neuken in de vrachtwagen mooi klein kutje

Huisvrouw bedriegt om anaal te proberen Hete tieners verkennen elkaars lichaam Ruw zijn met stiefmama Lesbische sex in een POV Zijn vrouw's vriendin hard neuken Gelukkige heer krijgt twee meisjes in zijn kantoor Indrukwekkende amateur geneukt door vriendje Carmella Bing neukt haar persoonlijke trainer Onverwacht neuken voor een donkerharige schoonheid Een ongelooflijke brunette verwennen Geile meid wordt goed geneukt Een stoute Indiaanse kont neuken Wilde pijpbeurt in POV Stel neukt een zwarte minnaar Jong meisje zuigt een pik en neukt Jenaveve and Lisa lesbian sex De masseuse werkt hard Mooie babe in de kont geneukt Geile meiden vingeren en vuisten in een openbaar toilet Neuken met twee sletterige blondjes Hard neuken op de bank Ebony bitch wordt geneukt door een witte monsterlijke lul Man wordt gefilmd terwijl hij zijn vrouw verwent Wat zou ik trots zijn op haar.

En als ik haar zoon niet zou zijn dan zou ik zelfs als 20 jarige knul wel iets met haar willen. Dat heeft wel iets vind ik, een relatie hebben met een mooie oudere vrouw.

Zou toch echt cool zijn als je als 20 jarige iets zou hebben met een vrouw die 28 jaar ouder is als jij bent.

Lijkt me echt geil. Een vrouw met veel ervaring. Op een dag vroeg mam aan me of ze eens een keer met me mee mocht op de vrachtauto want daar droomde ze allang van. Als pa het goed vind mag je van mij mee, had ik gezegd. En pa zei er niks op tegen te hebben als ze mee zou gaan. En dus, zo geschiedde.

Mam vond het niet erg als we een paar nachten van huis zouden blijven. Deze morgen stonden we vroeg op want moest vanuit het zuiden naar het noorden van het land. Mam stond fris en vrolijk in een leuke outfit te wachten op me. Het beloofde een warme dag te worden dus mam droeg een witte broek met daarop een leuk T-shirt. Haar haren in een leuke staart. En even later stapten we in die grote truck. Mam genoot met volle teugen en ik was blij dat ze met me mee ging.

Ik vond het best leuk dat mam was meegegaan en ook bij de klanten werd ze hartelijk ontvangen. Deze avond hadden we gegeten in een truckerscafé en daarna zouden we gaan slapen in de truck. Ik had wel veel ruimte in de cabine maar had maar 1 bed maar dat was wel groot genoeg voor twee personen. Mam vond het niet erg dat ze naast mij moest liggen. De gordijnen gingen dicht en we begonnen ons uit te kleden. Ik stond al snel in mijn boxershort. Als vanzelf keek ik naar mam hoe zij zich uitkleedde.

Eerst ging haar shirt uit en kwam een goed gevuld wit behaatje tevoorschijn. Zeer sexy en met kant afgewerkt en het bedekte net niet helemaal haar ronde borsten. Ze zag hoe ik naar haar keek maar deed geen moeite om ook maar iets te bedekken van haar lichaam. Haar handen zakten naar de knoop en rits van haar witte broek. Toen die open waren trok ze heupwiegend haar broek omlaag. Een klein wit glanzend slipje werd zichtbaar. Ook dit was afgewerkt met kant en aan de achterkant verdween een gedeelte van het stof tussen haar weelderige billen.

Ik kon er niets aan doen maar kreeg ongewild een stijve pik die zo een grote bobbel vormde in mijn short. Toen ze zo naast me stond, aan de passagierskant, kon ik niet ontkennen dat ik een verdomd mooie moeder had met een pracht lichaam. Het behaatje ging los en haar tieten kregen nu de vrijheid. Mooi rond en vol van vorm, net iets groter dan een hand vol.

En haar donkere tepels waren hard en priemden recht vooruit. Ze had vanuit haar ooghoeken allang gezien dat ik een stijve pik had gekregen maar ze zei er nog niets over. Ik was intussen al op bed gaan liggen en mam trok nu een slaapshirt aan en kwam naast me liggen.

Ik lag met mijn rug naar haar toe, op mijn zij, en ze kroop dichter tegen me aan. We lagen lepeltje lepeltje en opeens voelde ik haar hand over mijn lijf heen glijden. Ze streelde door mijn haren en mijn nek en ook mijn rug en mijn benen. Het kriebelde heel fijn.

Heel lief keek ze me aan. Met haar hand streelde ze nu mijn gezicht. Ik knikte heftig van ja. Zo zacht en zo teder. We begonnen zacht te zoenen eerst wat onwennig maar al snel werd het heftiger en vuriger. Mam was degeen die haar tong in mijn mond drukte opzoek naar mijn tong. Die vond ze snel en al snel waren we verwikkeld in een heuse lange hete tongzoen. Ik lag hier te zoenen in mijn truck met mijn moeder. En het was niet alleen lekker maar nog geil ook.

En mijn pik had intussen alweer een flinke grote vorm aangenomen en zat strak gevangen in mijn short. Minuten lang tongden we met elkaar. Intussen gleed mama’s hand tussen mijn benen en streek ze krachtig over de bobbel in mijn broek. Wat een geil gevoel was dat. Ik was zo geil dat het me moeite koste om mijn zaad binnen te houden. Maar mam wist precies wat ze moest doen om dat te voorkomen.

Ze pakte nu mijn hand vast en duwde die tussen haar benen. Ik wreef krachtig over haar, inmiddels vochtig geworden, kruisje en ze kreunde zacht. Ik voelde door het dunne stof heen haar opgezwollen kutlippen. Ik trok nu het dunne stof opzij en liet mijn vingers nu tussen haar geschoren kutlipjes glijden. Jeetje wat was ze nat zeg. Het warme vocht kleefde aan mijn vingers.

Ik zocht naar haar klitje en wreef er zacht over. Haar lichaam begon te schokken en te trillen. Meteen daarop liet ik mijn vinger diep in haar kutje glijden. Haar sappen stroomden rijkelijk nu. Weer wreef ik over haar harde en gevoelige klitje en haar lichaam schokte en kronkelde van genot. Het duurde dan ook niet lang of ze ging komen wat ze met hard gekreun kenbaar maakte. Het was niet alleen een genot voor haar, maar ik genoot ook van hoe ze zo lekker klaar kwam.

Nog na hijgend keek ze me glimlachend aan en zei. Toen duwde ze mij op mijn rug en trok mijn boxershort omlaag en daarna haar eigen slipje uit. Ik keek vol spanning en met grote ogen naar haar gladgeschoren kutje dat glinsterde van haar kutvocht.

Mijn pik was stijf en wees als een heuse speer recht omhoog. Met haar linker hand greep ze mijn staaf vast en begon ze de voorhuid op en neer te bewegen. Toen boog ze haar hoofd en begon ze over mijn paarse eikel te likken.

Haar lippen omsloten nu mijn eikel en liet die steeds verder in haar mond verdwijnen. Een lekkere pijpbeurt volgde waarbij ik haar tongetje overal overheen voelde glijden. En steeds daarbij zoog ze mijn pik helemaal naar binnen en soms had ze ‘m tot aan mijn ballen toe in haar mondje waarbij ze ‘m toch in haar keel moest voelen.

Steeds een wisselend tempo afgewisseld door dan weer haar lippen en dan weer haar hand. Ik had het niet meer wat kon zij lekker pijpen zeg.

Wie zou nou niet zo’n lekkere pijpmoeder willen hebben? Ik ben wel vaker door een vrouw gepijpt, vrouwen van mijn leeftijd, maar geen van hen kan het winnen van mijn moeder. Ze wist ook precies wanneer ze moest versnellen en wanneer langzamer doen.

.

Neuken zonder condoom prive escort service in limburg

En jouw vader is dol op jou, dat zie ik elke keer weer. Marjan maakte zijn eten warm in de magnetron, en hij liet het zich goed smaken. Toen hij het op had zei hij: Marjan heeft u een gezellig weekend beloofd, en daar wil ik mijn aandeel ook graag in leveren. Je bent een jonge vrouw geworden, en dan hoef je geen 'u' meer tegen mij te zeggen. Dat doet Marjan ook vaak, en ik zie niet helemaal waarom jij dat dan niet zou mogen.

Henk beantwoordde hun toost en nam een slok bier. Langs zijn fles heen keek hij even naar de vriendin van zijn dochter. Ze had een mooi gezichtje en lang, donkerblond haar, dat tot onder haar schouderbladen reikte. Verder beschikte ze over een prachtig, slank figuur met voor haar leeftijd grote borsten.

Onwillekeurig vergeleek hij haar lichamelijk met zijn dochter, die ook een sexy figuur had en flinke borsten. Onwillekeurig wilde hij wel eens weten wie de grootste had. Toen hij zijn flesje leeg had, stond hij op en zei: Even lekker soppen en de vermoeidheid van me afspoelen. Als jullie intussen wat lekkers op tafel zetten, dan maken we er straks een gezellige avond van.

Op dat moment ga jij naar boven, kleed je snel uit op mijn kamer en gaat ook onder de douche. Als je het een beetje treft, kom je hem op de gang tegen. Wacht even tot je de deur van de douche hoort opengaan.

Ik ben benieuwd hoe hij reageert. Na een minuut of vijf hoorde Marjan aan de geiser, dat de kranen in de douche werden dichtgedraaid. Laat de kranen maar lopen, ik kom over een minuut of tien.

Daarna moeten we ervoor zorgen, dat we er een beetje sexy uitzien. Ik heb een erotische videofilm geregeld, waarmee we hem kunnen opwarmen. Ga maar gauw, anders mis je hem op de overloop. Met een handdoek en een washandje in de hand stond ze bij de deur te wachten tot ze die van de douche hoorde opengaan.

Toen stapte ze de gang op, en kwam Henk tegen, die alleen een badlaken om zijn heupen had. Hij bekeek het naakte meisje van top tot teen en voelde zijn eigen reactie, die de oplettende en hete Wilma niet ontging. Hij vond haar een mooi slank figuur hebben, en haar borsten waren groter dan hij had verwacht. Ze leek ook een lekker kutje te hebben. Maar ga maar lekker douchen, meid. Wat zou ik die graag 'es in mijn handen houden.

Intussen stond Wilma zich onder de douche lekker af te spoelen en ze genoot van het hete water op haar naakte lichaam, dat tussen haar borsten door over haar buik en haar kutje langs haar benen stroomde.

Ze vergat de tijd, en ineens stond de eveneens naakte Marjan in de douche. Toen Wilma bevestigend knikte, zei Marjan: Ik heb geen sexy slipjes meegenomen. Daar liggen op de bovenste plank een paar, die de helft van je schaamhaar laten zien. Wat zei m'n vader trouwens? Hij had alleen maar een badlaken om, ik was spiernaakt.

En ik kon zien, dat ik hem niet onverschillig liet. En trek zo weinig mogelijk kleren aan, ik heb de verwarming al wat hoger gedraaid. In de kleerkast van haar vriendin vond ze een paar schaamteloos kleine slipjes en ze koos er een van uit. Ze trok het aan en liet een kort mini-rokje volgen. Haar bovenlichaam bedekte ze alleen met een T-shirt, waarin haar tepels duidelijk te zien waren.

Toen ging ze naar beneden. Ik voel me weer een heel ander mens. Door haar korte mini-rokje kon Henk een groot deel van haar been zien. Haal er voor Marjan ook meteen maar een, want ze zal zo wel komen.

Ik stel voor, dat we daar eerst maar naar gaan kijken. Je kunt beter op de bank komen zitten, dan zit je recht tegenover de t. Gezellig met z'n drieen op de bank, er gaan veel makke schapen in een hok. Je ziet er goed uit, trouwens.

Wat is daar nou zo bijzonder aan? Zijn dochter betrad de kamer, en hij vond haar er uiterst sexy uitzien. Een heel kort mini-rokje en een strak T-shirt waren volgens hem alles wat ze aan had. Ook haar tepels waren goed te zien, en dat wond hem toch wel een beetje op. De eerste acht minuten van de band toonden een reeks flitsen van andere films, maar het gehalte daarvan deed bij Henk al een vermoeden rijzen.

Die vind ik veel mooier. Marjan deed hetzelfde bij haar vader, alleen wat lager. En wij zijn echt! En voor het grijpen! Maar toch hoort het niet, volgens mij. Jij hebt een lul, en wij hebben kutjes, waar hij prima in past. Je mag van ons genieten zo veel je wilt. Ze kwam omhoog, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar zwoele mond op de zijne, waarbij ze onmiddellijk haar tong diep in zijn mond stak.

Ze keek hem met een troebele blik aan en zei: En aangezien we niet iemand voor je mogen zoeken, bieden we ons zelf aan. Haar hand gleed naar binnen en ze voelde zijn lul in hoog tempo groeien. Ook zij nam een hand en legde die op haar borst, hem aanmoedigend erin te knijpen. Henk voelde zijn weerstand met rasse schreden afbrokkelen. Het waren ook zulke heerlijke meisjes, die hem aan het verleiden waren. Ze nam zijn handen en schoof die onder de rand van haar T-shirt, waarna zij haar eigen hand in zijn slipje liet glijden en die op zijn blote stam legde, die nu keihard was.

Ze haalde hem naar buiten, masseerde hem en keek er verrukt naar. Henks laatste weerstand was gebroken. Hij schoof Wilma's T-shirtje omhoog en ze trok het zelf snel uit. Hij deed wat ze zei, ze stapte er uit en schopte het aan de kant. Even later zaten beide meisjes in al hun heerlijke naaktheid voor hem.

Hij genoot van de aanblik van vier prachtige borsten. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat tussen haar borsten, terwijl Wilma hem uit zijn broek hielp. Ze boog zich voorover, drukte een kus op zijn eikel en nam deze toen voorzichtig in haar mond. Henk greep met een hand naar haar borsten en met de andere naar die van zijn dochter. Het maakte hem nu allemaal niets meer uit. Deze heerlijke meisjes hadden hem verleid en ze zouden hun deel krijgen.

Zij heeft een heerlijk kutje, jij hebt een geweldige lul en die twee passen prima in elkaar. Maar als je wilt, mag je je lul eerst wel in mijn kutje stoppen, hoor. En ook wel in andere gaatjes, ik heb er drie voor je. We willen allebei graag door jou geneukt worden, Henk. En hij gaat erin ook. Ik ben nu te geil om nog te stoppen.

Intussen duwde Marjan een borst tegen haar vaders mond. Ze wilde zijn sperma graag proeven, maar hij moest eerst in haar kutje klaarkomen. Toen ze vond dat hij stijf genoeg was, ging ze op haar knieen op de bank en stak haar kontje naar hem toe. Mijn kontje komt nog wel. Wat een heerlijke dikke lul heb je, Henk. Bijt er in en zuig aan mijn tepels. Terwijl Henk genoot van het klemmende kutje van Wilma, boog hij zich voorover naar zijn dochter en begon aan haar borsten te sabbelen en zachtjes in haar tepels te bijten.

Ze nam zijn hand en legde die tussen haar benen, op haar poesje. Hij verwende haar zo lekker, dat ze zuchtend en kreunend klaarkwam. Even later gaf ook Wilma met een luide gil te kennen,dat ze een orgasme had, maar ze voelde aan de dikke stam in haar kutje, dat Henk nog niet zo ver was. Daarom ging ze door hem met haar kutspieren te bewerken.

Hij ging achter zijn dochter staan, omvatte haar borsten en begon die heerlijk te kneden. In zijn slaapkamer gekomen, gooide Marjan haar vader op het bed en liet zich boven op hem vallen. Ze drukte haar mond op de zijne en zoog zijn tong naar buiten.

Zijn zestienjarige dochter had meer ervaring dan Henk verwacht had. Terwijl hij haar zoende, voelde hij Wilma's zuigende mond weer om zijn lul en haar vinger in zijn uitgang. Dan kom ik naast jullie zitten en dan kunnen we elkaar ook nog verwennen.

Ze ging schrijlings over haar vader heen zitten, nam zijn nu weer keihard overeind staande lul in haar hand en bracht hem voor de ingang van haar kletsnatte kutje. Terwijl ze zich langzaam liet zakken, zagen ze alle drie hoe Henks lul de schaamlippen van zijn dochter uiteen duwde en langzaam door haar kutje werd opgenomen. Toen ging ook de hete Wilma schrijlings over hem heen zitten, bood hem haar kutje aan en greep naar de borsten van haar vriendin, terwijl ze Henks tong in haar kutje voelde en zijn knedende handen op haar borsten.

Wat was dit heerlijk! Wilma wreef haar kutje over zijn gezicht, kuste haar vriendin en de meisjes genoten van elkaars borsten. Intussen schoof Marjan langzaam, met gebruikmaking van haar kutspieren, op de keiharde lul van haar vader op en neer en genoot intens van zijn harde leuter in haar nauwe kutje. Het kon hem allemaal niets meer schelen, deze bloedhete meisjes hadden hem door het dolle heen gemaakt.

Terwijl hij in de neukende en zuigende kut van zijn dochter klaarkwam, kneep hij de borsten van haar vriendin bijna fijn van opwinding. Wilma kwam jammerend klaar op zijn over haar klitje flitsende tong, en Marjan gilde in extase, toen haar overvloeiende kutsappen zich met het zaad van haar vader vermengden.

En Marjan snikte van voldoening, zodat Henk vroeg wat er aan de hand was. Je bent uit de vrachtwa-gen gestapt en in een fabriek gekropen, en dat alleen maar om voor mij te kunnen zorgen. Dat is toch normaal? En daarom ben ik zo blij, dat ik nu wat terug kan doen.

Vind je het erg? Maar nu heb ik nergens spijt van, want jullie hebben zulke heerlijke lijven! Daar kan geen man weerstand aan bieden.

Maar als jullie mij nog vaak willen verleiden, dan mag ik wel hulp hebben, anders overleef ik jullie niet. Voorlopig zijn Marjan en ik nog onverzadigbaar, en dus zul je wel hulp kunnen gebruiken. Maar laten we dan eerst maar een paar kleren aantrekken en naar beneden gaan, want anders vallen we hem wel wat erg rauw op z'n dak. Beneden pakte Wilma de telefoon en belde naar haar huis. Ze kreeg haar vader aan de lijn. Marjan ging naar de deur en deed die voor hem open, en het eerste dat hem opviel was dat ze zo sexy gekleed was.

Haar borsten in het strakke T-shirt vielen hem op, en dat haar tepels daardoor zo overduidelijk te zien waren. Het moest niet mogen. Dat maakt het leven spannend. Nou, ga maar naar binnen, dan maken we het ons gezellig.

Terwijl Henk naar de koelkast in de keuken ging, kwam Marjan naast hem zitten, en Hans realiseerde zich, dat hij dat prettig vond. Hij had haar altijd al een lekker ding gevonden.

Ze rekte zich eens lekker uit, en het viel Hans op hoe haar borsten haar strakke T-shirtje opspanden. Hij realiseerde zich, dat het hem opwond. Nou, 't Zal me benieuwen. Het viel hem niet eens op, dat zijn dochter haar voeten op de salontafel had gelegd en zich behaaglijk tegen Henk aan had genesteld.

Wel zag hij vanuit zijn ooghoeken, dat Marjan haar slanke benen onder zich had opgetrokken, waardoor ze in haar korte mini-rokje nu bijna met blote billen naast hem zat.

Naarmate de film vorderde, werd hij er meer door in beslag genomen. Hij werd vooral geboeid door een mooie vrouw met heel grote borsten, die zich door een sportieve man van achteren liet nemen, waarbij haar borsten nauwelijks bewogen.

Haar rokje was nog wat verder opgeschoven, en hij meende zelfs te kunnen zien, dat ze geen slipje droeg. Dat wond hem, samen met de beelden van de film, op, of ze nu de vriendin van zijn dochter was of niet. Wilma herkende de verschijnselen en wisselde een veelbetekenende blik met haar vriendin.

Deze begreep het sein, liet zich onopvallend tegen Hans aan zakken en vroeg zacht: Marjan nam zijn arm en legde die losjes om haar schouder. Daarop nam Wilma zijn arm en legde die om haar schouders, waarbij zijn hand losjes vlakbij haar borst hing. Marjan legde nu openlijk haar hand op Hans' borst en begon quasi-gedachtenloos kringetjes te trekken. Hij keek haar even van opzij aan, glimlachte en zei: Dat liet hem niet onverschillig en onopvallend trok hij haar iets steviger tegen zich aan.

Marjan zag dat als een aanmoediging en liet haar hand een neerwaartse beweging maken, waarna ze hem op zijn buik liet rusten. Al wilde Hans dat nog niet openlijk toegeven, hij genoot van de nabijheid van dit meisje, maar natuurlijk ook van wat ze deed.

Dat zag zij zelf ook, omdat er een "verdachte" bult in zijn broek ontstond. Even later kwam er een geblondeerde vrouw met een stel gigantische borsten in beeld, die zich door een politieman liet nemen.

Dit was een gedeelte van de film, dat de anderen ook nog niet hadden gezien. Je hebt de echte onder handbereik. Hij keek haar even aan, en toen naar Marjan, die nog wat dichter tegen hem aan ging zitten. Ze nam zijn hand en legde die zachtjes op haar borst, waarna ze hem licht aandrukte. Haar eigen hand liet ze heel even op de bult in zijn broek rusten, als een uitnodiging om verder te gaan. Daardoor kreeg Hans het plotseling erg warm. Hij trok zijn overhemd uit en zat toen in zijn T-shirt.

Dat komt door die film. Hij kon niet nalaten even stiekem in haar borst te knijpen, wat haar alleen maar aanmoedigde om door te gaan. Op dat moment besloot Marjan hem over de drempel heen te helpen. Voor hem onverwacht kwam ze op zijn schoot zitten, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar sensuele mond op de zijne. Het feit, dat zijn dochter zich vrijwillig liet betasten, wond hem dermate op, dat hij zijn laatste remmingen overboord gooide.

Hij keek Marjan opgewonden aan. Ze zijn echt, en ze zijn voor jou. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat ertussen. En kneed ze maar fijn, dat vind ik heerlijk. Hij kneedde haar borsten en begon aan haar rechtop staande tepels te sabbelen en er zachtjes in te bijten.

Marjan jammer-de zachtjes van opwinding. Zij had haar doel zo goed als bereikt, en ze zou het einde ook wel halen.

Daarhad hij weinig moeite mee: Het jonge meisje, dat hij altijd al een heerlijk wezentje had gevonden, stond nu geheel naakt voor hem en bood zich aan hem aan. Ik wilde eerst ook niet, maar ze verleiden je gewoon, en dan moet je wel. Ze bukte zich, maakte de sluiting van zijn broek los en schoof die met slipje en al op zijn enkels, waarna ze hem eruit hielp.

Daarop trok ze hem zijn T-shirt uit, waarop de vader van haar vriendin geheel naakt voor haar zat. Ze keek verrukt naar zijn snel groeiende lul en nam die even in haar handen om te voelen hoe dat was. Ze voelde hem groeien, en was tevreden dat ze hem kennelijk nogal opwond.

Tot zijn grote verbazing zag Hans het hoofdje van dit heerlijke meisje naar zijn schoot gaan en zijn lul langzaam in haar mond verdwijnen, wat hem bijna deed jubelen van genot. Ze zoog heerlijk aan zijn paal, terwijl hij zich wat voorover boog en haar overheerlijke borsten weer in zijn handen nam. Hij genoot tot gek-wordens toe van dit hete meisje, dat hem bloedgeil maakte. Plotseling liet ze zijn lul uit haar mond glijden, die door haar speeksel lekker glad was geworden, kwam op zijn schoot zitten en liet zich eenvoudig op zijn harde paal zakken, zodat hij tot aan de wortel in haar heerlijke kutje zat.

Kreunend zag hij hoe Henk met een rechtop staande lul aan Wilma's borsten zat te sabbelen, terwijl hij een paar vingers in haar drijfnatte kutje had. Deze meisjes zijn niet te houden, dacht Hans geil.

Wilma, hoe ver ben jij? Je vader komt zo in mijn kutje klaar. Ze is zo heerlijk nauw. Ik had het er al regelmatig met haar over gehad en nu gaf ze dan uiteindelijk toe, ze had gezegd dat ik het dan allemaal zelf maar moest regelen als het maar een leuke man zou zijn Ze mochten haar gebruiken!

We wilden wel weer wat lol beleven met andere mannen en daarmee bedoel ik het volgende. Mijn vrouw zit dan helemaal alleen aan een tafeltje terwijl ik haar vanaf de andere kant van het café in de gaten houd. Beide genieten we altijd Hoe ik haar zo ver kreeg!

En ik moet eerlijk toegeven dat ik daar behoorlijk opgewonden Om haar een keer te laten neuken met iemand anders, ik kan eventueel meedoen maar het belangrijkste is dat zij gewoon goed genomen wordt.

En ze is gek op zaad. En vorige week was het dan zover. Met een goede kennis van ons. We ontmoete hem in het café Laat zien wie mijn man is! Zuchtend nam ik de hoorn van de haak. Het was Michel, een goede vriend van ons maar mijn vrouw liet zich ook regelmatig door hem neuken. Geloof het of niet, ik vond dat best en genoot ervan wanneer zij mij daar over vertelde. Ik gaf de telefoon Haar wens gaat in vervulling!

Op bed lag je op je rug in de nattigheid. Uitgeteld met een grote glimlach op je lieve gezicht. Ogen dicht, rustig ademhalend. Eindelijk was dan een lang gekoesterde wens van je in vervulling gegaan. Jaren had je er over gepraat en eindelijk had je een paar weken geleden Mijn vrouw neuken voor promotie!

Want hoe mooi en fijn het ook was, het is jammer genoeg ten einde gekomen na vele ontmoetingen met heel veel genot Zo geil als ze mij alles verteld! Terwijl mijn vrouw ‘Viola’ druk bezig was met de glazen en bierflessen op te ruimen zei ik tegen haar dat ik de hond nog even uit ging laten. Janny is 32 jaar en ik Kelvin, ben 41 jaar.

Ik ontmoette Janny toen ze 18 jaar was en in de loop der jaren hebben we al veel leuke en spannende dingen gedaan op het gebied van de seks. Zo hebben we bijvoorbeeld aan partnerruil gedaan met een Bi stel, Mijn vrouw geneukt door haar vriendin! Zoals wel vaker het geval is, lagen we wat met ons zelf te spelen. Ik vind het namelijk heerlijk om mijn vrouw bezig te zien, terwijl ze haar kutje vingert of met een vibrator bewerkt en ondertussen vertelt waar ze op dat moment aan denkt.

De meest fantastische avond ooit! Hij vond het kennelijk nodig. Ik had er nog niet veel aandacht aan gegeven, drukke weekenden. Mijn oog viel er op, en ik besloot om de spelregels eens te gaan lezen. Het leek me toch wel leuk om het spel te Het was mijn stille verlangen! Harm is 8 jaar ouder. In de loop der jaren hebben Harm en ik al veel gedaan op het gebied van de sex. Wel altijd alleen met Harm hoor.

We praten ook redelijk vaak over sex en wat we leuk of lekker vinden, ook onze Onverwacht door een ander geneukt! Ik zal even vertellen hoe het zo heeft kunnen gebeuren. Ik moet dan nog een paar dagen verder terug gaan, anders lijkt het zo vreemd. Het was op een mooie zonnige dag, mijn vriend en ik besloten die dag een wandeling Mijn verloofde en zwart zaad!

Ik moest een onderdeeltje hebben en die blijkt voorradig in het winkelcentrum aan de andere kant van de stad. Ik klikte het adres erbij. Op dat moment kwam Annemiek binnen. Ze is een bloedmooie vrouw en ik heb haar kunnen overhalen om volgend jaar te gaan trouwen Mijn vrouw wilde afgeneukt worden! Het probleem was alleen dat ze het mij nooit had verteld. Ik wist wel dat ze waanzinnig geil kon worden van allerlei pornofilms, waar vrouwen een dubbele penetratie kregen, terwijl die hard aan een enorme lul Haar kut volgetankt met sperma!

Ik reed en was dan ook nuchter, maar mijn vrouw had nogal veel gedronken en was behoorlijk geil, want dat is ze altijd als ze iets teveel heeft gedronken. Eigenlijk was ik ook wel geil We hebben weer vakantie! We hopen op een geile vakantie, net zoals twee jaar geleden.

Toen zijn wij voor het eerst naar Tunesië geweest. We hadden besloten om daar eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Op het gebied van de sex dan! Het gebeurde de laatste tijd regelmatig dat mijn man mij voorstelde om een keer met een ander het bed in te duiken, dat leek hem opwindend en hij was er Het begon allemaal op een zaterdagavond, mijn man en ik waren een avondje naar de film geweest en besloten om nog even een drankje te nemen in een bar schuin tegenover de bioscoop.

Het was er echt Seks op een parkeerplaats! Mijn man had er wel eens van gehoord maar hij had het zelf nog nooit meegemaakt. Na even wat zoekwerk Ik voel krampen in mijn buik en mijn hart bonst, als ik denk aan wat er straks gaat gebeuren. Naast me loopt mijn man, John. Al maanden fantaseren we erover en nu staan we op het punt om van onze fantasie Met mijn vriend naar het bos! We zijn ook allebei exhibitionistisch en in voor nieuwe dingen.

Vandaag is het erg lekker weer en ik lig in mijn nakie te zonnen op het balkon als mijn vriend thuis komt van een voetbalwedstrijd. Zo geil was het nog nooit geweest! We hebben dan altijd de stille hoop dat Inge ergens een leuke kerel aan de haak kan slaan, die haar dan even lekker neukt. Ja, daar zijn wij altijd wel op uit, om mijn geile vrouwtje tijdens onze uitstapjes lekker door andere Als ze de kans krijgt!

Ik keek haar aan “dat is je vorig jaar goed bevallen hé” was mijn reactie Mijn vrouw wil een geile avond! Daar zit je, je hart klopt heftig en je voelt dat je bloost. De mannen die je hebt uitgekozen om deze geile avond mee te beleven zijn alle vier gekomen. Je hebt ze zelf uit Sinds een tijdje liep ik al te denken hoe ik hier verandering in zou kunnen brengen. Tot een aantal weken terug, toen kreeg ik het geweldig geile idee om mijn vrouw eens Ik hoop dat je het leuk gaat vinden!

Jezus, wat is ze zenuwachtig. Ze kan zich niet herinneren dat ze ooit Om hem een plezier te doen! Ik had nog steeds geen zin om op stap te gaan, maar ik deed het om hem een plezier te doen. Was ik ook meteen van dat gezeur af.

Gisteren kwam onze vriend Cas op bezoek, en ik moet zeggen dat ik Cas al jaren een leuke vent vindt. Mijn vriend weet dit wel, maar die is gelukkig niet zo moeilijk of snel jaloers. Wij praten regelmatig over seks Hij mag er bij zijn! Chantal is een getrouwde vrouw die ik een paar maanden geleden in een bar had ontmoet en ik had haar die avond mee naar huis genomen en heerlijk met haar liggen neuken. Het was dan ook een complete verrassing voor me dat ze mij opeens belde en In mijn beide gaatjes!

John liet het alleen zo overkomen alsof hij het voor mij dan wel een keertje wilde doen, maar ik wist wel beter. Hij stelde wel een voorwaarde Ik wil dit vaker! Ik ben nu 6 jaar getrouwd met een schat van een man en op het gebied van seks heb ik absoluut niet te klagen. Mijn man is vanaf de dag dat ik hem ontmoette altijd Het is namelijk zo dat ik en mijn vrouw al veertien jaar getrouwd zijn. Ik denk dat ik ongeveer drie jaar geleden de eerste keer aan haar voorstelde om eens naar een parenclub te gaan.

Tot ruim vier maanden geleden Ze gaat los op een oude lul! Ik ben een tevreden man van 35 jaar en heb een schat van een vrouw die 8 jaar jonger is dan ik zelf. Al zou men niet zeggen dat ze de dertig al gepasseerd is. Ze ziet er nogal erg jong uit en de meeste mensen denken dan ook dat ze een jaar of 20 is Zijn dikke lul vulde haar kutje met zaad!

Zo ook die bewuste avond die mijn leven behoorlijk heeft veranderd. Ik kreeg tijdens de avonddienst te horen dat ik nog een extra halve dienst moest draaien, dat ging dus weer midden in de nacht worden Wild van donkere mannen!

Dat betekent dat het contact onderling wat closer is. Tijdens de laatste ‘eindemaandsborrel’ aan het eind van elke maand drinken we met z’n allen, even een biertje sprak mijn collega Peter me aan.

Ik wilde net weggaan Het leek ons een goed idee om naar een masseur te gaan zoeken. Mijn vrouw wilde absoluut een dame omdat ze niet wilde dat een vreemde man aan haar lichaam Mijn vriend Stefan, had een hotel geboekt waar we de nacht door zouden brengen en zo kunnen we vandaag naar de Coolsingel voor de huldiging.

Maar de reis naar Rotterdam Hij wil het zien! De laatste maanden miste ik alleen de spanning tussen de lakens, het was meer erop erin en eruit.

Ik vond dat het Hij had mij zijn adres gegeven en ik was dus vroeg in de auto gestapt en ik reed erheen, wat een ritje was Ze wil een cuckold van me maken! Ze is 28 jaar oud, attent, aardig en ziet er echt fantastisch uit. Ze is slank met blond haar en mooie blauwe ogen. Ze heeft een paar stevige borsten, niet te groot en niet te Mijn vriendin neukt met onze buurjongen!

Ze is nu 34, acht jaar jonger dan ik. Cynthia ziet er goed uit. Lief gezichtje, lekkere tieten en vooral ook een lekkere kont die goed uitkomt in de strakke jeans die ze meestal draagt. Cynthia heeft vaak sjans bij andere mannen. Onze vriend verleiden voor een trio! Maar enkele weken geleden hadden een plan bedacht om een goede vriend van ons zo ver te krijgen. We hadden afgesproken dat hij haar op zou halen van haar werk omdat haar auto kapot was.

Ik hielp hem met veel plezier! Het was tegen de Belgische grens bij een klein dorpje en we hadden al eens aan Remco beloofd om een weekend langs te komen Toch wel geil een trio! Ik had gereageerd op een advertentie via een datingsite, een paar keer gemaild, foto’s uitgewisseld en met hem gebeld.

We hadden afgesproken in een hotel ergens in Brabant. Nu wil ik jullie beiden tegelijk! Na weer een heerlijk potje neuken zei ze tegen mij, dat ze alles voor me zou willen doen. Ik heb de volgende dag lopen denken wat ik haar zou vragen. Die avond na het eten zaten we samen op de bank en toen vroeg ik haar of ze het meende Mijn vrouw eindelijk zover! Telkens zei ze “misschien later, maar niet hier thuis. Zodoende hadden wij wel drie keer per dag seks en nog had zij er niet genoeg aan.

Op een dag zat ik bij mijn buurman Thomas een biertje te drinken en ik vertelde hem mijn probleem met Ons leven drastisch veranderd! Mijn naam is Laura, ik ben drieënveertig jaar, en ruim twintig jaar getrouwd met Frits. Hoewel ik geen fotomodel ben, ben ik heel tevreden met mijn uiterlijk. Ik ben een normale vrouw met een lengte van 1. Gluren met een lul in mijn kut! Wij hebben werkelijk een geweldig seksleven, waarbij wij allebei onze wensen tijdens het neuken aan elkaar vertellen, waardoor we op dat moment alleen nog maar veel geiler en natter worden.

Het was weekend en mijn man Eindelijk door een ander geneukt! Ik neem haar dan mee naar boven en slaapdronken loopt ze dan met me mee. Als ik haar de volgende ochtend vraag of ze dat nog weet, is het antwoord steevast nee. Ik grapte in het begin al eens dat ik volgens mij alles met haar zou kunnen doen wat ik wilde Kijken hoe ze met een ander neukt!

Een van die fantasieën was de wens dat ik graag eens toe wilde kijken terwijl zij geneukt werd door een andere man. Mijn vrouw reageerde verbaasd en moest daar even over Ik kijk namelijk toe hoe zij zich laat neuken op parkeerplaatsen. Beiden vinden we dat ontzettend geil en dit hebben we nu al een paar keer gedaan. De ene keer heeft ze seks in de bosjes en de andere keer neuken de Sophie wil eigenlijk dat ik ook een keer met een man neuk, maar ik heb daar nog geen behoefte aan.

Daar kwam enkele weken terug verandering Met mijn man naar de sekssauna! Mijn man en ik hadden afgesproken dat we op een woensdagavond zouden gaan. Bij aankomst zag ik dat er veel parkeerplaatsen leeg waren. Ik zei tegen mijn man “Het is niet druk, het wordt vanavond niets denk ik”. Hij is zo groot! De e-mail sloot ze af en het leven ging weer door, althans zo leek het.

Het gebeuren had haar doen nadenken over John. Een mannetjesdier, een haantje was hij. Niet altijd gezellig, een beetje veel egoïstisch en best kinderlijk en af en toe, zoals nu en was Misschien leer je wat nieuws! Hoi ik ben Linda en ben nu 34 jaar oud en al weer heel wat jaren gelukkig met Stef. Stef is 10 jaar ouder dan ik zelf en dat heeft echt wel veel voordelen en tja ik val nu eenmaal op oudere mannen. Stef heeft me zien Met de mannen heb ik afgesproken dat ze zich beneden in de bar verzamelen.

Ik zal ze dan ophalen als je klaar ben om ze te ontvangen. Op de bewuste avond drink je een lekker wijntje, want daar wordt Goed gevuld met zaad! Vorige week had hij weer wat bekokstoofd en wat mij toen is overkomen zal ik nooit meer vergeten. Hij belde me al vanaf zijn werk dat ik me die avond lekker uitdagend en hoerig moest kleden.

Ze wil ons zaad in haar kutje! Hij is biseksueel, maar wat is er nou lekkerder dan met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten. Bart was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen Ik wist dat ze op hem geilde! Het was Martin een goede vriend van ons, hij voelde zich kut omdat het uit was met zijn vriendin.

We zeiden tegen hem “we gaan zo uit, ga je mee, dan vrolijk je wat op misschien. De buurman neukt heerlijk! Wij, mijn man en ik, zaten in de tuin en genoten van de warmte. Terwijl ik de warme zonnestralen over mijn bijna naakte lichaam voelde gaan, keek ik naar mijn man, die met gesloten ogen ook van de zon genoot.

Ik stond zachtjes op en deed het bovenste gedeelte van mijn bikini Oh, mijn kleine kutje! Mijn gestalte is eerder aan de kleine kant en ik ben trots op mijn slanke figuurtje, dat sommigen misschien wel zouden omschrijven als mager.

Mijn honger naar lullen is onverzadigbaar en liefst laat ik me neuken door vreemdelingen Claudia wil er een man bij! John ontbreekt alle put en nestelt zich op de bank, waar hij zich uitgebreid laat zakken voor de televisie. Claudia geeft te kennen eigenlijk geen zin heeft om te koken en stelt voor om een patatje te halen Wat een geile club! We zijn om half tien binnen en hebben zodoende nog een uur de tijd om de kat uit de boom te kijken! Julia ziet er super sexy uit in haar korte rokje, hoge hakken en netkousen plus een topje waardoor haar lekkere borsten goed te zien zijn.

De man in de steeg! Ik wilde snel naar huis en het zou volgens haar een stuk korter zijn als we door een donker steegje zouden gaan.

Ik wil het zeker weer een keer! Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ik had me snel gedoucht en een leuk aangekleed en toen ik beneden kwam zei Thomas, ik heb al wat besproken dus we gaan meteen, dat is goed zei ik. Ik was op zoek naar een stel waar ik toe kon kijken en masturberen, meer niet, maar ik stond wel open voor andere voorstellen. Ik zou slechts een paar weken in Brabant verblijven, dus Eerst kijken en dan meedoen! Die vraag speelde al een lange tijd door mijn hoofd. Het leek mij namelijk ergens wel geil om eens toe te kijken wanneer zij het met een ander zou doen.

Aan de andere kant was ik ook wel bang dat ik erg jaloers zou worden Carnaval veranderde mijn leven! Verder heeft ze een mooi lichaam, heerlijke ronde billen en een paar stevige tieten, cup c, samen hebben we een kind. Het begon allemaal vorig jaar, een kleine twee weken voor de carnaval Geweldig, ze is vreemd gegaan! Hoezo, vroeg ik niets vermoedend.

Ik heb het gedaan met Raymond, antwoordde ze opgewonden. Het klinkt misschien raar, maar dit was een aangename verrassing voor mij. Ik had haar namelijk vaak aangemoedigd Dat jij dat goed vindt! Door de jaren heen hebben we altijd goede sex gehad, maar het leek wel of Sonja steeds geiler werd. Ze ging zich uitdagender kleden, wilde buiten seks hebben, eerst in de tuin, later in het bos of een parkeerplaats en zelfs ’s avonds laat Ik ben een vrouw van 29 jaar jong en nu inmiddels alweer 6 jaar getrouwd met een schat van een man.

Maar na zo’n drie jaar huwelijk wilden mijn man en ik beide wel eens wat anders, Ik zou het graag met twee mannen doen! Het was maandagochtend en haar kleine appartement lag bezaaid met kledingstukken die een spoor achterlieten van de woonkamer naar haar slaapkamer.

De deur stond op een kiertje en je hoorde haar hard kreunen. Mijn vrouw is een sletje! Zij heet Viola, is nu 26 jaar, heeft heerlijke tieten en een lekker kontje. In het begin was onze relatie fantastisch. We neukten er echt op los. Er waren dagen bij dat we wel vier tot vijf keer klaar kwamen. Ze houdt wel van een beetje harde seks.

Een geil weekend met drie lullen! Ik ben een 33 jarige brunette met normaal figuur en een volle C cup, ronde borsten en kleine tepels. Helaas een witte huidskleur met diverse tattoos. Ook al ben ik 33 jaar, ik word nog altijd jonger geschat. Mijn beste vriendin vertelde Zo was ze nog nooit geneukt!

Na maandenlang fantaseren hebben wij afgelopen zomer een heerlijk trio met een andere man gehad. Ik zal ons even voorstellen, mijn vrouw heet Ilse is 27 jaar en 1. Ze heeft halflang blond haar en gezegend met heerlijke borsten en een verrukkelijke bilpartij. Al jaren hebben ze een huisje op de camping van Renesse.

Aan het einde van de zomervakantie is er altijd een feest en natuurlijk waren zij en haar man ook Wat ik zou doen? Ik hoop dan ook dat er een stel is die onderstaande fantasie een keer met mij ten uitvoer zou willen brengen.

Lees het rustig door en als er belangstelling is dan kun jij mij vinden op cuckoldadvertenties. Toch wel lief van hem! Ik heb altijd verlangd naar een geil bondage en soft SM spel. Wat ik ook probeerde, mijn man Hans wilde absoluut niet. En ik maar verhalen lezen over al deze dingen, met als gevolg een hele reeks geile gedachten die bijna nooit werden bevredigd.

Het was weer zo’n dag. Te veel afspraken en dingen te doen. En dan nog het gevoel hebben nog lang niet klaar te zijn. Met een zucht stond ze op, en verzette haar gedachten naar Ik heb een tijdje geleden het fenomeen dogging eens uit geprobeerd, voor degene die Genomen door een vreemde lul!

Je weet wel hoe dat gaat, iets wat bij mannen onder elkaar niet anders zal zijn. Daaruit is het idee voortgekomen om samen een parenclub te gaan bezoeken. Niet om met anderen seksperimenten Het heeft me altijd erg opgewonden om samen met een stel, alle drie van elkaar te genieten waarbij het seksspel vrouwgericht is. Maar er mag tussen mannen ook Wij drieën hadden al uitgebreid met elkaar gesproken om eens een trio te doen met een andere man en hij had er wel oren naar om eens te zien hoe het zou De eerste cuckold ervaring!

Ik ben Tom en 41 jaar oud. Mijn vrouw heet Janny en is 44 jaar. Ik heb een normaal postuur en Janny is een lekkere dikkerd met flinke grote borsten. Het zal een halfjaar geleden zijn dat we lekker lagen te vrijen en Janny begon Wat heel spannend was is het volgende. Toen wij een jaar getrouwd waren gingen we voor het eerst samen op vakantie. Met een busreis naar Spanje. De busreis was niet al te geweldig, maar Mijn beste vriend neukt haar beter! Allebei hadden we flink wat gedronken, maar net niet teveel.

Lucas is 37 jaar, heeft een vriendin en sinds kort een kleine maar is in zijn relatie niet altijd trouw en was dan ook al verschillende Ik ben een hoerig sletje!

Ik heb me gewoon laten nemen door al die mannen en ik heb er ongelooflijk van genoten terwijl mijn man me aanmoedigde Gaat ze het weer doen? Traditiegetrouw vieren we de jaarwisseling bij onze beste vrienden. Maar wat jullie moeten weten is, wat er vorig jaar is voorgevallen, ik betrapte mijn vrouw toen met onze beste vriend. Hoe dat verliep staat hieronder beschreven. De avond verliep zoals gewoonlijk, gezellig, Ja, ik had er ontzettend veel zin in.

Marjon mijn beste vriendin ging trouwen en ik was uitgenodigd, aangezien ik haar de laatste tijd alleen nog maar telefonisch sprak was dat een leuke verrassing, er zouden veel oude bekenden komen want zij woont Witte kerst tussen haar benen!

Het werd gehouden in een groot hotel en we hadden daar ook een kamer geboekt, zo konden we ook wat drinken en dan overnachten. Vanavond ontmoet je mijn minnaar! Een lichte teleurstelling maakt zich van me meester. Ik had zelf al plannen gemaakt voor ons twee Iemand om zijn plaats in te nemen! Nu kenden wij iemand in onze vriendenkring die nog vrijgezel was en er redelijk goed uitzag.

Ik mag het gewoon van hem! Ik zal mezelf even beschrijven, ik ben 1. We komen uit een dorp in de buurt van Breda. Ik heb een uitstekende relatie met mijn man Roelof, hij is 40 jaar.

Hij snapt dat ik wel eens Mijn trio met een biseksueel stel! Mijn relatie was al een tijdje niet meer wat die moest zijn en we hebben op een zeker moment besloten om uit elkaar te gaan. Mijn vriendin vond een nieuwe baan in een ander deel van het land en verhuisde en ik bleef achter in het appartement dat we een paar Mag ik het met hem doen? Maar toch fantaseerde ik er regelmatig over dat mijn vrouw eens door een ander geneukt zou worden.

Misschien wel omdat ik de eerste sekspartner in haar leven was. Ik heb haar tijdens een geile bui wel eens gevraagd Ik ben een hoerige slet! Ik ben 46 en al 16 jaar samen met mijn man. Wij hadden samen een goede seksuele relatie en nu nog maar het bleef wel tussen ons beiden, geen uitspattingen maar zoals de meeste koppels seks met twee en dat was het dan.

Iedereen gelukkig Ik ben Thea, een getrouwde vrouw van 27 jaar. Op seksueel gebied kwam ik eigenlijk behoorlijk tekort, maar wat mij laatst is overkomen had ik nog nooit meegemaakt en heeft alles behoorlijk veranderd. Omdat er thuis weer eens problemen waren tussen mijn man en mij over Belevenissen van een Filipijns sletje!

Daar ontmoette ik mijn man, Vincent, hij werkt ook in de verpleging. We trouwden iets meer dan twee jaar later. Ik ben een echt Aziatische met Afspraak met een jong stel! Het verhaal is een combinatie van hoe ik ‘John’ het heb ervaren en wat het stel mij heeft verteld. Afgelopen zomer of beter eigenlijk in het voorjaar stuitte ik op een advertentie van een stel dat Niet altijd gezellig, een beetje veel egoïstisch en best kinderlijk en af en toe, zoals nu was ze Het was eigenlijk meer een noodkreet van een echtpaar, waarvan de vrouw zich wilde laten neuken in het bijzijn van haar man, maar het uit preutsheid toch niet zo goed durfde Mijn vrouw en haar neukvriendje s!

Zij is erg knap, met grote tieten, blond haar en een slank figuurtje en als we op straat lopen, dan zie je iedere man naar haar kijken, alsof ze haar zo zouden willen neuken.

Samen met mijn man woon ik al een jaar of wat in een middelgrote stad. Zolang we getrouwd zijn, zijn we samen op vakantie geweest. Vaak in eigen land, maar ook naar Griekenland en Spanje. Op een gegeven moment hadden we allebei zo het idee dat alleen op Het gaat mij hierom, ik zou graag eens een dag mee willen maken die bol staat van de seks. Ik hoop dan door drie mannen en mijn eigen man meegenomen te worden naar geile plekken en overal verwend te worden Hij kijkt en wij genieten!

Ik kan er over meepraten, want via stelvoorsex heb ik geregeld contact met Marjolein en Remco. Marjolein is een vrouwtje dat er beslist wel pap van lust en Remco geniet ervan als hij toe mag kijken hoe ik zijn vrouwtje gebruik Nog steeds geil op haar ex! Het is voor ons allebei ons tweede huwelijk. Haar ex-man Simon, komt vanwege hun kinderen nog wel eens over de vloer en ik bemerkte wel dat zij zich seksueel nog tot elkaar aangetrokken voelen door flirten en gebaren. De amateurhoer moeten spelen!

Ik voel me tegenover mijn vriend Marcel erg onderdanig en ik kan enorm geil worden als hij me moedwillig in de meest vreemde situaties weet te wringen. We gaan er dikwijls op uit en dan moet ik me laten gebruiken door Dit spreekt mij zeer aan en ik heb het hier met mijn vrouw dan ook verschillende keren over gehad, maar kan haar helaas niet overhalen.

Ik heb een mooie vrouw met prachtige rondingen en ze is goed geil Genomen door een andere man! Ik ben al bijna 14 jaar getrouwd en heb een fantastische relatie met mijn man. Ik ben dan wel al 38 jaar oud maar voel me een stuk jonger. Ik ben een niet al te grote vrouw met donkere haren tot net over mijn schouders. Heb een paar flinke Zij heeft me zo gemaakt! Mijn vrouw en ik kwamen daar om een uur of acht aan. Hun huis was erg dichtbij, dus het deed er ook niet toe hoeveel Ze waren pas een jaar getrouwd en ik vond dat het vrouwtje er slecht uitzag.

Ze had kringen onder haar ogen en was mager, ze was er sinds haar huwelijk niet op vooruit gegaan. Ik sprak haar wel eens wanneer we samen aan de deur stonden of achter in De avondmaaltijd was achter de rug en had beiden een voldaan gevoel bezorgd Bert had een pornofilm gestart en samen zaten ze er naar te kijken.

Het was een vaste gewoonte geworden dat ze zich vrijdagsavonds op die manier voorbereidden op een avond Niet voor te stellen! We hadden besloten daar eens flink de bloemetjes buiten te zetten. Op het gebied van de seks dan! Het hotel wat wij hadden geboekt was erg mooi en de kamer was echt top, precies zoals het op de site van de reisorganisatie stond.

Ik mag de hoer spelen! Nee, het viel echt niet mee om dat goed te organiseren. Want hij wilde van te voren met iedereen kennis hebben gemaakt, zodat hij Toch is er iets in ons huwelijk dat misschien wel vreemd klinkt.

Ik vraag me dan ook wel eens af of het wel normaal is, zoals het er bij ons aan toe gaat. Vandaar dat ik onderstaand verhaal met jullie wil delen. Die dag werd het anders! Tientallen vrouwen heb ik er al zien neuken met andere mannen en jongens en bij al die keren dacht ik aan mijn vrouw en hoopte ik dat zij dat ook eens zou doen.

Het was mijn stille verlangen Ze nam het heft in eigen hand! Nu is het enkele maanden terug toch gebeurd. Mijn vrouw betrapte me bij het lezen van een geil verhaal. Tot mijn verbazing kwam Zij doet het ook met die jongen! In de tien jaar dat we getrouwd waren was ze niet echt gelukkig geweest wat ons seksleven betreft.

Dit was voor zover ik vermoede grotendeels te wijten aan mijn kleine 10 centimeter pikje in stijve toestand. De Surinamer in de kroeg! Ik had het er ook al eens over gehad met haar en hoewel ze het niet resoluut afwees, zei ze dat ze er niet actief naar op zoek wilde gaan, meer een soort van, we zien Ik keek hoe ze met onze vriend neukte! Ik geniet ervan om mensen te begluren en te bekijken. Zo gebeurde het dat ik enkele maanden geleden bezig was met de verbouwing van ons huis en ook de slaapkamers horen daar natuurlijk bij.

Ik kreeg toen het idee om in de logeerkamer Zoals altijd ging hij samen met zijn vrouw Agnes en de kinderen op vakantie naar de camping. Caravan achter de auto, spullen ingepakt en rijden maar. Het was heerlijk zomers weer, dus het beloofden twee Hij wilde haar graag neuken!

Reden voor ons om er een leuke dag van te maken. Maar na tien jaar huwelijk was onze relatie op het seksuele vlak wel wat ingezakt. En onze trouwdag was een mooie gelegenheid om daar wat verandering in te brengen. We hadden een hotel Toekijken hoe ik neuk met drie mannen! Als het al gebeurde, werkten we ons beiden snel naar een orgasme toe om vervolgens vermoeid in slaap te vallen. De spanning was er wel vanaf. En er over praten deden we niet, iets veranderen al helemaal niet.

Goed vol laten spuiten! Op de derde dag hadden we een scooter gehuurd, het was die dag ontzettend heet en we gingen lekker luchtig gekleed een rit over het eiland Mijn man ging even weg naar het toilet en ik had hem verteld dat ik een rondje ging lopen om de omgeving een beetje te verkennen. De camping lag bij een groot bos en je kon daar dan ook heerlijk wandelen. Mijn eerste keer sloppy seconds! Ja, ik weet dat we tegenwoordig beter aan veilige seks kunnen doen, maar we houden allemaal van het gevoel van een naakte Mijn vrouw was door het mooie weer zo geil als boter en begon met haar hand mijn kruis te masseren en me in mijn nek te kussen.

Dit liet me niet onberoerd en ik voelde mijn lul al snel behoorlijk groeien, ik had echt moeite Een paar dagen Vlieland! Zo brachten we het grootste gedeelte van onze vakantie door in ons vakantiehuisje. Maar eind augustus werd het opeens prachtig weer, dus besloten we om nog maar een paar dagen vrij te nemen. We besloten om de koelte Ik hoop dat ze het vaker doet! Ik kon mijn oren niet geloven, met wie was ze aan het bellen?

Het was wel duidelijk dat mijn vrouw mij niet binnen had horen komen, want ze ging gewoon door met haar telefoongesprek. Ik deed de deur opzettelijk wat Het gaat er heet aan toe! We hebben een prima seksleven en we neuken dan ook bijna elke dag. Een dag zonder seks, is een dag niet geleefd, zeggen wij altijd. We zijn ook gek op speeltjes, als we wat nieuws zien kopen we het en proberen we het uit.

Geil op een zwarte paal! We genieten altijd van de heerlijkste seks die ik mij kan voorstellen. Ik speel ook vaak met mijn heerlijke natte kutje en Ze verleidde mijn vriend! Het is maar een keer gebeurd maar ik krijg nog steeds een enorme stijve als ik eraan terug denk. Mijn vrouw Jetty en ik John waren beiden We kenden elkaar toen al 14 jaar en zijn 8 jaar geleden getrouwd. Mijn vrouw wil meer beleven! Het was een zon overgoten dag toen wij op de camping aankwamen en gelukkig lukte het ons om de tent na al die jaren weer zonder problemen Wil jij haar laten neuken?

Wij gaan je helpen. Onderstaande brief print je uit en geef je aan je vrouw of vriendin, als ze de brief helemaal uit leest dan zal ze waarschijnlijk na het lezen Zo ver gaat onze vriendschap! Niet dat ik vreemd ga, nee deze man is door mijn echtgenoot en mijn vriendin de vrouw van de man voor mij geregeld. Hoe dat precies zit zal ik uit even uitleggen, zij deelt haar man met mij omdat mijn echtgenoot De eerste vreemde man voor haar!

Ja, voor wat, eigenlijk wisten ze dat niet eens zo precies, de eerste keer hebben we alleen met Ik was zo gemakkelijk te verleiden! Om het geheel compleet te maken moest ik me lekker geil opmaken, ik besloot om mijn zwarte wetlook jurkje met ritsen aan te trekken, zonder BH of slipje. Daar onder droeg ik enkel een zwart De vrouwen genieten in Frankrijk!

Op een avond zaten we op een terrasje te eten, Tessa was naar het toilet geweest en met een geile glimlach op haar gezicht stopte ze onder de tafel iets in mijn hand.

Ik keek wat het was en zag haar De fantasieën van een geil vrouwtje! Ferdinand is een heerlijke minnaar en we vrijen bijna elke avond met elkaar, soms urenlang. We kunnen gewoon geen genoeg van elkaar krijgen! Mijn probleem is, dat mijn man al mijn fantasieën wil weten. Hij geilt er enorm op Gisteren op een parkeerplaats!

Een beetje geïrriteerd reageerde ik, “had je dat niet even bij Batavia Stad kunnen doen”. Maar goed, ik keek uit naar een parkeerplaats waar we even konden stoppen. Wij vinden het heerlijk om met z’n drieën te geilen, waarbij iedereen lekker aan elkaar kan zitten en genieten. Guido was al een paar keer bij ons langs geweest en ook deze avond zou hij weer komen. Katja en ik waren Ik wil zien hoe je geneukt wordt! Ze zou na het feest door een vriendin thuisgebracht worden.

Ik vond het prima, zeker na een drukke dag op het werk even geen gezeur aan mijn hoofd Jij bent echt geil! Cuckold, ik had er nog nooit van gehoord. Ik woon al meer dan 8 jaar een samen met Gert. Gert is 6 jaar ouder dan ik en ik ben ook heel gelukkig met hem. Gert bedenkt altijd weer leuke en geile dingen. Ik ben nu 30 jaar oud maar Ja, zegt Ria, “ lijkt mij ook wel wat pijnlijk, maar een vrouw kan best veel hebben, als ze zelf maar wil”.

Weekendje met de camper! Allereerst wil ik jullie wel duidelijk maken dat mijn man en ik een uitstekend huwelijk hebben, we zijn dan ook al 9 jaar getrouwd. Het begon eigenlijk enkele maanden geleden, Ze liet zich gaan! Maar wat moet je als je daar zo vaak over fantaseert, het vertellen aan je vrouw? Ook als je weet dat die fantasie misschien wel iets te ver Mijn man deelt me met een ander!

We zitten op een bank aan een tafeltje te wachten, met een drankje voor ons als hij binnen komt. Ik fluister in je oor hoe zenuwachtig ik ben, maar jij verzekert mij dat we een heerlijke avond gaan krijgen. Hoe onze fantasie werkelijkheid werd! Arnold is een normaal uitziende en verzorgde lekkere kerel waar menige lady naar kijkt als wij in het weekend een avondje Vrienden die graag helpen.

Mijn man Fred had zijn twee vrienden gevraagd om hem hierbij te helpen. Vorige week zijn wij naar ons huisje gegaan om te straten en ik ging ondertussen het huisje schoon maken Dat klonk natuurlijk wel bijzonder aantrekkelijk, maar ik had geen flauw idee hoe zijn vrouw er uit zag, dus stuurde ik een mailtje retour met de vraag “hoe Ik keek haar verwonderd aan en vroeg, “heb je iets speciaals in gedachten dan?

Een klein uurtje van ons vandaan Mijn vrouw Gerda 49 jaar en ik 50 jaar , zijn nu 26 jaar gelukkig getrouwd, we hebben een actief seksleven en hebben bijna elke dag heftige seks. Sinds we elkaar kennen hebben we namelijk afgesproken, Een zwarte paal in het hotel! Dat komt omdat ze echt de hele dag geil is en met een natte kut loopt. Daarbij heeft ze veel meer nodig dan dat ik haar kan geven en ik wordt er zelf ook ontzettend geil van, wanneer ik weet of zie Mijn vrouw Ciska is een vrouw van 36 jaar met een heerlijk lichaam, 1.

Wij zijn al jaren getrouwd en ik weet dat zij nog nooit een ander heeft gehad. Met mijn 16 cm ben ik gemiddeld geschapen. Ciska zelf vindt dat ik Hij moet zien hoe ik je neuk! Remy is een jaartje jonger dan ik, maar ziet er fantastisch uit en wordt vaak jonger geschat dan de 40 jaar die ze net is. Ons seksleven is top en we houden nog steeds veel van elkaar. Je kunt dus rustig zeggen, onze relatie is Omdat het voor hen beide een fantasie was die ze wilden realiseren zochten ze iemand die een keer met Yvette naar bed wilde gaan.

Ik had Yvette altijd al een mooie vrouw gevonden, dus Ze geniet er van! Ze geniet er van om ze te plagen en heeft, als ze in de juiste stemming is, ook wel seks met willekeurige mannen. Een paar weken geleden toen ik weg was kreeg ik een telefoontje Zien hoe ze neukt met een ander. Mijn vrouw en ik hebben in het verleden wel een keer partnerruil geprobeerd, maar nooit in aparte kamers, dat was geen succes want ze had er een probleem mee als ik in dezelfde kamer aanwezig Je moet het een keer proberen!

Mijn vrouw Linda ziet er goed uit maatje 38 en een kleine 60 kg, lekkere tieten en een lekkere kont.


neuken in de vrachtwagen mooi klein kutje

Huisvrouw bedriegt om anaal te proberen Hete tieners verkennen elkaars lichaam Ruw zijn met stiefmama Lesbische sex in een POV Zijn vrouw's vriendin hard neuken Gelukkige heer krijgt twee meisjes in zijn kantoor Indrukwekkende amateur geneukt door vriendje Carmella Bing neukt haar persoonlijke trainer Onverwacht neuken voor een donkerharige schoonheid Een ongelooflijke brunette verwennen Geile meid wordt goed geneukt Een stoute Indiaanse kont neuken Wilde pijpbeurt in POV Stel neukt een zwarte minnaar Jong meisje zuigt een pik en neukt Jenaveve and Lisa lesbian sex De masseuse werkt hard Mooie babe in de kont geneukt Geile meiden vingeren en vuisten in een openbaar toilet Neuken met twee sletterige blondjes Hard neuken op de bank Ebony bitch wordt geneukt door een witte monsterlijke lul Man wordt gefilmd terwijl hij zijn vrouw verwent Wat zou ik trots zijn op haar.

En als ik haar zoon niet zou zijn dan zou ik zelfs als 20 jarige knul wel iets met haar willen. Dat heeft wel iets vind ik, een relatie hebben met een mooie oudere vrouw. Zou toch echt cool zijn als je als 20 jarige iets zou hebben met een vrouw die 28 jaar ouder is als jij bent. Lijkt me echt geil. Een vrouw met veel ervaring. Op een dag vroeg mam aan me of ze eens een keer met me mee mocht op de vrachtauto want daar droomde ze allang van.

Als pa het goed vind mag je van mij mee, had ik gezegd. En pa zei er niks op tegen te hebben als ze mee zou gaan. En dus, zo geschiedde. Mam vond het niet erg als we een paar nachten van huis zouden blijven. Deze morgen stonden we vroeg op want moest vanuit het zuiden naar het noorden van het land.

Mam stond fris en vrolijk in een leuke outfit te wachten op me. Het beloofde een warme dag te worden dus mam droeg een witte broek met daarop een leuk T-shirt.

Haar haren in een leuke staart. En even later stapten we in die grote truck. Mam genoot met volle teugen en ik was blij dat ze met me mee ging. Ik vond het best leuk dat mam was meegegaan en ook bij de klanten werd ze hartelijk ontvangen. Deze avond hadden we gegeten in een truckerscafé en daarna zouden we gaan slapen in de truck. Ik had wel veel ruimte in de cabine maar had maar 1 bed maar dat was wel groot genoeg voor twee personen. Mam vond het niet erg dat ze naast mij moest liggen.

De gordijnen gingen dicht en we begonnen ons uit te kleden. Ik stond al snel in mijn boxershort. Als vanzelf keek ik naar mam hoe zij zich uitkleedde. Eerst ging haar shirt uit en kwam een goed gevuld wit behaatje tevoorschijn. Zeer sexy en met kant afgewerkt en het bedekte net niet helemaal haar ronde borsten. Ze zag hoe ik naar haar keek maar deed geen moeite om ook maar iets te bedekken van haar lichaam. Haar handen zakten naar de knoop en rits van haar witte broek.

Toen die open waren trok ze heupwiegend haar broek omlaag. Een klein wit glanzend slipje werd zichtbaar. Ook dit was afgewerkt met kant en aan de achterkant verdween een gedeelte van het stof tussen haar weelderige billen. Ik kon er niets aan doen maar kreeg ongewild een stijve pik die zo een grote bobbel vormde in mijn short. Toen ze zo naast me stond, aan de passagierskant, kon ik niet ontkennen dat ik een verdomd mooie moeder had met een pracht lichaam.

Het behaatje ging los en haar tieten kregen nu de vrijheid. Mooi rond en vol van vorm, net iets groter dan een hand vol. En haar donkere tepels waren hard en priemden recht vooruit. Ze had vanuit haar ooghoeken allang gezien dat ik een stijve pik had gekregen maar ze zei er nog niets over. Ik was intussen al op bed gaan liggen en mam trok nu een slaapshirt aan en kwam naast me liggen. Ik lag met mijn rug naar haar toe, op mijn zij, en ze kroop dichter tegen me aan. We lagen lepeltje lepeltje en opeens voelde ik haar hand over mijn lijf heen glijden.

Ze streelde door mijn haren en mijn nek en ook mijn rug en mijn benen. Het kriebelde heel fijn. Heel lief keek ze me aan. Met haar hand streelde ze nu mijn gezicht. Ik knikte heftig van ja. Zo zacht en zo teder. We begonnen zacht te zoenen eerst wat onwennig maar al snel werd het heftiger en vuriger. Mam was degeen die haar tong in mijn mond drukte opzoek naar mijn tong. Die vond ze snel en al snel waren we verwikkeld in een heuse lange hete tongzoen.

Ik lag hier te zoenen in mijn truck met mijn moeder. En het was niet alleen lekker maar nog geil ook. En mijn pik had intussen alweer een flinke grote vorm aangenomen en zat strak gevangen in mijn short.

Minuten lang tongden we met elkaar. Intussen gleed mama’s hand tussen mijn benen en streek ze krachtig over de bobbel in mijn broek. Wat een geil gevoel was dat. Ik was zo geil dat het me moeite koste om mijn zaad binnen te houden. Maar mam wist precies wat ze moest doen om dat te voorkomen. Ze pakte nu mijn hand vast en duwde die tussen haar benen. Ik wreef krachtig over haar, inmiddels vochtig geworden, kruisje en ze kreunde zacht. Ik voelde door het dunne stof heen haar opgezwollen kutlippen.

Ik trok nu het dunne stof opzij en liet mijn vingers nu tussen haar geschoren kutlipjes glijden. Jeetje wat was ze nat zeg. Het warme vocht kleefde aan mijn vingers. Ik zocht naar haar klitje en wreef er zacht over. Haar lichaam begon te schokken en te trillen. Meteen daarop liet ik mijn vinger diep in haar kutje glijden. Haar sappen stroomden rijkelijk nu. Weer wreef ik over haar harde en gevoelige klitje en haar lichaam schokte en kronkelde van genot. Het duurde dan ook niet lang of ze ging komen wat ze met hard gekreun kenbaar maakte.

Het was niet alleen een genot voor haar, maar ik genoot ook van hoe ze zo lekker klaar kwam. Nog na hijgend keek ze me glimlachend aan en zei. Toen duwde ze mij op mijn rug en trok mijn boxershort omlaag en daarna haar eigen slipje uit.

Ik keek vol spanning en met grote ogen naar haar gladgeschoren kutje dat glinsterde van haar kutvocht. Mijn pik was stijf en wees als een heuse speer recht omhoog. Met haar linker hand greep ze mijn staaf vast en begon ze de voorhuid op en neer te bewegen. Toen boog ze haar hoofd en begon ze over mijn paarse eikel te likken. Haar lippen omsloten nu mijn eikel en liet die steeds verder in haar mond verdwijnen.

Een lekkere pijpbeurt volgde waarbij ik haar tongetje overal overheen voelde glijden. En steeds daarbij zoog ze mijn pik helemaal naar binnen en soms had ze ‘m tot aan mijn ballen toe in haar mondje waarbij ze ‘m toch in haar keel moest voelen.

Steeds een wisselend tempo afgewisseld door dan weer haar lippen en dan weer haar hand. Ik had het niet meer wat kon zij lekker pijpen zeg. Wie zou nou niet zo’n lekkere pijpmoeder willen hebben? Ik ben wel vaker door een vrouw gepijpt, vrouwen van mijn leeftijd, maar geen van hen kan het winnen van mijn moeder.

Ze wist ook precies wanneer ze moest versnellen en wanneer langzamer doen.

.
Sex party den haag privé massage


En hij flirt zo leuk. Ik mag hem gewoon graag. Hij heeft het er nooit over, maar ik merk regelmatig, dat hij zijn vrachtwagen nog steeds mist. En die heeft hij laten staan om voor mij te kunnen zorgen, toen mijn moeder ons in de steek liet. Een moeder, die haar kind in de steek laat. Ik zou haar alleen graag een keer willen vragen waarom. En dan mag ze weer gaan. Ik heb genoeg aan mijn vader. En jouw vader is dol op jou, dat zie ik elke keer weer.

Marjan maakte zijn eten warm in de magnetron, en hij liet het zich goed smaken. Toen hij het op had zei hij: Marjan heeft u een gezellig weekend beloofd, en daar wil ik mijn aandeel ook graag in leveren.

Je bent een jonge vrouw geworden, en dan hoef je geen 'u' meer tegen mij te zeggen. Dat doet Marjan ook vaak, en ik zie niet helemaal waarom jij dat dan niet zou mogen.

Henk beantwoordde hun toost en nam een slok bier. Langs zijn fles heen keek hij even naar de vriendin van zijn dochter. Ze had een mooi gezichtje en lang, donkerblond haar, dat tot onder haar schouderbladen reikte. Verder beschikte ze over een prachtig, slank figuur met voor haar leeftijd grote borsten.

Onwillekeurig vergeleek hij haar lichamelijk met zijn dochter, die ook een sexy figuur had en flinke borsten. Onwillekeurig wilde hij wel eens weten wie de grootste had.

Toen hij zijn flesje leeg had, stond hij op en zei: Even lekker soppen en de vermoeidheid van me afspoelen. Als jullie intussen wat lekkers op tafel zetten, dan maken we er straks een gezellige avond van. Op dat moment ga jij naar boven, kleed je snel uit op mijn kamer en gaat ook onder de douche. Als je het een beetje treft, kom je hem op de gang tegen. Wacht even tot je de deur van de douche hoort opengaan.

Ik ben benieuwd hoe hij reageert. Na een minuut of vijf hoorde Marjan aan de geiser, dat de kranen in de douche werden dichtgedraaid. Laat de kranen maar lopen, ik kom over een minuut of tien. Daarna moeten we ervoor zorgen, dat we er een beetje sexy uitzien. Ik heb een erotische videofilm geregeld, waarmee we hem kunnen opwarmen.

Ga maar gauw, anders mis je hem op de overloop. Met een handdoek en een washandje in de hand stond ze bij de deur te wachten tot ze die van de douche hoorde opengaan. Toen stapte ze de gang op, en kwam Henk tegen, die alleen een badlaken om zijn heupen had. Hij bekeek het naakte meisje van top tot teen en voelde zijn eigen reactie, die de oplettende en hete Wilma niet ontging.

Hij vond haar een mooi slank figuur hebben, en haar borsten waren groter dan hij had verwacht. Ze leek ook een lekker kutje te hebben. Maar ga maar lekker douchen, meid. Wat zou ik die graag 'es in mijn handen houden.

Intussen stond Wilma zich onder de douche lekker af te spoelen en ze genoot van het hete water op haar naakte lichaam, dat tussen haar borsten door over haar buik en haar kutje langs haar benen stroomde.

Ze vergat de tijd, en ineens stond de eveneens naakte Marjan in de douche. Toen Wilma bevestigend knikte, zei Marjan: Ik heb geen sexy slipjes meegenomen. Daar liggen op de bovenste plank een paar, die de helft van je schaamhaar laten zien.

Wat zei m'n vader trouwens? Hij had alleen maar een badlaken om, ik was spiernaakt. En ik kon zien, dat ik hem niet onverschillig liet. En trek zo weinig mogelijk kleren aan, ik heb de verwarming al wat hoger gedraaid. In de kleerkast van haar vriendin vond ze een paar schaamteloos kleine slipjes en ze koos er een van uit. Ze trok het aan en liet een kort mini-rokje volgen. Haar bovenlichaam bedekte ze alleen met een T-shirt, waarin haar tepels duidelijk te zien waren.

Toen ging ze naar beneden. Ik voel me weer een heel ander mens. Door haar korte mini-rokje kon Henk een groot deel van haar been zien. Haal er voor Marjan ook meteen maar een, want ze zal zo wel komen. Ik stel voor, dat we daar eerst maar naar gaan kijken.

Je kunt beter op de bank komen zitten, dan zit je recht tegenover de t. Gezellig met z'n drieen op de bank, er gaan veel makke schapen in een hok. Je ziet er goed uit, trouwens. Wat is daar nou zo bijzonder aan? Zijn dochter betrad de kamer, en hij vond haar er uiterst sexy uitzien.

Een heel kort mini-rokje en een strak T-shirt waren volgens hem alles wat ze aan had. Ook haar tepels waren goed te zien, en dat wond hem toch wel een beetje op. De eerste acht minuten van de band toonden een reeks flitsen van andere films, maar het gehalte daarvan deed bij Henk al een vermoeden rijzen. Die vind ik veel mooier. Marjan deed hetzelfde bij haar vader, alleen wat lager.

En wij zijn echt! En voor het grijpen! Maar toch hoort het niet, volgens mij. Jij hebt een lul, en wij hebben kutjes, waar hij prima in past. Je mag van ons genieten zo veel je wilt. Ze kwam omhoog, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar zwoele mond op de zijne, waarbij ze onmiddellijk haar tong diep in zijn mond stak.

Ze keek hem met een troebele blik aan en zei: En aangezien we niet iemand voor je mogen zoeken, bieden we ons zelf aan. Haar hand gleed naar binnen en ze voelde zijn lul in hoog tempo groeien. Ook zij nam een hand en legde die op haar borst, hem aanmoedigend erin te knijpen. Henk voelde zijn weerstand met rasse schreden afbrokkelen. Het waren ook zulke heerlijke meisjes, die hem aan het verleiden waren. Ze nam zijn handen en schoof die onder de rand van haar T-shirt, waarna zij haar eigen hand in zijn slipje liet glijden en die op zijn blote stam legde, die nu keihard was.

Ze haalde hem naar buiten, masseerde hem en keek er verrukt naar. Henks laatste weerstand was gebroken. Hij schoof Wilma's T-shirtje omhoog en ze trok het zelf snel uit. Hij deed wat ze zei, ze stapte er uit en schopte het aan de kant. Even later zaten beide meisjes in al hun heerlijke naaktheid voor hem. Hij genoot van de aanblik van vier prachtige borsten. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat tussen haar borsten, terwijl Wilma hem uit zijn broek hielp.

Ze boog zich voorover, drukte een kus op zijn eikel en nam deze toen voorzichtig in haar mond. Henk greep met een hand naar haar borsten en met de andere naar die van zijn dochter.

Het maakte hem nu allemaal niets meer uit. Deze heerlijke meisjes hadden hem verleid en ze zouden hun deel krijgen. Zij heeft een heerlijk kutje, jij hebt een geweldige lul en die twee passen prima in elkaar.

Maar als je wilt, mag je je lul eerst wel in mijn kutje stoppen, hoor. En ook wel in andere gaatjes, ik heb er drie voor je. We willen allebei graag door jou geneukt worden, Henk. En hij gaat erin ook. Ik ben nu te geil om nog te stoppen. Intussen duwde Marjan een borst tegen haar vaders mond. Ze wilde zijn sperma graag proeven, maar hij moest eerst in haar kutje klaarkomen. Toen ze vond dat hij stijf genoeg was, ging ze op haar knieen op de bank en stak haar kontje naar hem toe.

Mijn kontje komt nog wel. Wat een heerlijke dikke lul heb je, Henk. Bijt er in en zuig aan mijn tepels. Terwijl Henk genoot van het klemmende kutje van Wilma, boog hij zich voorover naar zijn dochter en begon aan haar borsten te sabbelen en zachtjes in haar tepels te bijten.

Ze nam zijn hand en legde die tussen haar benen, op haar poesje. Hij verwende haar zo lekker, dat ze zuchtend en kreunend klaarkwam. Even later gaf ook Wilma met een luide gil te kennen,dat ze een orgasme had, maar ze voelde aan de dikke stam in haar kutje, dat Henk nog niet zo ver was. Daarom ging ze door hem met haar kutspieren te bewerken. Hij ging achter zijn dochter staan, omvatte haar borsten en begon die heerlijk te kneden. In zijn slaapkamer gekomen, gooide Marjan haar vader op het bed en liet zich boven op hem vallen.

Ze drukte haar mond op de zijne en zoog zijn tong naar buiten. Zijn zestienjarige dochter had meer ervaring dan Henk verwacht had. Terwijl hij haar zoende, voelde hij Wilma's zuigende mond weer om zijn lul en haar vinger in zijn uitgang.

Dan kom ik naast jullie zitten en dan kunnen we elkaar ook nog verwennen. Ze ging schrijlings over haar vader heen zitten, nam zijn nu weer keihard overeind staande lul in haar hand en bracht hem voor de ingang van haar kletsnatte kutje. Terwijl ze zich langzaam liet zakken, zagen ze alle drie hoe Henks lul de schaamlippen van zijn dochter uiteen duwde en langzaam door haar kutje werd opgenomen. Toen ging ook de hete Wilma schrijlings over hem heen zitten, bood hem haar kutje aan en greep naar de borsten van haar vriendin, terwijl ze Henks tong in haar kutje voelde en zijn knedende handen op haar borsten.

Wat was dit heerlijk! Wilma wreef haar kutje over zijn gezicht, kuste haar vriendin en de meisjes genoten van elkaars borsten. Intussen schoof Marjan langzaam, met gebruikmaking van haar kutspieren, op de keiharde lul van haar vader op en neer en genoot intens van zijn harde leuter in haar nauwe kutje. Het kon hem allemaal niets meer schelen, deze bloedhete meisjes hadden hem door het dolle heen gemaakt. Terwijl hij in de neukende en zuigende kut van zijn dochter klaarkwam, kneep hij de borsten van haar vriendin bijna fijn van opwinding.

Wilma kwam jammerend klaar op zijn over haar klitje flitsende tong, en Marjan gilde in extase, toen haar overvloeiende kutsappen zich met het zaad van haar vader vermengden. En Marjan snikte van voldoening, zodat Henk vroeg wat er aan de hand was. Je bent uit de vrachtwa-gen gestapt en in een fabriek gekropen, en dat alleen maar om voor mij te kunnen zorgen.

Dat is toch normaal? En daarom ben ik zo blij, dat ik nu wat terug kan doen. Vind je het erg? Maar nu heb ik nergens spijt van, want jullie hebben zulke heerlijke lijven!

Daar kan geen man weerstand aan bieden. Maar als jullie mij nog vaak willen verleiden, dan mag ik wel hulp hebben, anders overleef ik jullie niet. Voorlopig zijn Marjan en ik nog onverzadigbaar, en dus zul je wel hulp kunnen gebruiken. Maar laten we dan eerst maar een paar kleren aantrekken en naar beneden gaan, want anders vallen we hem wel wat erg rauw op z'n dak.

Beneden pakte Wilma de telefoon en belde naar haar huis. Ze kreeg haar vader aan de lijn. Marjan ging naar de deur en deed die voor hem open, en het eerste dat hem opviel was dat ze zo sexy gekleed was. Haar borsten in het strakke T-shirt vielen hem op, en dat haar tepels daardoor zo overduidelijk te zien waren. Het moest niet mogen. Dat maakt het leven spannend. Nou, ga maar naar binnen, dan maken we het ons gezellig.

Terwijl Henk naar de koelkast in de keuken ging, kwam Marjan naast hem zitten, en Hans realiseerde zich, dat hij dat prettig vond. Hij had haar altijd al een lekker ding gevonden. Ze rekte zich eens lekker uit, en het viel Hans op hoe haar borsten haar strakke T-shirtje opspanden. Hij realiseerde zich, dat het hem opwond. Nou, 't Zal me benieuwen. Het viel hem niet eens op, dat zijn dochter haar voeten op de salontafel had gelegd en zich behaaglijk tegen Henk aan had genesteld.

Wel zag hij vanuit zijn ooghoeken, dat Marjan haar slanke benen onder zich had opgetrokken, waardoor ze in haar korte mini-rokje nu bijna met blote billen naast hem zat. Naarmate de film vorderde, werd hij er meer door in beslag genomen. Hij werd vooral geboeid door een mooie vrouw met heel grote borsten, die zich door een sportieve man van achteren liet nemen, waarbij haar borsten nauwelijks bewogen.

Haar rokje was nog wat verder opgeschoven, en hij meende zelfs te kunnen zien, dat ze geen slipje droeg. Dat wond hem, samen met de beelden van de film, op, of ze nu de vriendin van zijn dochter was of niet.

Wilma herkende de verschijnselen en wisselde een veelbetekenende blik met haar vriendin. Deze begreep het sein, liet zich onopvallend tegen Hans aan zakken en vroeg zacht: Marjan nam zijn arm en legde die losjes om haar schouder. Daarop nam Wilma zijn arm en legde die om haar schouders, waarbij zijn hand losjes vlakbij haar borst hing.

Marjan legde nu openlijk haar hand op Hans' borst en begon quasi-gedachtenloos kringetjes te trekken. Hij keek haar even van opzij aan, glimlachte en zei: Dat liet hem niet onverschillig en onopvallend trok hij haar iets steviger tegen zich aan.

Marjan zag dat als een aanmoediging en liet haar hand een neerwaartse beweging maken, waarna ze hem op zijn buik liet rusten. Al wilde Hans dat nog niet openlijk toegeven, hij genoot van de nabijheid van dit meisje, maar natuurlijk ook van wat ze deed. Dat zag zij zelf ook, omdat er een "verdachte" bult in zijn broek ontstond. Even later kwam er een geblondeerde vrouw met een stel gigantische borsten in beeld, die zich door een politieman liet nemen.

Dit was een gedeelte van de film, dat de anderen ook nog niet hadden gezien. Je hebt de echte onder handbereik. Hij keek haar even aan, en toen naar Marjan, die nog wat dichter tegen hem aan ging zitten. Ze nam zijn hand en legde die zachtjes op haar borst, waarna ze hem licht aandrukte. Haar eigen hand liet ze heel even op de bult in zijn broek rusten, als een uitnodiging om verder te gaan. Daardoor kreeg Hans het plotseling erg warm. Hij trok zijn overhemd uit en zat toen in zijn T-shirt.

Dat komt door die film. Hij kon niet nalaten even stiekem in haar borst te knijpen, wat haar alleen maar aanmoedigde om door te gaan.

Op dat moment besloot Marjan hem over de drempel heen te helpen. Voor hem onverwacht kwam ze op zijn schoot zitten, nam zijn hoofd in haar handen en drukte haar sensuele mond op de zijne. Het feit, dat zijn dochter zich vrijwillig liet betasten, wond hem dermate op, dat hij zijn laatste remmingen overboord gooide.

Hij keek Marjan opgewonden aan. Ze zijn echt, en ze zijn voor jou. Marjan nam zijn hoofd en drukte dat ertussen.

En kneed ze maar fijn, dat vind ik heerlijk. Hij kneedde haar borsten en begon aan haar rechtop staande tepels te sabbelen en er zachtjes in te bijten. Marjan jammer-de zachtjes van opwinding. Zij had haar doel zo goed als bereikt, en ze zou het einde ook wel halen. Daarhad hij weinig moeite mee: Het jonge meisje, dat hij altijd al een heerlijk wezentje had gevonden, stond nu geheel naakt voor hem en bood zich aan hem aan. Ik wilde eerst ook niet, maar ze verleiden je gewoon, en dan moet je wel.

Ze bukte zich, maakte de sluiting van zijn broek los en schoof die met slipje en al op zijn enkels, waarna ze hem eruit hielp. Daarop trok ze hem zijn T-shirt uit, waarop de vader van haar vriendin geheel naakt voor haar zat. Ze keek verrukt naar zijn snel groeiende lul en nam die even in haar handen om te voelen hoe dat was. Ze voelde hem groeien, en was tevreden dat ze hem kennelijk nogal opwond.

Tot zijn grote verbazing zag Hans het hoofdje van dit heerlijke meisje naar zijn schoot gaan en zijn lul langzaam in haar mond verdwijnen, wat hem bijna deed jubelen van genot. Ze had vanuit haar ooghoeken allang gezien dat ik een stijve pik had gekregen maar ze zei er nog niets over. Ik was intussen al op bed gaan liggen en mam trok nu een slaapshirt aan en kwam naast me liggen.

Ik lag met mijn rug naar haar toe, op mijn zij, en ze kroop dichter tegen me aan. We lagen lepeltje lepeltje en opeens voelde ik haar hand over mijn lijf heen glijden. Ze streelde door mijn haren en mijn nek en ook mijn rug en mijn benen. Het kriebelde heel fijn. Heel lief keek ze me aan. Met haar hand streelde ze nu mijn gezicht. Ik knikte heftig van ja. Zo zacht en zo teder.

We begonnen zacht te zoenen eerst wat onwennig maar al snel werd het heftiger en vuriger. Mam was degeen die haar tong in mijn mond drukte opzoek naar mijn tong. Die vond ze snel en al snel waren we verwikkeld in een heuse lange hete tongzoen.

Ik lag hier te zoenen in mijn truck met mijn moeder. En het was niet alleen lekker maar nog geil ook. En mijn pik had intussen alweer een flinke grote vorm aangenomen en zat strak gevangen in mijn short.

Minuten lang tongden we met elkaar. Intussen gleed mama’s hand tussen mijn benen en streek ze krachtig over de bobbel in mijn broek. Wat een geil gevoel was dat. Ik was zo geil dat het me moeite koste om mijn zaad binnen te houden.

Maar mam wist precies wat ze moest doen om dat te voorkomen. Ze pakte nu mijn hand vast en duwde die tussen haar benen. Ik wreef krachtig over haar, inmiddels vochtig geworden, kruisje en ze kreunde zacht. Ik voelde door het dunne stof heen haar opgezwollen kutlippen. Ik trok nu het dunne stof opzij en liet mijn vingers nu tussen haar geschoren kutlipjes glijden. Jeetje wat was ze nat zeg. Het warme vocht kleefde aan mijn vingers. Ik zocht naar haar klitje en wreef er zacht over.

Haar lichaam begon te schokken en te trillen. Meteen daarop liet ik mijn vinger diep in haar kutje glijden. Haar sappen stroomden rijkelijk nu. Weer wreef ik over haar harde en gevoelige klitje en haar lichaam schokte en kronkelde van genot.

Het duurde dan ook niet lang of ze ging komen wat ze met hard gekreun kenbaar maakte. Het was niet alleen een genot voor haar, maar ik genoot ook van hoe ze zo lekker klaar kwam. Nog na hijgend keek ze me glimlachend aan en zei. Toen duwde ze mij op mijn rug en trok mijn boxershort omlaag en daarna haar eigen slipje uit. Ik keek vol spanning en met grote ogen naar haar gladgeschoren kutje dat glinsterde van haar kutvocht.

Mijn pik was stijf en wees als een heuse speer recht omhoog. Met haar linker hand greep ze mijn staaf vast en begon ze de voorhuid op en neer te bewegen. Toen boog ze haar hoofd en begon ze over mijn paarse eikel te likken.

Haar lippen omsloten nu mijn eikel en liet die steeds verder in haar mond verdwijnen. Een lekkere pijpbeurt volgde waarbij ik haar tongetje overal overheen voelde glijden. En steeds daarbij zoog ze mijn pik helemaal naar binnen en soms had ze ‘m tot aan mijn ballen toe in haar mondje waarbij ze ‘m toch in haar keel moest voelen. Steeds een wisselend tempo afgewisseld door dan weer haar lippen en dan weer haar hand. Ik had het niet meer wat kon zij lekker pijpen zeg.

Wie zou nou niet zo’n lekkere pijpmoeder willen hebben? Ik ben wel vaker door een vrouw gepijpt, vrouwen van mijn leeftijd, maar geen van hen kan het winnen van mijn moeder.

Ze wist ook precies wanneer ze moest versnellen en wanneer langzamer doen. Als ze zag dat ik bijna ging komen deed ze rustig aan om daarna weer van tempo te versnellen. Toen hield ze plots op en lachte naar me. Maar ik zag al wat ze van plan was. Ze kroop omhoog en ging, op haar knieën, over me heen zitten ter hoogte van mijn pik.

Ze pakte mijn pik vast en leidde die naar haar natte kutje. Ik voelde hoe mijn eikel tegen haar kutlipjes drukte en er langzaam tussendoor schoof. En daar schoof tie, zonder moeite, haar warme kutje binnen. Wat een overheerlijk gevoel was dat zeg.

Mijn pik werd overstroomd door haar geile sappen. Mam hield zich in evenwicht door met haar handen mijn borstkas vast te houden. Dan ging ze ritmisch met haar onderlichaam op en neer en begon ze me als een ware amazone te berijden. Ik kon het zelf amper bevatten maar ik was mijn moeder aan het neuken. Steeds weer schoof ze met haar natte kutje over mijn pik. Dan tot tie er bijna uit floepte en dan weer zoog ze ‘m tot aan mijn ballen toe naar binnen.

En ik hield haar billen vast en probeerde zo een beetje het tempo mee te bepalen. Toen schokte haar lichaam weer en zag ik aan haar ogen dat ze weer ging komen. Ze beet op haar onderlip om niet al teveel lawaai te maken maar toch produceerde ze nog geluid genoeg toen ze klaar kwam.

Dit was té lekker om me in te kunnen houden. En ik kreunde dan ook, “Oh ja mam ik ga ook komen. De ene straal sperma na de andere spoot ik in haar kutje. Met een lichte plop liet ze even later mijn pik uit haar kutje glijden en ik zag en voelde hoe haar geil uit haar kutje op mijn buik droop. Ze ging weer naast me liggen en we keken elkaar minutenlang aan zonder een woord te wisselen. Hoe ze het voor elkaar kreeg weet ik niet, maar na een paar maal de voorhuid op en neer te hebben bewogen groeide mijn pik weer tot volle sterkte.

Ze draaide zich met haar hoofd nu naar mijn omhoog staande pik en begon er zacht aan te likken. Haar tong glipte weer over mijn gevoelige eikel en over de gehele lengte van mijn staaf. En dat ze daarbij haar eigen geil, vermengd met mijn sperma, proefde leek haar niet af te schrikken. Ik voelde zelfs hoe ze al het geil, wat uit haar gleufje was gestroomd, op mijn buik ervan af likte.

Ze deed het weer zo geil en zo intens dat ik na een paar minuten mijn zaad alweer omhoog voelde borrelen. Weer verdween mijn pik tot achterin haar keel en liet ze ‘m langzaam er weer uit glijden.

In plaats van het af te maken met haar hand, bleef ze gestaag doorzuigen. Ze wilde dat ik klaar kwam in haar mond en gewillig voldeed ik aan dat verzoek. Met veel gekreun spoot ik dikke stralen hete sperma in haar gulzige mondje.

En gulzig slikte ze alles door en ze bleef zuigen tot ze de laatste druppel doorgeslikt had. Ik zag hoe ze ervan genoot. Daarna kroop ze moe maar voldaan weer naast me en kwam ze in mijn armen liggen. Giechelend keek ze me aan.

neuken in de vrachtwagen mooi klein kutje