. Als hij er dan eindelijk is zegt hij dat ze haar tepels hard moet maken. Mariska doet wat haar gezegd wordt. Dan plaats hij op beide tepels een klem. Mariska voelt meteen pijn in haar tepels en haar gezicht vertrekt van de pijn. Een Meester vindt het soms leuk om zijn slavin in pijn te zien verteld hij haar. Ik zal vandaag ook nog je kut gebruiken maar je kontje zal ik een paar dagen mee wachten tot je gewend bent om er iets in te hebben.

Kijk maar niet bang hoor elke vrouw krijgt vroeg of laat een lul in haar kut. Alleen zal ik niet zo voorzichtig zijn. De Meester pakt een paar touwen en bindt haar vast aan het bed met haar armen en benen gespreid. Dan kleed hij zichzelf helemaal uit. Mariska ziet dat Meester zijn lul ontzettend hard en groot is.

De klemmen op haar tepels veroorzaken ontzettend veel pijn. Meester komt bij haar liggen en bewerkt haar kutje met een vinger. Teder vingert hij zijn slavin. Mariska kreunt en begint nat te worden tussen haar benen. Meester stopt en zegt haar dat ze nat genoeg is om zijn lul er in te krijgen. Mariska probeert zich los te rukken maar zit goed vastgebonden aan het bed. Meester lacht naar haar en pakt zijn lul vast die hij tussen haar benen plaatst.


In mijn fantasie werd ik harder door jou geneukt en in werkelijkheid ging mijn dildo sneller op en neer. Ook begon ik weer flink te kreunen.

Uit eindelijk kwam ik kreunend klaar en dat was tegelijk met dat jij jou zaad in mijn gezicht spoot. Hierna heb ik even de tijd genomen om op adem te komen en ben ik in een badjas beneden wat gaan drinken.

Ongeveer een uur later ben ik weer terug naar boven gegaan en heb ik het bad vol laten lopen. Terwijl dit vol liep ben ik naar mijn kamer gegaan om mijn speeltjes te pakken. In bad heb ik me eerst netjes gewassen en daarbij natuurlijk extra aandacht voor mijn intieme plekjes. Daarna ben ik een beetje anaal gaan spelen, rustig een vinger en daarna een tweede, toen die ook makkelijk naar binnen ging heb ik mijn anaalplug gepakt en ben ik daar op gaan zitten nog steeds in bad Ook dit ging vrij makkelijk en terwijl ik deze op en neer schoof in mijn kontje ging ik denken aan hoe het zou zijn als jij mij anaal had genomen in dezelfde situatie als eerst.

Dus niet mijn natte kutje neuken in de bossen, maar mijn strakke kontje. De plug tussen mijn billen en de fantasie maakten mij weer genoeg opgewonden om te gaan vingeren.

Met de plug in mijn kontje heb ik mezelf redelijk snel naar een hoogtepunt gewerkt, ook heb ik hierbij weer flink gekreund, mede omdat ik dat in mijn fantasie ook deed. Het idee om nu in het bos door jou anaal genomen te worden maakte me best opgewonden. Het derde orgasme van die middag was dan ook weer een groot genot. Nog steeds in bad ben ik weer een beetje op adem gekomen en ik zat ook nog steeds op de plug.

Eigenlijk was ik nog zo geil dat ik nog wel meer wilde en aangezien ik nog 4 keer klaar moest komen vandaag heb ik me ook niet ingehouden. Ik heb mijn dildo gepakt en deze vlot tussen mijn lippen geduwd. Dit ging weer erg makkelijk want ik was nog erg nat van mijn vorige orgasme. Ik had de smaak goed te pakken en ging dan ook wild te keer met de dildo.

Erg snel gleed deze diep mijn kutje in en uit en in no time was ik weer bijna bij een hoogtepunt. Ondertussen fantaseerde ik dat jij mij nog steeds aan het neuken was in de bossen, maar dan nu dat jij rechtop stond en mij optilde. Deze intense manier van sex zorgde ook voor een intens genot en binnen 5 minuten kwam ik hevig schokkend klaar. Behoorlijk buiten adem heb ik de plug en dildo opzij gelegd en ben ik in bad een beetje tot rust gekomen.

Daarna heb ik me rustig nog een beetje afgesopt en ben ik eruit gegaan. Zo lekker is het meestal niet als ik in bad zit hihi. Het was al redelijk laat op de middag dus ik besloot om mijn kleren maar weer aan te doen om bij de winkel wat te eten te gaan halen.

Heel veel zin om te koken had ik niet dus het is wat simpels geworden. Zo was ik ook niet veel tijd kwijt met koken en kon ik lekker voor de tv wat eten. Na mijn maaltijd bedacht ik me wat ik eerder die middag op die bank had gedaan en dat herinnerde me aan mijn opdracht niet dat ik die vergeten was. Ik ruimde de keuken wat op en heb me toen snel weer uitgekleed, klaar voor mijn 5de orgasme van de dag.

Met mijn hand tussen mijn benen dacht ik aan een laatste genotsronde in de bossen. Ik lag uitgeput op de grond en jij was mij aan het beffen.

Blijkbaar kon je dat erg goed en ik genoot er met volle teugen van. In gedachte nam ik afscheid van jou in de bossen, maar gaf ik wel mijn adres gegevens en telefoonnummer zodat je nog eens langs kon komen, het was me wel bevallen daar in de bossen. Verder beviel me het wel op de bank en heb ik een beetje naar het journaal en wat series zitten kijken terwijl ik nog naakt was.

Wat later op de avond ben ik voor mijn volgende mini-avontuurtje naar de keuken gegaan. Ik fantaseerde dat jij nog dezelfde avond bij mij langs kwam voor meer en zo vriendelijk was om door de achterdeur binnen te komen. Vervolgens kom je dan in de keuken en daar was ik dus ook. Zonder verder een woord te zeggen fantaseerde ik dat we elkaar meteen als 2 wilden begonnen uit te kleden en dat jij je gereedschap al snel paraat had.

Met mijn benen weid ben ik op de keuken tafel gaan liggen zodat jij alle ruimte had om mij te neuken. In werkelijkheid heb ik een komkommer gepakt, deze nat gemaakt en naar binnen geschoven, wel in dezelfde positie. Op deze manier was mijn fantasie redelijk dicht bij de werkelijkheid en was het niet moeilijk om te bedenken hoe het zou zijn als jij mij daar heerlijk op de keuken tafel zou neuken.

Ze vulde dat in met een 5. Ze had de lijst ingevuld. Het was ondertussen half 10 geworden. Ze zette haar skype weer aan. Na een kwartiertje kwam Boris in haar skype waarop Magda Meteen zei hallo Meester de lijst is klaar. Mooi zei Boris stuur hem maar. Ze stuurde de lijst. Ze zag dat Boris hem door las. Boris zei dat is mooi dat je dat graag wil seks met meerdere mannen. Yvonne en ik zijn samen lid van een club die aan bdsm doen. Wij hebben regelmatig bijeenkomsten. En als iemand lid wil worden als onderdanig dan neuken alle mannen met haar.

Ook alle slavinnen zullen op verschillende wijze seks hebben met de onderdanige. Maar eerst zul je een gehoorzaamheidstraining van me krijgen.

En als je dan wil kan ik je introduceren bij de club. Maandag zul je een pakketje ontvangen. Magda vond het wel spannend wat er in het pakketje zou zitten. Het weekend ging langzaam voorbij. Magda moest naar school. Ze kon niet wachten om naar huis te gaan en te kijken wat er in het pakketje zou zitten.

Snel pakte Magda haar spullen in. Ze liep snel naar haar fiets en fietste hard naar huis. Thuis aan gekomen zei haar moeder dat er een pakketje voor haar was gebracht.

Magda pakte het pakketje aan en nam het mee naar boven. Ze pakte het snel uit. Het was een leren harnas dat haar borsten en kutje vrijliet. Maar wel extra accentueerde. Wat was dit mooi. Ze kleedde zicht uit en deed het harnas aan.

Het paste perfect en wat zat het lekker. Ze voelde zich onderdanig worden zij was nu een slavin. Ze deed het weer uit. Zette haar computer aan in de hoop dat een van de twee online zou zijn. En ja hoor Yvonne was online. Op de webcam zag ze dat Yvonne ook zo harnas had.

Yvonne showde Magda het harnas. Wat was Yvonne mooi in dat harnas. Yvonne zei wat zou je er van vinden om het komende weekend bij ons te komen. Dat je bij ons komt logeren. Je kunt gewoon tegen je ouders zeggen dat je bij ons komt dat zal geen probleem zijn. Magda deed haar jogging pak aan en ging naar beneden. En vroeg haar moeder of het goed was dat ze bij Boris en Yvonne ging logeren het wekend. Haar moeder keek haar met een wat vreemde lach aan en zei dat het goed was.

Magda vond het wel vreemd dat haar moeder zo mee gaand was. Magda kon niet wachten dat het vrijdag zou worden. Savonds was Boris op skype. Vanaf nu mag je niet meer klaarkomen zonder mijn toestemming. Dit houd in dat je ook niet meer vingerd gedurende de week. Vrijdag voordat je hierheen komt doe je harnas aan. Je kan je op school om kleden.

Je doet wel kousen en schoenen aan. Je heb die lange jas zag ik die doe je aan die bedekt alles prima alleen jij weet wat je er onder draagt. Dan kom je naar ons toe.

Zodra je in de hal bent doe je je jas uit en volgt de verder instructies op die je krijgt. De eerste regels zijn. Je spreekt alleen als je toestemming heb of als je wat gevraagd wordt. Het stopwoord dat je kan gebruiken is rood. Als je niet kan praten zul je een tennisbal in je handen krijgen als je die laat vallen dan stop het spel.

Dat betekend niet dat je geen slavin meer bent of weg gestuurd wordt. Het betekend dat we er over praten wat er gebeurd is en wat je heeft doen besluiten om het spel te stoppen. Na dit gesprek zullen we kijken of we verder gaan waar we mee bezig waren of verder gaan met iets anders. Het stopwoord geld niet voor straf. Een straf zal volledig moeten worden onder gaan. Om naar het toilet te willen zul je toestemming moeten vragen dit doe je door het opsteken van je rechterhand dat doe je ook als je iets vragen wil.

Opdrachten dienen onmiddellijk te worden uitgevoerd. Weigeren van opdrachten zal gestraft worden. Als je de huiskamer binnen komt dan ga je in de presenteer positie staan. Dat is benen wijd en handen in je nek. Lees ze goed na zodat je je ze eigenlijk uit je hoofd weet.

Boris en Magda beëindigde het gesprek. Wat een opdracht omkleden op school niets behalve het harnas aan hebben en dan dor de gangen en het plein over naar het fietsen hok. De week ging traag voorbij. Ook was het moeilijk voor Magda om niet te vingeren. Vele malen was ze erg geil geweest door de gesprekken op skype.

De gedachte aan vrijdag. Ze was de week wel goed door gekomen. Ze was erg gespannen de gedachte dat ze naakt ober haar jas zou zijn. De bel ging het laatste les uur was voorbij. Ze ging naar de toilet toe en kleedde zich daarom.

Ze deed haar harnas aan en dit maakte haar geil. Ze deed haar kleren in de sporttas waar ook haar anderen spullen in zaten. Ze deed haar jas aan. Ze ging voor de spiegel staan en zag dat er niets te zien was. Ze liep door de gangen en dacht eigenlijk alleen maar aan haar naaktheid. Ze vond het eigenlijk wel vernederend om zo door de gang te lopen. Ze voelde zich steeds meer onder danig worden.

Ze liep het plein over en pakte haar fiets. Ze fietste vlug naar Boris en Yvonne. Yvonne deed de deur open ze was naakt en had het harnas aan. Magda deed haar jas uit. Ze zag er nu net zo uit als Yvonne.

Beide vrouwen liepen de huis kamer binnen. Ze ging meteen in de presenteer positie staan. Ze zag in haar oog hoeken dat Yvonne ook zo stond. Boris was gekleed in een leren broek. Bloot bovenlijf en blote voeten. Zo jou naam zal slavin zijn en Yvonne is voor mij o.

Je eerste opdracht heb je trouwens goed uitgevoerd. Hier uit blijkt dat je gewillig en gehoorzaam bent. Een groot pluspunt voor een slavin. O zal voor jou als voorbeeld dienen. Zij heeft voldoende kennis en ervaring om een voorbeeld voor jou te zijn. Dus let goed op hoe zij dingen doet en hoe zij met dingen omgaat. Als blijkt dat jij dit weekend goed door komt dus geslaagd ben voor fase 1 in gehoorzaamheid. Zullen we je voordragen als lid van de club. Boris liep naar Yvonne en begon haar kutje te vingeren.

In eens stopte hij pakte haar tepels en kneep en trok er hard aan. Yvonne kermde van de pijn. Toen Boris klaar was zei Yvonne meteen dank u Meester. Magda dacht meteen dat moet ik onthouden meteen dank u zeggen. Boris ging voor Magda staan keek haar recht in de ogen. Hij begon ook Magda te vingeren. Hij stopte en pakte de tepels van Magda en speelde er mee ook hier werd Magda geil van.

Boris stopte en Magda zei meteen dank u Meester. Zo dat heb je goed afgekeken van Yvonne. Weer greep Boris Magda bij haar kutje zen beroerde haar kutje met zijn vingers.

Zo je bent behoorlijk nat daar beneden en echte geile slet ben je. Dit zag Magda niet aankomen ze voelde zich vernederd een slet zo werd ze nog nooit genoemd.

Kijk je geil loopt langs me vingers. Magda zag dat haar geil inderdaad langs zijn vingers lippen Magda zei dank u Meester. Boris liep naar Yvonne en stak zijn vingers in haar mond. Ijverig begon Yvonne het geil van Boris zijn vingers te likken. Vind je lekker het jonge meisjes geil. Ja Meester antwoordde Yvonne. Zo jij slavin voorover buigen en je billen uit elkaar houden.

Boris liep naar de tafel en pakte rubberhandschoen uit een doosje. Spoot wat glijmiddel op de hand schoen en met name de vingers. Hij ging achter Magda staan. Spoot wat glijmiddel op haar sterretje. Smeerde deze goed in. En stak een vinger in haar sterretje ze gaf een gilletje want ook daar had zij nog niets in gehad. Boris bewoog zijn vinger op en neer. De pijn verdween en maakte plaats voor genot. Zo die is lekker strak daar. Dat zal heerlijk zijn om haar daar te neuken.

Magda voelde zich net een stuk vee dat gekeurd werd. Het vernederende gevoel dat dit met zich mee bracht maakt haar nog eens extra geil. Boris stak er nog een vinger bij en Magda gaf een gilletje. Zo is nog maagd daar dat bied perspectief. Boris ging verder met zijn keuring. Stak twee vingers in haar mond en zei zuigen net of het mijn pik is waarop je zuigt. Magda begon op zijn vingers te zuigen met haar tong streelde ze zijn vingers.

Zo dat doe je lekker zei Boris. Toen haalde hij zijn vingers uit de mond van Magda en stak die in de kut van Magda en bewoog ze op een neer. Magda begon te kreunen.
Gangbang zuid holland tepels bijten


Tenslotte nog de Lust-SM. Daaronder kan je zien alles wat met erotiek te maken heeft, maar dan uitgevoerd op een SM-achtige manier. Dan is die erotiek een soort van opvulling tussen de SM bedrijven door maar daar is verder niets mis mee natuurlijk. Met name bij Pijn-SM kan dat heel goed het geval zijn. Ook is het zeker mogelijk om lust-SM te betrekken bij een SM sessie terwijl de Meester gewoon gekleed blijft. Het erotische gedeelte van de sessie blijft dan beperkt tot de inbreng van speeltjes en eventueel dingen die de Meester met zijn handen doet.

Ook hiervoor geldt dat het allemaal afhangt van de wensen en grenzen van de onderdanige vrouw. Voor sommige vrouwen is Lust-SM de belangrijkste SM vorm, maar voor andere vrouwen geldt het idee dat lust meer iets is om binnen een relatie te doen, en niet met een SM Meeser binnen een SM sessie.

Bij Lust-SM kan je denken aan de min of meer de voor de hand liggende handelingen, zoals intieme sex, pijpen, massage, vingeren, zoenen, beffen, enz. Maar voor een SM liefhebber worden deze handelingen pas interessant als ze worden uitgevoerd in combinatie met andere SM handelingen.

Denk hierbij aan bondage of blinddoeken. Ook het onthouden van erotiek of het niet mogen klaarkomen kan je als een SM vorm zien. Ook een deelname aan een Gang Bang, of een "gedwongen" vrouw-vrouw contact zou je als SM handelingen kunnen zien.

En verder kan je, ter verhoging van de SM sfeer, allerlei andere zaken in een Lust-SM spel inbrengen. Je kan dan denken aan diverse soorten vibrators en dildo's, van klein tot groot, of aan neukmachine's, tril-eitjes, buttpluggen, massage-apparaten, enz. Natuurlijk is het bij Lust-SM van groot belang om schonen spullen te hebben en condooms te gebruiken waar dat nodig is.

Vanwege spam-gevaar heb ik 2 spaties in mijn email staan. Lust-SM als kennismaking met SM. Ik wil daarbij beginnen met een misverstand weg te nemen: Maar met een bereidwillige partner zijn er best magische dingen te bereiken!

Waar zou je hypnose voor kunnen gebruiken? Als dat je niet aanspreekt, kun je immers stoppen met lezen: Denk bijvoorbeeld aan klaarkomen op commando. Of het laten aannemen van bepaalde houdingen op commando.

Het aannemen van de houding wordt dan, door het toepassen van hypnose, een onbewust proces. Conditioneren is natuurlijk ook heel goed mogelijk zonder hypnose, maar in hypnose gaat het wel een heel stuk makkelijker en sneller. Het conditioneren gebeurt in hypnose, maar het commando werkt ook nadat je partner weer uit hypnose is.

We noemen dit ook wel een post-hypnotische suggestie. Een andere mogelijkheid is het spelen met zintuigen. Bijvoorbeeld het versterken of verzwakken van prikkels. Je kunt bijvoorbeeld iemand in hypnose de suggestie geven dat een zweep elke keer meer pijn gaat doen.

Maar ook iemand hypnotisch gaggen je kunt niet meer praten of bonderen je kunt je niet meer bewegen behoort tot de mogelijkheden. De van stage shows bekende truc met de voodoo pop kan ook in BDSM-context prima worden gebruikt: Daar kun je je vast wel wat leuks bij voorstellen!

Ten derde kun je met hypnose rollenspellen veel levendiger maken. In plaats van een schoolmeisje te spelen, zou je je in hypnose ook helemaal echt dat schoolmeisje kunnen voelen. En je partner helemaal als die boze leraar zien. Hetzelfde geldt eigenlijk voor alle gangbare en denkbare vormen van kinky rollenspellen, of je nou een gevangenisscel van je slaapkamer wilt maken of jezelf in een zeerover wil omtoveren.

Tenslotte zijn er mogelijkheden die meer aan de normale, therapeutische toepassingen van hypnose raken. Hypnose is een zeer geschikt instrument om met angsten te werken. In hypnose kan iemand, onder begeleiding van de hypnotiseur, de oorzaak van zijn of haar angsten aanpakken, of angsten anders leren benaderen. Als iemand moeite heeft met de overgave aan een dominant, zou je ook kunnen onderzoeken waar iemands belemmeringen zitten en die helpen verminderen of wegnemen.

Uiteraard is voor dit soort toepassingen wel wat meer kennis van hypnotherapie nodig dan voor de andere voorbeelden. Overigens, hypnose hoeft geenszins tot de sub beperkt te blijven. Als dominant zou je misschien ook best iets kunnen hebben aan hypnose. Een stukje extra zelfvertrouwen is nooit weg, en wat nu als jij als dominant die naalden doodeng vindt? Haar armen en benen goed gespreid. Dan pakt de man een zweep en slaat er Mariska mee op haar billen.

Mariska gilt van de pijn. De man lacht en vraagt aan Mariska wil je nu slavin worden. Pats, nu raakt de zweep haar rug en nog eens pats. Mariska gilt als een speenvarken van de pijn maar weigert zicht te onderwerpen als slavin.

Steeds weer klets de zweep op haar lichaam en Mariska huilt en gilt van de pijn. Tot opeens ze roept: De man houdt op met slaan en bergt de zweep op. Jij wordt aangesproken als slet, slavin of hoer. De Meester brengt Mariska weer naar de kelder om haar een tijdje te laten rusten. Mariska valt in slaap en als ze wakker wordt ziet ze dat er eten voor haar in haar cel is gebracht.

En ook een grote kan met sinaasappelsap. Snel begint Mariska te eten en te drinken. Als ze alles op heeft hoort ze de Meester weer aankomen. Hij maakt de riem weer vast aan haar halsband en neemt haar weer mee naar boven. Goed zo en mij nooit in de ogen kijken sletje. Nee Meester antwoordt Mariska. Dan zal ik je nu eens keuren. Ga maar staan met je benen wijd en je armen in je nek.

Mariska neemt gauw de gevraagde positie in. En de Meester keurt haar. Hij loopt om haar heen en grijpt haar bij 1 van haar tieten waar hij even in knijpt. Stil slet werd je iets gevraagd?

Dan knijpt hij in haar andere tepel dit keer geeft ze geen kik. Dan voelt hij ineens even tussen haar benen. Hmm bromt hij die kut moet kaal. Hij neemt haar mee naar de badkamer en scheert haar kut kaal. Mariska protesteert er tegen maar nut heeft het niet. Als ze een kale kut heeft gaan ze weer naar de martelkamer. Dit is de kamer waar je leert om een slavin te zijn hier leer je gehoorzamen en goed gebruikt te worden in al je gaten, spreekt de Meester. Langzaam biecht Mariska op dat ze nog nooit veel aan seks heeft gedaan.

Mooi zegt de Meester dan kun je het hier goed leren. We beginnen met een klein plugje in je kont zodat je eraan went iets in je poeperd te hebben. Ga maar even op handen en voeten zitten zodat ik het bij je naar binnen kan brengen. Mariska gaat op handen en voeten en voelt hoe haar Meester een plug in haar kontje duwt.

meester zoekt slavin vingeren en klaarkomen