Lisette raakte zachtjes haar kutje aan en wreef daarbij even over Frieda’s klitje. Zo te zien vond ze het allemaal reuze spannend, wij mannen stonden erbij en keken er naar. Lisette drukte haar mond op die van Frieda om haar een warme tongzoen te geven, haar hand gleed daarbij over de kleine maar harde borst van Frieda en kneep even in haar tepel.

Wij liepen vast naar de auto, waarbij Ron riep, “hé komen jullie nog” omdat de vrouwen niet achter ons aan liepen. Onderweg zaten de meiden ons te plagen en Frieda gaf mij daarbij een paar kusjes in mijn nek, iets waar ik enorm geil van wordt maar ik kan er ook slecht tegen als een vrouw dat bij me doet. We kwamen na een klein uurtje aan op de plaats van bestemming waarvan ik de locatie niet kende maar ik vertrouwde op de keuze van onze nieuwe vrienden.

Het zag er van buiten wel gezellig en verzorgd uit, niet een huis waarvan je meteen zou denken dat er een parenclub in gevestigd was. Het lag mooi vrij en beschut net buiten de bebouwde kom van de plaats waar de club gevestigd was. Nadat we aangebeld hadden werd er open gedaan door een vrouw die zich voorstelde als Karin en ons verwelkomde met “hoi welkom, kom verder”. Het was nog niet erg druk maar dat zou over een uurtje wel anders zijn volgens Ron.

Aan de bar zat een aantal mannen en vrouwen gezellig met elkaar kletsen. Wij gingen aan een tafeltje zitten, bestelde een drankje waarbij Ron ons uitlegde wat de bedoeling was, en wat wel en niet mocht. Daarna werden we door de vrouw die ons binnen liet rond geleid door het pand waarbij we verbaasd waren over wat er allemaal aanwezig was in het pand en vooral over de grootte en verschillende ruimtes die er waren. Eerst liepen we door een lange gang waar aan het einde een kleedruimte was met kluisjes waar we onze kleding en waardevolle spullen in op konden bergen wanneer het zover was dat iedereen zich in erotische kleding “ondergoed dus” moest hullen.

Daarna, leidde Karin ons verder rond, langs de verschillende ruimtes en het sauna gedeelte met het zwembad die achter aan het pand in de tuin lag, waarbij ze vertelde dat het niet toegestaan was om in de sauna en het zwembad sex te hebben in verband met de hygiëne. Na de tour bracht ze ons terug naar de bar waar het inmiddels al flink drukker was geworden.

Hier vertelde Frieda me dat ze een verrassing voor Lisette had, waar ze niets van mocht weten, ze legde het mij uit en vroeg of ik het een probleem vond. Ondertussen was het behoorlijk druk geworden en het was tijd om de gewone kleding in te gaan ruilen, voor de dames erotische lingerie voor zover ze dat nog niet aan hadden en voor de heren was een boxer short of een ander erotisch kleding stuk naar eigen keuze het enige stukje toegestane textiel.

In de locker ruimte achter in de hal ging iedereen zich om kleden waarna men weer terug kwam naar de centrale ruimte met de bar. Er werd door verschillende mensen wat gedanst en zo hier en daar werd er aan de bar en in de zitjes al wat gerommeld.

Bij één van de aan ons geshowde ruimtes stopte ze voor de deur en vroeg ons even te wachten. Frieda ging naar binnen en kwam even later terug met een blinddoek, “Ik heb een verrassing voor je geregeld” zei ze tegen Lisette, die mij vragend aankeek. De blinddoek werd bij haar omgedaan waarna ze door Frieda bij de hand genomen werd die haar de ruimte binnen leidde met ons er achter aan. De ruimte was schaars verlicht wat een aparte sfeer teweeg bracht iets wat Lisette niet kon zien maar spoedig zou gaan beleven.

Er klonk geroezemoes van de aanwezige mannen en vrouwen in de ruimte die “de Kelder” heette. Lisette kreeg nu blijkbaar last van zenuwen want ze wilde de blinddoek afdoen. Hierna trok ze de touwen strak en maakte ze vast aan een paar ogen die aan de zijkant in de muur zaten. Daar stond ze dan mijn Lisette die door de zenuwen een gejaagde ademhaling had en een kleur van spanning wat er met haar ging gebeuren, ze kon geen kant meer op, haar armen waren net zover opgetrokken dat ze met gespreide benen kon staan waar ze van Frieda opdracht toe kreeg.

Laat het maar over je heen komen lieverd” fluisterde ze in Lisette’s oor er gebeurd niets dat je niet wil, je kunt stop roepen als je niet meer wil”. Lisette knikte dat ze het had begrepen maar was zo geil dat ze dat zeker niet zou doen daar kende ik haar goed genoeg voor. Een van de aanwezigen ging achter haar staan en weef zachtjes van achteren over haar half ontblote borsten, “niet doen” zei Lisette geschrokken door de onverwachte aanraking op haar blote huid.

Lisette knikte dat ze het begrepen had. Nu kwamen er meer mensen om haar heen staan en overal zaten de handen aan haar lichaam. Frieda mengde zich in de menigte en trok Lisette’s stringetje uit. Ze liet voorlopig het bhtje voor wat het was omdat haar tepels door de kwart cups gewoon bereikbaar waren. Ze ging nu voor Lisette staan en begon met haar hand over Lisette’s kutje te wrijven, ik zag dat ze hier zo geil als boter van werd, wat bevestigd wordt doordat ze met haar heupen begon te draaien en tegen de strelende hand op stond te rijden als deze in de buurt kwam van haar klitje.

Ze had geen idee hoeveel mensen er aan haar lichaam zaten. Ik zag hoe een man twee vingers in haar soppende spleet stak en haar begon te vingeren, een ander wreef over haar billen die door een derde gespreid werden die op zoek ging met zijn vingers naar haar strakke sterretje. Lisette draaide even met haar billen heen en weer, waarschijnlijk omdat ze nog nooit iets in haar kontje had gehad.

Ondertussen werden haar borsten ook lekker gemasseerd door een weer een andere kerel en een vrouw die op haar tepels zoog. De man die met zijn vingers in haar inmiddels lekkende kutje zat haalde ze eruit om ze door Lisette zelf af te laten likken, daarna ging hij achter haar staan, haalde zijn dikke worst een paar keer door haar spleet, om hem makkelijk naar binnen te kunnen krijgen en zette hem tegen haar al lekkende spleet.

Hierop duwde Lisette haar kontje iets naar achteren om het hem makkelijker te maken haar te neuken, en de pik schoot in haar kutje, de man pakte haar heupen en neukte nu mijn vrouw met lange halen tot ze stond te kreunen van genot, het kon in mijn optiek dan ook niet lang meer duren voor ze klaar kwam, de geilheid straalde van haar af, dit was heerlijk om te zien hoe ze geneukt werd door een ander.

Toen ze bijna haar hoogte punt bereikte stopte iedereen met de strelingen, ook de man die haar neukte trok zich terug, Lisette was nu op haar geilst dit wist ik uit ervaring, ze stond bloedgeil te draaien en te kreunen in de touwen, haar handen werden nu losgemaakt “ohhh” kreunde Lisette, “jullie zijn gemeen, waarom stoppen jullie nou”.

Frieda legde een kussen onder haar kont waardoor haar kale kutje omhoog geduwd werd. Ze moest nu haar armen langs de poten naar beneden laten hangen waarna ze door Frieda werden vastgebonden.

Ook haar enkels werden vast gemaakt zodat ze met haar benen gespreid haar kale spleet showende voor alle aanwezigen in deze ruimte. Lisette’s kutje glom van haar geil, één van de aanwezige heren streelde nu haar billen, liet zijn vingers door haar natte gleuf glijden en vingerde nu mijn Lisette die er bij lag als een geile slet en gebruiksvoorwerp voor iedereen die haar wilde neuken.

Ik boog me voorover en fluisterde in haar oor “dit is toch de spanning die je wilde, nou je wordt vanavond op je wenken bediend” net op het moment dat er een kerel tussen haar benen kwam staan en zijn paal in haar natte kut duwde en begon te neuken. Frieda trok mij naar achteren, knielde voor me neer en likte mijn eikel, “kom maar eens hier lekkere vent, en kijk maar eens hoe lekker je meisje geneukt wordt terwijl ik jou lekkere piemel verwen met mijn mond” zei ze met een geile blik in haar ogen voor ze mijn pik in haar mond nam.

Ik zag hoe er een kerel voor Lisette ging staan die haar hoofd vast pakte en haar zijn lul aanbood, ze opende haar lippen en hapte de pik van de man in haar warme mond haar lippen sloten zich om zijn eikel, ik zag hoe ze haar wangen hol zoog om de kloppende pik. De kerel achter haar neukte zichzelf in haar leeg, trok zich terug en meteen werd hij vervangen door één van de andere kerels die eerst haar kutje weer even vingerde voor hij zijn lul in haar ramde.

En dan bedoel ik echt ramde hij neukte haar zo hard dat de tafel waarop ze lag telkens een stukje naar voren schoof waardoor de lul die ze pijpte telkens diep in haar keel schoot, de kerels kwamen vrijwel tegelijk klaar, en weer werd de lul in haar kutje vervangen door een paar nieuwe vingers alleen nu door die van een vrouw die “de geile teef wel even op zou warmen voor de vette lul van haar man” zo zei ze.

Ook de lul in haar mond werd vervangen door een ander exemplaar terwijl de slierten sperma nog aan haar kin hingen. Lisette had inmiddels drie vingers in haar kutje die door de eigenaresse ervan steeds sneller in en uit gepompt werden, haar man bewerkte tegelijk haar klitje met zijn vingers wat een gekreun van jewelste opleverde ik herkende mijn eigen vrouw nauwelijks zo geil was ze. De vingers in haar spleet hadden haar op de grens van een orgasme gebracht, ze gilde het uit toen het orgasme zich van haar lichaam meester maakte, en goddelijk kwam ze klaar op de pompende vingers, “ohhhhhhh, jahaaa, mmmm ja, ja ga door gilde ze” wat niet tegen dovemans oren werd gezegd want een ander nam het inmiddels weer over, ik zag hoe een straaltje geil langs de binnenkant van haar benen droop.

Heel even lieten ze haar wat bijkomen maar niet lang, haar hoofd werd weer opgetild en een nieuwe pik werd in haar mond geschoven. De kerel die haar vingerde spreidde haar schaamlippen met beide handen en ik zag hoe hij zijn wel erg dikke lul, zeg maar enorme lul probeerde in haar kutje te duwen. Even zag ik mijn geile teefje de lul in haar mond loslaten en naar adem happen, “Ohhh “riep ze voor ze de lul weer in haar mond nam “ik zit helemaal vol met pik, ja ga door neuk me, neuk me nu” riep ze nog voordat het geluid gesmoord werd door de lul die weer in haar mond geduwd wordt.

De man stootte zijn lul diep en hard in haar natte kut steeds sneller en sneller en harder tot ze bijna klaar kwam dan stopte hij. Lisette die de pik in haar mond al had laten spuiten riep, “nee niet stoppen ga door ik wil geneukt worden ik wil klaarkomen, ga door” jankte ze bijna van verlangen naar de dikke lul. De man beantwoorde haar noodkreet en duwde zijn knots weer bij haar naar binnen “is dit wat je bedoelde meid” riep hij ondertussen de knots hard in haar spleet rammend. Het duurde dan ook niet lang eer ze krijsend klaar kwam op de vette paal, de kerel spoot zijn zaad op haar spleet en smeerde het uit over haar buikje waarna haar handen en enkels werden losgemaakt.

Frieda hielp haar om weer te gaan staan en duwde meteen haar tong bij Lisette in haar mond, die de kus hartstochtelijk beantwoorde. Het waren beduidend meer personen dan die de ruimte verlaten hadden.

Aan de achterkant werd nu een soort gordijn geopend waar een podium achter tevoorschijn kwam dat we niet gezien hadden tijdens de tour, wat achteraf bewust gedaan was.

Lisette werd door Frieda bij de hand genomen en door haar het trapje aan de zijkant opgeleid waardoor ze op het podium kwamen, iets wat ze zelf niet kon zien omdat ze nog steeds de blinddoek voor haar ogen had. Tot nu is al danig verwend en opgewarmd voor de finale die we haar hier op het “podium” gaan laten ervaren”. Lisette kreeg applaus van de aanwezigen, waar ze nog roder van werd als ze al was, allen nu van schaamte doordat ze niet kon zien wie haar hier zo open en bloot konden bekijken.

Ron die Frieda nu assisteert wenk een aantal vrouwen om op het podium te komen die met zijn allen om Lisette heen gingen staan. Ze werd door hen opgetild en in, “naar wat ik later hoorde” de love swing gelegd. Deze was met kettingen aan de balken in plafond opgehangen, hierbij gleden de borsten van de vrouwen langs Lisette lichaam, en ik zag dat door het gevoel van deze aparte aanrakingen er een rilling door haar lichaam ging.

Haar benen werden gespreid en met leren enkel boeien aan de kettingen bevestigd. Ook om haar polsen kreeg ze een dergelijk setje boeien die aan de kettingen bij hoor hoofd werden bevestigd.

Nu lag ze klaar voor de dames die haar nu overal waar ze bij kunnen begonnen te betasten. Eén van de vrouwen boog zich voorover en duwde haar tong bij Lisette in haar mond die deze zoen gretig beantwoorde. Het was na eerder op de avond Frieda de eerste keer dat ze dit met een vrouw deed, maar zo te zien maakte haar dit niet uit en was ze zo geil als boter door de graaiende handen op haar willige lichaam.

Er werden kleine klemmetjes op haar tepels gezet wat een super geile uitdrukking op haar gezicht teweeg bracht, een grimas van pijn en genot. Een aantal vrouwen verkende het grotje van Lisette met hun vingers wat haar een geruisloos orgasme opleverde, iets wat alleen zichtbaar was voor iemand die haar kende ik dus , maar ook één van de vrouwen viel het op die hierop direct een vinger tegen haar sterretje aan zette en hem langzaam naar binnen duwde, en even later zelfs een tweede vinger terwijl een mollige blonde dame haar kutje vingerde.

Toen de vingers langzaam uit haar kontje getrokken werden nadat de vrouw haar even zo gevingerd had wat ze zo te zien niet onaangenaam vond werden ze meteen vervangen door een best flinke plug die ze met haar mond eerst even bevochtigd had voor ze hem inbracht. Met een zucht ontving Lisette hem in haar kontje, ze probeerde te ontspannen wat haar maar gedeeltelijk lukte, ze ontspant zich pas als hij er helemaal inzit.

Nu maakte de vrouw plaats en Ron ging tussen haar benen staan die zijn dikke piemel bij haar naar binnen drukte en haar stevig in een flink tempo begon te neuken.

De man die bij de mollige blonde dame hoorde liet de swing iets zakken zodat Lisette’s mond op de goede hoogte kwam om zijn pik in haar mond te nemen waarbij hij ondertussen een paar dames aanspoort om de tieten van deze slet maar eens goed onderhanden te nemen wat ze met plezier en vol overgave deden, de klemmen werden verwijderd die eerder waren aangebracht wat best even een paar pijnscheuten veroorzaakt in haar toch al zo gevoelige tepels, die door de vrouwen liefdevol werden weggezogen.

Mannen en vrouwen verlustigden zich nu aan Lisette’s lijf zonder dat ze zich daartegen kon verzetten, iets wat ze in dit stadium van geilheid zeker niet meer zou willen.

Ze werd genomen door de één na de ander en menige pik verdween in haar mond om lekker gezogen te worden, haar kut en gezicht glommen inmiddels van het zaad.

Dan werd de plug verwijderd door een vent met een enorme lange maar ook dunne lul, met best nog wel dikke eikel voor zo’n slanke pik. Hij laat wat glijmiddel over zijn lul lopen dat hij met zijn hand uitsmeerde, waarna de eikel voor het opgerekte gaatje hield en hem rustig en langzaam naar binnen duwde tot hij er helemaal in zat. Eén van de vrouwen die aan Lisette’s tepels had staan zuigen deed een eerste mislukte poging om een dikke vibrator in haar al verwende spleet te duwen wat pas lukte nadat de kerel die zijn lul in Lisette’s kontje had zitten hem een stukje had terug getrokken.

Deze werd aangezet en de kerel begon met lange halen rustig in haar nauwe tunnel in en uit te bewegen waarbij één van de andere vrouwen nu een mini vibratortje op haar clitoris plaatste en deze zachtjes heen en weer bewoog. Ze probeerde hem daarbij zo goed mogelijk op haar knopje houden om de trillingen maximaal door te kunnen geven op het gezwollen mini pikje. Dan opeens spande haar lichaam zich, ik zag dat ze haar orgasme nog even probeerde uit te stellen, maar ze hield het echt niet meer ze begon te schokken en te trillen en te gillen waarbij de kerel die nu ook klaarkwam uit haar kont schoot, en zijn zaad over haar buik spoot er kwamen zelfs een paar dikke romige klodders op haar tieten terecht.

Wild schokkend en trillend trekt ze gillend klaarkomend aan haar boeien waarbij de vibrator uit haar krampende kut schoot samen met een straal doorzichtig geil dat tussen haar schaamlippen vandaan spoot, even hing ze voor pampus in de swing waarna ze een applaus kreeg en werd losgemaakt door twee mannen die haar optilde en neerlegde op het grote bed achter op het podium. Daar wordt haar te kennen gegeven op de stijve lul plaats te nemen van de kerel die haar nog niet eerder had geneukt.

Terwijl ze zich zo liet zakken werd ze door een ander voorover geduwd die tegen haar zei dat ze op haar handen moest steunen. Lisette nog steeds verdoofd door alle geile ervaringen deed gewillig wat haar gevraagd werd en voelde hoe achter haar de lul van de man tegen haar kontje drukte. Voor het eerst in haar leven wordt ze gesandwiched, voor vandaag had ze nog nooit eerder iets in haar kontje gehad dat dikker was als een thermometer. En nu werd ze vandaag al voor de tweede keer in haar kont genaaid en door een veel dikkere lul dan de eerste.

Zo te zien vond ze het heerlijk om zo alle twee haar gaten vol te hebben. Terwijl ze door twee mannen werd genomen knielde Frieda over het hoofd van de man wiens pik diep in Lisette’s kut zat. Ze steunde achterover zo haar kut aanbiedend om gelikt te worden waarbij ze het hoofd van Lisette met haar hand naar haar kut duwt omdat deze nog steeds de blinddoek om heeft, ze twijfelde geen moment en begon de kut van Frieda te likken terwijl de man haar kontgaatje met zijn tong verwende, samen kregen ze het voor elkaar om Frieda klaar te likken.

De man die in haar kontje neukte was inmiddels klaar gekomen en werd afgewisseld door een tweede en daarna zelfs nog door een derde. De kerel in haar kut had inmiddels ook zijn kruit verschoten, nu werden Lisette en Frieda samen op hun rug gelegd de meiden werden nu samen door twee ander vrouwen gevingerd en gelikt tot ze nu samen klaar kwamen. Hierna werd ik uitgenodigd om als laatste mijn vrouw te neuken, maar ik wilde ook Frieda dus neukte ik afwisselend Frieda en mijn eigen vrouw, om de beurt stootte ik vijf keer in een kutje om dan de ander weer te vullen tot ook ik mijn zaad over hun kale kutjes spoot, dikke stralen kwamen op hun buik terecht waarna ik me tussen de twee dames op het bed liet vallen en Lisette zoende en vroeg of het haar bevallen was.

Voor ze antwoord op mijn vraag kon geven verwijderde Frieda de blinddoek bij Lisette die nu pas zag hoe de hele ruimte voor en op het podium gevuld was met naakte mensen die met elkaar bezig waren en die ook haar verwend hadden.

Vol verbazing keek ze naar het tafereel dat zich in de ruimte afspeelde. Home   Plaats advertentie   Inloggen: Copyright © - Inter-IT B. Rijpe ervaren vrouwen           Amateur meiden willen seks           Geile vrouwen willen neuken!

Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Slavin kom eens en meldt je bij mij. Sex slavin Ik bied mijn neukertje aan om te gebruiken.

Ze is 39 vol van postuur. Veel dingen zijn mogelijk kwa spelen. Ze moet goed leren luisteren en pijn leren aangaan.

Sadistic ook Tevens zoek ik een 2de slavin die dol is op anaal. Slavin kom lekker bij mij wonen. Dus niet alleen voor seks. Geen kids en geen strafbare leeftijd 18 jaar ouder en een slank lijf en bereidt mijn subje te worden? Niet ellenlang mailen of eindeloos appen. Stel je voor en misschien Kom op slavin,je leeftijd is onbelangrijk,meldt je even dan kunnen we eind deze maand even op vakantie gaan naar turkije op mijn kosten. Zoek een oudere en gewillige slet om te gebruiken Ben een oudere dominante vent van 57 jaar ben discreet betrouwbaar en eerlijk ik zoek een let die zich laat gebruiken die mij op mijn wenken bedient maar wel op een leuke manier en natuurlijk met respect.

Dikke slet gezocht Dominant Meester zoekt een onderdanige neuk en pijp teef ik ben 55jr slank jij bent 18 tot 50jr geil en gewillig met weinig grenzen, mail snel ik ben er aan toe.

Leeftijd of Looks maakt niet uit. Ik wil je vastbinden, mijn piemel achter in je keeltje drukken, je neuken en nemen zoals ik het lekker vindt, je hardhandig vingeren, op je billen slaan. Over je gezichtje spuiten etc. Ik wil je 2 uur lang gebruiken als sex slaaf.

Geile kik meiden sexdate vanavond

Ik beloofde hem het met Lisette te bespreken, wat ik die avond deed. Lisette vond het een goed plan om samen met Ron en Frieda mee te gaan omdat die er al ruime ervaring mee hadden, en als je niets wilt hoeft er ook niets had Frieda gezegd dan kun je ook gewoon kijken of het alleen met elkaar doen als jullie willen, er hoeft niets, je mocht gewoon weigeren of aangeven dat je niet wilde als iemand je vroeg, of aangaf met je mee te willen doen of wat dan ook.

Lisette was de hele dag al opgewonden, s’middags liep ze al zenuwachtig door het huis, vol spanning wat de avond ons zou brengen, ze had een leuk setje uitgezocht met kousen en jarretelles, een sexy string en een kwart cup bh. Daarbij had ze zichzelf heerlijk opgemaakt en een leuk jurkje maakte het geheel af. Toen ze dan ook de trap af kwam in haar outfit werd ik op slag geil van haar verschijning alleen al. Om acht uur stonden Ron en Frieda, “die er trouwens ook al zo heerlijk sexy gekleed uit zag”, voor de deur om ons op te halen.

Frieda gaf mij een zoen, en Ron Lisette waarna Frieda Lisette keurde en haar prees om haar kleding keuze. Frieda streelde over haar billen en betastte haar borsten, die dit niet verwachtte en even schrok van de onverwachte aanraking van Frieda. Frieda lachte en gaf nog een kneepje in haar tepels voor ze het jurkje fatsoeneerde. Frieda lachte en zei “dat heb ik ook hoor meid, voel maar” en ze pakte Lisette’s hand die ze onder haar rokje schoof waar ze een drijfnat kruisje aantrof, “Ik trek straks even een droge aan” zei Frieda, “dat heb ik altijd bij me als we naar zo’n avondje gaan”.

Lisette raakte zachtjes haar kutje aan en wreef daarbij even over Frieda’s klitje. Zo te zien vond ze het allemaal reuze spannend, wij mannen stonden erbij en keken er naar. Lisette drukte haar mond op die van Frieda om haar een warme tongzoen te geven, haar hand gleed daarbij over de kleine maar harde borst van Frieda en kneep even in haar tepel.

Wij liepen vast naar de auto, waarbij Ron riep, “hé komen jullie nog” omdat de vrouwen niet achter ons aan liepen. Onderweg zaten de meiden ons te plagen en Frieda gaf mij daarbij een paar kusjes in mijn nek, iets waar ik enorm geil van wordt maar ik kan er ook slecht tegen als een vrouw dat bij me doet. We kwamen na een klein uurtje aan op de plaats van bestemming waarvan ik de locatie niet kende maar ik vertrouwde op de keuze van onze nieuwe vrienden. Het zag er van buiten wel gezellig en verzorgd uit, niet een huis waarvan je meteen zou denken dat er een parenclub in gevestigd was.

Het lag mooi vrij en beschut net buiten de bebouwde kom van de plaats waar de club gevestigd was. Nadat we aangebeld hadden werd er open gedaan door een vrouw die zich voorstelde als Karin en ons verwelkomde met “hoi welkom, kom verder”.

Het was nog niet erg druk maar dat zou over een uurtje wel anders zijn volgens Ron. Aan de bar zat een aantal mannen en vrouwen gezellig met elkaar kletsen. Wij gingen aan een tafeltje zitten, bestelde een drankje waarbij Ron ons uitlegde wat de bedoeling was, en wat wel en niet mocht. Daarna werden we door de vrouw die ons binnen liet rond geleid door het pand waarbij we verbaasd waren over wat er allemaal aanwezig was in het pand en vooral over de grootte en verschillende ruimtes die er waren.

Eerst liepen we door een lange gang waar aan het einde een kleedruimte was met kluisjes waar we onze kleding en waardevolle spullen in op konden bergen wanneer het zover was dat iedereen zich in erotische kleding “ondergoed dus” moest hullen. Daarna, leidde Karin ons verder rond, langs de verschillende ruimtes en het sauna gedeelte met het zwembad die achter aan het pand in de tuin lag, waarbij ze vertelde dat het niet toegestaan was om in de sauna en het zwembad sex te hebben in verband met de hygiëne.

Na de tour bracht ze ons terug naar de bar waar het inmiddels al flink drukker was geworden. Hier vertelde Frieda me dat ze een verrassing voor Lisette had, waar ze niets van mocht weten, ze legde het mij uit en vroeg of ik het een probleem vond. Ondertussen was het behoorlijk druk geworden en het was tijd om de gewone kleding in te gaan ruilen, voor de dames erotische lingerie voor zover ze dat nog niet aan hadden en voor de heren was een boxer short of een ander erotisch kleding stuk naar eigen keuze het enige stukje toegestane textiel.

In de locker ruimte achter in de hal ging iedereen zich om kleden waarna men weer terug kwam naar de centrale ruimte met de bar. Er werd door verschillende mensen wat gedanst en zo hier en daar werd er aan de bar en in de zitjes al wat gerommeld. Bij één van de aan ons geshowde ruimtes stopte ze voor de deur en vroeg ons even te wachten. Frieda ging naar binnen en kwam even later terug met een blinddoek, “Ik heb een verrassing voor je geregeld” zei ze tegen Lisette, die mij vragend aankeek.

De blinddoek werd bij haar omgedaan waarna ze door Frieda bij de hand genomen werd die haar de ruimte binnen leidde met ons er achter aan. De ruimte was schaars verlicht wat een aparte sfeer teweeg bracht iets wat Lisette niet kon zien maar spoedig zou gaan beleven. Er klonk geroezemoes van de aanwezige mannen en vrouwen in de ruimte die “de Kelder” heette. Lisette kreeg nu blijkbaar last van zenuwen want ze wilde de blinddoek afdoen.

Hierna trok ze de touwen strak en maakte ze vast aan een paar ogen die aan de zijkant in de muur zaten. Daar stond ze dan mijn Lisette die door de zenuwen een gejaagde ademhaling had en een kleur van spanning wat er met haar ging gebeuren, ze kon geen kant meer op, haar armen waren net zover opgetrokken dat ze met gespreide benen kon staan waar ze van Frieda opdracht toe kreeg. Laat het maar over je heen komen lieverd” fluisterde ze in Lisette’s oor er gebeurd niets dat je niet wil, je kunt stop roepen als je niet meer wil”.

Lisette knikte dat ze het had begrepen maar was zo geil dat ze dat zeker niet zou doen daar kende ik haar goed genoeg voor. Een van de aanwezigen ging achter haar staan en weef zachtjes van achteren over haar half ontblote borsten, “niet doen” zei Lisette geschrokken door de onverwachte aanraking op haar blote huid.

Lisette knikte dat ze het begrepen had. Nu kwamen er meer mensen om haar heen staan en overal zaten de handen aan haar lichaam.

Frieda mengde zich in de menigte en trok Lisette’s stringetje uit. Ze liet voorlopig het bhtje voor wat het was omdat haar tepels door de kwart cups gewoon bereikbaar waren. Ze ging nu voor Lisette staan en begon met haar hand over Lisette’s kutje te wrijven, ik zag dat ze hier zo geil als boter van werd, wat bevestigd wordt doordat ze met haar heupen begon te draaien en tegen de strelende hand op stond te rijden als deze in de buurt kwam van haar klitje.

Ze had geen idee hoeveel mensen er aan haar lichaam zaten. Ik zag hoe een man twee vingers in haar soppende spleet stak en haar begon te vingeren, een ander wreef over haar billen die door een derde gespreid werden die op zoek ging met zijn vingers naar haar strakke sterretje.

Lisette draaide even met haar billen heen en weer, waarschijnlijk omdat ze nog nooit iets in haar kontje had gehad. Ondertussen werden haar borsten ook lekker gemasseerd door een weer een andere kerel en een vrouw die op haar tepels zoog. De man die met zijn vingers in haar inmiddels lekkende kutje zat haalde ze eruit om ze door Lisette zelf af te laten likken, daarna ging hij achter haar staan, haalde zijn dikke worst een paar keer door haar spleet, om hem makkelijk naar binnen te kunnen krijgen en zette hem tegen haar al lekkende spleet.

Hierop duwde Lisette haar kontje iets naar achteren om het hem makkelijker te maken haar te neuken, en de pik schoot in haar kutje, de man pakte haar heupen en neukte nu mijn vrouw met lange halen tot ze stond te kreunen van genot, het kon in mijn optiek dan ook niet lang meer duren voor ze klaar kwam, de geilheid straalde van haar af, dit was heerlijk om te zien hoe ze geneukt werd door een ander. Toen ze bijna haar hoogte punt bereikte stopte iedereen met de strelingen, ook de man die haar neukte trok zich terug, Lisette was nu op haar geilst dit wist ik uit ervaring, ze stond bloedgeil te draaien en te kreunen in de touwen, haar handen werden nu losgemaakt “ohhh” kreunde Lisette, “jullie zijn gemeen, waarom stoppen jullie nou”.

Frieda legde een kussen onder haar kont waardoor haar kale kutje omhoog geduwd werd. Ze moest nu haar armen langs de poten naar beneden laten hangen waarna ze door Frieda werden vastgebonden.

Ook haar enkels werden vast gemaakt zodat ze met haar benen gespreid haar kale spleet showende voor alle aanwezigen in deze ruimte. Lisette’s kutje glom van haar geil, één van de aanwezige heren streelde nu haar billen, liet zijn vingers door haar natte gleuf glijden en vingerde nu mijn Lisette die er bij lag als een geile slet en gebruiksvoorwerp voor iedereen die haar wilde neuken.

Ik boog me voorover en fluisterde in haar oor “dit is toch de spanning die je wilde, nou je wordt vanavond op je wenken bediend” net op het moment dat er een kerel tussen haar benen kwam staan en zijn paal in haar natte kut duwde en begon te neuken.

Frieda trok mij naar achteren, knielde voor me neer en likte mijn eikel, “kom maar eens hier lekkere vent, en kijk maar eens hoe lekker je meisje geneukt wordt terwijl ik jou lekkere piemel verwen met mijn mond” zei ze met een geile blik in haar ogen voor ze mijn pik in haar mond nam. Ik zag hoe er een kerel voor Lisette ging staan die haar hoofd vast pakte en haar zijn lul aanbood, ze opende haar lippen en hapte de pik van de man in haar warme mond haar lippen sloten zich om zijn eikel, ik zag hoe ze haar wangen hol zoog om de kloppende pik.

De kerel achter haar neukte zichzelf in haar leeg, trok zich terug en meteen werd hij vervangen door één van de andere kerels die eerst haar kutje weer even vingerde voor hij zijn lul in haar ramde.

En dan bedoel ik echt ramde hij neukte haar zo hard dat de tafel waarop ze lag telkens een stukje naar voren schoof waardoor de lul die ze pijpte telkens diep in haar keel schoot, de kerels kwamen vrijwel tegelijk klaar, en weer werd de lul in haar kutje vervangen door een paar nieuwe vingers alleen nu door die van een vrouw die “de geile teef wel even op zou warmen voor de vette lul van haar man” zo zei ze.

Ook de lul in haar mond werd vervangen door een ander exemplaar terwijl de slierten sperma nog aan haar kin hingen. Lisette had inmiddels drie vingers in haar kutje die door de eigenaresse ervan steeds sneller in en uit gepompt werden, haar man bewerkte tegelijk haar klitje met zijn vingers wat een gekreun van jewelste opleverde ik herkende mijn eigen vrouw nauwelijks zo geil was ze.

De vingers in haar spleet hadden haar op de grens van een orgasme gebracht, ze gilde het uit toen het orgasme zich van haar lichaam meester maakte, en goddelijk kwam ze klaar op de pompende vingers, “ohhhhhhh, jahaaa, mmmm ja, ja ga door gilde ze” wat niet tegen dovemans oren werd gezegd want een ander nam het inmiddels weer over, ik zag hoe een straaltje geil langs de binnenkant van haar benen droop.

Heel even lieten ze haar wat bijkomen maar niet lang, haar hoofd werd weer opgetild en een nieuwe pik werd in haar mond geschoven. De kerel die haar vingerde spreidde haar schaamlippen met beide handen en ik zag hoe hij zijn wel erg dikke lul, zeg maar enorme lul probeerde in haar kutje te duwen. Even zag ik mijn geile teefje de lul in haar mond loslaten en naar adem happen, “Ohhh “riep ze voor ze de lul weer in haar mond nam “ik zit helemaal vol met pik, ja ga door neuk me, neuk me nu” riep ze nog voordat het geluid gesmoord werd door de lul die weer in haar mond geduwd wordt.

De man stootte zijn lul diep en hard in haar natte kut steeds sneller en sneller en harder tot ze bijna klaar kwam dan stopte hij. Lisette die de pik in haar mond al had laten spuiten riep, “nee niet stoppen ga door ik wil geneukt worden ik wil klaarkomen, ga door” jankte ze bijna van verlangen naar de dikke lul. De man beantwoorde haar noodkreet en duwde zijn knots weer bij haar naar binnen “is dit wat je bedoelde meid” riep hij ondertussen de knots hard in haar spleet rammend.

Het duurde dan ook niet lang eer ze krijsend klaar kwam op de vette paal, de kerel spoot zijn zaad op haar spleet en smeerde het uit over haar buikje waarna haar handen en enkels werden losgemaakt. Frieda hielp haar om weer te gaan staan en duwde meteen haar tong bij Lisette in haar mond, die de kus hartstochtelijk beantwoorde. Het waren beduidend meer personen dan die de ruimte verlaten hadden.

Aan de achterkant werd nu een soort gordijn geopend waar een podium achter tevoorschijn kwam dat we niet gezien hadden tijdens de tour, wat achteraf bewust gedaan was. Lisette werd door Frieda bij de hand genomen en door haar het trapje aan de zijkant opgeleid waardoor ze op het podium kwamen, iets wat ze zelf niet kon zien omdat ze nog steeds de blinddoek voor haar ogen had. Tot nu is al danig verwend en opgewarmd voor de finale die we haar hier op het “podium” gaan laten ervaren”. Lisette kreeg applaus van de aanwezigen, waar ze nog roder van werd als ze al was, allen nu van schaamte doordat ze niet kon zien wie haar hier zo open en bloot konden bekijken.

Ron die Frieda nu assisteert wenk een aantal vrouwen om op het podium te komen die met zijn allen om Lisette heen gingen staan. Ze werd door hen opgetild en in, “naar wat ik later hoorde” de love swing gelegd.

Deze was met kettingen aan de balken in plafond opgehangen, hierbij gleden de borsten van de vrouwen langs Lisette lichaam, en ik zag dat door het gevoel van deze aparte aanrakingen er een rilling door haar lichaam ging.

Haar benen werden gespreid en met leren enkel boeien aan de kettingen bevestigd. Ook om haar polsen kreeg ze een dergelijk setje boeien die aan de kettingen bij hoor hoofd werden bevestigd. Nu lag ze klaar voor de dames die haar nu overal waar ze bij kunnen begonnen te betasten. Eén van de vrouwen boog zich voorover en duwde haar tong bij Lisette in haar mond die deze zoen gretig beantwoorde.

Het was na eerder op de avond Frieda de eerste keer dat ze dit met een vrouw deed, maar zo te zien maakte haar dit niet uit en was ze zo geil als boter door de graaiende handen op haar willige lichaam. Er werden kleine klemmetjes op haar tepels gezet wat een super geile uitdrukking op haar gezicht teweeg bracht, een grimas van pijn en genot. Een aantal vrouwen verkende het grotje van Lisette met hun vingers wat haar een geruisloos orgasme opleverde, iets wat alleen zichtbaar was voor iemand die haar kende ik dus , maar ook één van de vrouwen viel het op die hierop direct een vinger tegen haar sterretje aan zette en hem langzaam naar binnen duwde, en even later zelfs een tweede vinger terwijl een mollige blonde dame haar kutje vingerde.

Toen de vingers langzaam uit haar kontje getrokken werden nadat de vrouw haar even zo gevingerd had wat ze zo te zien niet onaangenaam vond werden ze meteen vervangen door een best flinke plug die ze met haar mond eerst even bevochtigd had voor ze hem inbracht.

Met een zucht ontving Lisette hem in haar kontje, ze probeerde te ontspannen wat haar maar gedeeltelijk lukte, ze ontspant zich pas als hij er helemaal inzit. Nu maakte de vrouw plaats en Ron ging tussen haar benen staan die zijn dikke piemel bij haar naar binnen drukte en haar stevig in een flink tempo begon te neuken.

De man die bij de mollige blonde dame hoorde liet de swing iets zakken zodat Lisette’s mond op de goede hoogte kwam om zijn pik in haar mond te nemen waarbij hij ondertussen een paar dames aanspoort om de tieten van deze slet maar eens goed onderhanden te nemen wat ze met plezier en vol overgave deden, de klemmen werden verwijderd die eerder waren aangebracht wat best even een paar pijnscheuten veroorzaakt in haar toch al zo gevoelige tepels, die door de vrouwen liefdevol werden weggezogen.

Mannen en vrouwen verlustigden zich nu aan Lisette’s lijf zonder dat ze zich daartegen kon verzetten, iets wat ze in dit stadium van geilheid zeker niet meer zou willen. Ze werd genomen door de één na de ander en menige pik verdween in haar mond om lekker gezogen te worden, haar kut en gezicht glommen inmiddels van het zaad.

Dan werd de plug verwijderd door een vent met een enorme lange maar ook dunne lul, met best nog wel dikke eikel voor zo’n slanke pik.

Hij laat wat glijmiddel over zijn lul lopen dat hij met zijn hand uitsmeerde, waarna de eikel voor het opgerekte gaatje hield en hem rustig en langzaam naar binnen duwde tot hij er helemaal in zat.

Eén van de vrouwen die aan Lisette’s tepels had staan zuigen deed een eerste mislukte poging om een dikke vibrator in haar al verwende spleet te duwen wat pas lukte nadat de kerel die zijn lul in Lisette’s kontje had zitten hem een stukje had terug getrokken.

Deze werd aangezet en de kerel begon met lange halen rustig in haar nauwe tunnel in en uit te bewegen waarbij één van de andere vrouwen nu een mini vibratortje op haar clitoris plaatste en deze zachtjes heen en weer bewoog. Ze probeerde hem daarbij zo goed mogelijk op haar knopje houden om de trillingen maximaal door te kunnen geven op het gezwollen mini pikje.

Dan opeens spande haar lichaam zich, ik zag dat ze haar orgasme nog even probeerde uit te stellen, maar ze hield het echt niet meer ze begon te schokken en te trillen en te gillen waarbij de kerel die nu ook klaarkwam uit haar kont schoot, en zijn zaad over haar buik spoot er kwamen zelfs een paar dikke romige klodders op haar tieten terecht. Wild schokkend en trillend trekt ze gillend klaarkomend aan haar boeien waarbij de vibrator uit haar krampende kut schoot samen met een straal doorzichtig geil dat tussen haar schaamlippen vandaan spoot, even hing ze voor pampus in de swing waarna ze een applaus kreeg en werd losgemaakt door twee mannen die haar optilde en neerlegde op het grote bed achter op het podium.

Daar wordt haar te kennen gegeven op de stijve lul plaats te nemen van de kerel die haar nog niet eerder had geneukt. Terwijl ze zich zo liet zakken werd ze door een ander voorover geduwd die tegen haar zei dat ze op haar handen moest steunen.

Lisette nog steeds verdoofd door alle geile ervaringen deed gewillig wat haar gevraagd werd en voelde hoe achter haar de lul van de man tegen haar kontje drukte.

Ze krijgt een klap op haar clitoris van haar meester en haar orgasme trekt weg. Maar ik zelf houdt het niet meer. Net als ik in een super orgasme kom waarbij alle spieren in mijn lichaam zich aanspannen.

En mijn lul zo diep mogelijk in de slavin haar kutje druk om mijn sperma los te laten dan.. Dan trekt de meesteres 1 voor 1 de naalden uit mijn ballen. Terwijl ik in een niet te stoppen orgasme 7 tot 8 flinke stralen sperma in de slavin haar kutje pomp word ik heen en weer geslingerd tussen een wereld van een super orgasme en intense pijn in mijn ballen.

De adrenaline en spastische bewegingen in mijn ballen en prostaat die vrijkomt zorgen er voor dat het sperma harder dan normaal in haar kutje worden gespoten. Het is zo heftig dat de slavin toch ook klaarkomt en met haar kutje de laatste stralen sperma uit mijn pik melkt. Beiden zijn we even van de wereld en een luid applaus klinkt door de ruimte. De slavin word met een sperma lekkende kut van de stoel af geholpen.

En de meesteres ontdoet mij van de bondage. Mijn lul staat door de viagra nog snoeihard. En volgens de meesteres kan dat nog wel even duren gezien de dosis. Mijn ballen tintelen en geven me een zeurend maar intens pijngevoel. Mijn lul en ballen krijgen langzaamaan de goede kleur terug. Maar de striemen van de touwen zijn nog wel zichtbaar.

Ik heb de meesteres bedankt. Er was ook een video opname gemaakt, dus op haar site kon ik het nog eens terug zien. Maar zo heftig als dit had ze ook nog niet meegemaakt.

Ze nodigde mij uit het nog eens over te doen en dan misschien nog een stapje verder. Ondanks de gevoelige eikel, ballen en anus ben ik nog even blijven hangen in de club.


Lisette raakte zachtjes haar kutje aan en wreef daarbij even over Frieda’s klitje. Zo te zien vond ze het allemaal reuze spannend, wij mannen stonden erbij en keken er naar. Lisette drukte haar mond op die van Frieda om haar een warme tongzoen te geven, haar hand gleed daarbij over de kleine maar harde borst van Frieda en kneep even in haar tepel.

Wij liepen vast naar de auto, waarbij Ron riep, “hé komen jullie nog” omdat de vrouwen niet achter ons aan liepen. Onderweg zaten de meiden ons te plagen en Frieda gaf mij daarbij een paar kusjes in mijn nek, iets waar ik enorm geil van wordt maar ik kan er ook slecht tegen als een vrouw dat bij me doet. We kwamen na een klein uurtje aan op de plaats van bestemming waarvan ik de locatie niet kende maar ik vertrouwde op de keuze van onze nieuwe vrienden. Het zag er van buiten wel gezellig en verzorgd uit, niet een huis waarvan je meteen zou denken dat er een parenclub in gevestigd was.

Het lag mooi vrij en beschut net buiten de bebouwde kom van de plaats waar de club gevestigd was. Nadat we aangebeld hadden werd er open gedaan door een vrouw die zich voorstelde als Karin en ons verwelkomde met “hoi welkom, kom verder”. Het was nog niet erg druk maar dat zou over een uurtje wel anders zijn volgens Ron. Aan de bar zat een aantal mannen en vrouwen gezellig met elkaar kletsen. Wij gingen aan een tafeltje zitten, bestelde een drankje waarbij Ron ons uitlegde wat de bedoeling was, en wat wel en niet mocht.

Daarna werden we door de vrouw die ons binnen liet rond geleid door het pand waarbij we verbaasd waren over wat er allemaal aanwezig was in het pand en vooral over de grootte en verschillende ruimtes die er waren. Eerst liepen we door een lange gang waar aan het einde een kleedruimte was met kluisjes waar we onze kleding en waardevolle spullen in op konden bergen wanneer het zover was dat iedereen zich in erotische kleding “ondergoed dus” moest hullen.

Daarna, leidde Karin ons verder rond, langs de verschillende ruimtes en het sauna gedeelte met het zwembad die achter aan het pand in de tuin lag, waarbij ze vertelde dat het niet toegestaan was om in de sauna en het zwembad sex te hebben in verband met de hygiëne. Na de tour bracht ze ons terug naar de bar waar het inmiddels al flink drukker was geworden.

Hier vertelde Frieda me dat ze een verrassing voor Lisette had, waar ze niets van mocht weten, ze legde het mij uit en vroeg of ik het een probleem vond. Ondertussen was het behoorlijk druk geworden en het was tijd om de gewone kleding in te gaan ruilen, voor de dames erotische lingerie voor zover ze dat nog niet aan hadden en voor de heren was een boxer short of een ander erotisch kleding stuk naar eigen keuze het enige stukje toegestane textiel.

In de locker ruimte achter in de hal ging iedereen zich om kleden waarna men weer terug kwam naar de centrale ruimte met de bar. Er werd door verschillende mensen wat gedanst en zo hier en daar werd er aan de bar en in de zitjes al wat gerommeld.

Bij één van de aan ons geshowde ruimtes stopte ze voor de deur en vroeg ons even te wachten. Frieda ging naar binnen en kwam even later terug met een blinddoek, “Ik heb een verrassing voor je geregeld” zei ze tegen Lisette, die mij vragend aankeek. De blinddoek werd bij haar omgedaan waarna ze door Frieda bij de hand genomen werd die haar de ruimte binnen leidde met ons er achter aan. De ruimte was schaars verlicht wat een aparte sfeer teweeg bracht iets wat Lisette niet kon zien maar spoedig zou gaan beleven.

Er klonk geroezemoes van de aanwezige mannen en vrouwen in de ruimte die “de Kelder” heette. Lisette kreeg nu blijkbaar last van zenuwen want ze wilde de blinddoek afdoen. Hierna trok ze de touwen strak en maakte ze vast aan een paar ogen die aan de zijkant in de muur zaten. Daar stond ze dan mijn Lisette die door de zenuwen een gejaagde ademhaling had en een kleur van spanning wat er met haar ging gebeuren, ze kon geen kant meer op, haar armen waren net zover opgetrokken dat ze met gespreide benen kon staan waar ze van Frieda opdracht toe kreeg.

Laat het maar over je heen komen lieverd” fluisterde ze in Lisette’s oor er gebeurd niets dat je niet wil, je kunt stop roepen als je niet meer wil”. Lisette knikte dat ze het had begrepen maar was zo geil dat ze dat zeker niet zou doen daar kende ik haar goed genoeg voor.

Een van de aanwezigen ging achter haar staan en weef zachtjes van achteren over haar half ontblote borsten, “niet doen” zei Lisette geschrokken door de onverwachte aanraking op haar blote huid.

Lisette knikte dat ze het begrepen had. Nu kwamen er meer mensen om haar heen staan en overal zaten de handen aan haar lichaam.

Frieda mengde zich in de menigte en trok Lisette’s stringetje uit. Ze liet voorlopig het bhtje voor wat het was omdat haar tepels door de kwart cups gewoon bereikbaar waren. Ze ging nu voor Lisette staan en begon met haar hand over Lisette’s kutje te wrijven, ik zag dat ze hier zo geil als boter van werd, wat bevestigd wordt doordat ze met haar heupen begon te draaien en tegen de strelende hand op stond te rijden als deze in de buurt kwam van haar klitje.

Ze had geen idee hoeveel mensen er aan haar lichaam zaten. Ik zag hoe een man twee vingers in haar soppende spleet stak en haar begon te vingeren, een ander wreef over haar billen die door een derde gespreid werden die op zoek ging met zijn vingers naar haar strakke sterretje. Lisette draaide even met haar billen heen en weer, waarschijnlijk omdat ze nog nooit iets in haar kontje had gehad.

Ondertussen werden haar borsten ook lekker gemasseerd door een weer een andere kerel en een vrouw die op haar tepels zoog. De man die met zijn vingers in haar inmiddels lekkende kutje zat haalde ze eruit om ze door Lisette zelf af te laten likken, daarna ging hij achter haar staan, haalde zijn dikke worst een paar keer door haar spleet, om hem makkelijk naar binnen te kunnen krijgen en zette hem tegen haar al lekkende spleet.

Hierop duwde Lisette haar kontje iets naar achteren om het hem makkelijker te maken haar te neuken, en de pik schoot in haar kutje, de man pakte haar heupen en neukte nu mijn vrouw met lange halen tot ze stond te kreunen van genot, het kon in mijn optiek dan ook niet lang meer duren voor ze klaar kwam, de geilheid straalde van haar af, dit was heerlijk om te zien hoe ze geneukt werd door een ander.

Toen ze bijna haar hoogte punt bereikte stopte iedereen met de strelingen, ook de man die haar neukte trok zich terug, Lisette was nu op haar geilst dit wist ik uit ervaring, ze stond bloedgeil te draaien en te kreunen in de touwen, haar handen werden nu losgemaakt “ohhh” kreunde Lisette, “jullie zijn gemeen, waarom stoppen jullie nou”.

Frieda legde een kussen onder haar kont waardoor haar kale kutje omhoog geduwd werd. Ze moest nu haar armen langs de poten naar beneden laten hangen waarna ze door Frieda werden vastgebonden. Ook haar enkels werden vast gemaakt zodat ze met haar benen gespreid haar kale spleet showende voor alle aanwezigen in deze ruimte. Lisette’s kutje glom van haar geil, één van de aanwezige heren streelde nu haar billen, liet zijn vingers door haar natte gleuf glijden en vingerde nu mijn Lisette die er bij lag als een geile slet en gebruiksvoorwerp voor iedereen die haar wilde neuken.

Ik boog me voorover en fluisterde in haar oor “dit is toch de spanning die je wilde, nou je wordt vanavond op je wenken bediend” net op het moment dat er een kerel tussen haar benen kwam staan en zijn paal in haar natte kut duwde en begon te neuken.

Frieda trok mij naar achteren, knielde voor me neer en likte mijn eikel, “kom maar eens hier lekkere vent, en kijk maar eens hoe lekker je meisje geneukt wordt terwijl ik jou lekkere piemel verwen met mijn mond” zei ze met een geile blik in haar ogen voor ze mijn pik in haar mond nam.

Ik zag hoe er een kerel voor Lisette ging staan die haar hoofd vast pakte en haar zijn lul aanbood, ze opende haar lippen en hapte de pik van de man in haar warme mond haar lippen sloten zich om zijn eikel, ik zag hoe ze haar wangen hol zoog om de kloppende pik. De kerel achter haar neukte zichzelf in haar leeg, trok zich terug en meteen werd hij vervangen door één van de andere kerels die eerst haar kutje weer even vingerde voor hij zijn lul in haar ramde.

En dan bedoel ik echt ramde hij neukte haar zo hard dat de tafel waarop ze lag telkens een stukje naar voren schoof waardoor de lul die ze pijpte telkens diep in haar keel schoot, de kerels kwamen vrijwel tegelijk klaar, en weer werd de lul in haar kutje vervangen door een paar nieuwe vingers alleen nu door die van een vrouw die “de geile teef wel even op zou warmen voor de vette lul van haar man” zo zei ze.

Ook de lul in haar mond werd vervangen door een ander exemplaar terwijl de slierten sperma nog aan haar kin hingen. Lisette had inmiddels drie vingers in haar kutje die door de eigenaresse ervan steeds sneller in en uit gepompt werden, haar man bewerkte tegelijk haar klitje met zijn vingers wat een gekreun van jewelste opleverde ik herkende mijn eigen vrouw nauwelijks zo geil was ze. De vingers in haar spleet hadden haar op de grens van een orgasme gebracht, ze gilde het uit toen het orgasme zich van haar lichaam meester maakte, en goddelijk kwam ze klaar op de pompende vingers, “ohhhhhhh, jahaaa, mmmm ja, ja ga door gilde ze” wat niet tegen dovemans oren werd gezegd want een ander nam het inmiddels weer over, ik zag hoe een straaltje geil langs de binnenkant van haar benen droop.

Heel even lieten ze haar wat bijkomen maar niet lang, haar hoofd werd weer opgetild en een nieuwe pik werd in haar mond geschoven. De kerel die haar vingerde spreidde haar schaamlippen met beide handen en ik zag hoe hij zijn wel erg dikke lul, zeg maar enorme lul probeerde in haar kutje te duwen.

Even zag ik mijn geile teefje de lul in haar mond loslaten en naar adem happen, “Ohhh “riep ze voor ze de lul weer in haar mond nam “ik zit helemaal vol met pik, ja ga door neuk me, neuk me nu” riep ze nog voordat het geluid gesmoord werd door de lul die weer in haar mond geduwd wordt. De man stootte zijn lul diep en hard in haar natte kut steeds sneller en sneller en harder tot ze bijna klaar kwam dan stopte hij.

Lisette die de pik in haar mond al had laten spuiten riep, “nee niet stoppen ga door ik wil geneukt worden ik wil klaarkomen, ga door” jankte ze bijna van verlangen naar de dikke lul. De man beantwoorde haar noodkreet en duwde zijn knots weer bij haar naar binnen “is dit wat je bedoelde meid” riep hij ondertussen de knots hard in haar spleet rammend. Het duurde dan ook niet lang eer ze krijsend klaar kwam op de vette paal, de kerel spoot zijn zaad op haar spleet en smeerde het uit over haar buikje waarna haar handen en enkels werden losgemaakt.

Frieda hielp haar om weer te gaan staan en duwde meteen haar tong bij Lisette in haar mond, die de kus hartstochtelijk beantwoorde. Het waren beduidend meer personen dan die de ruimte verlaten hadden. Aan de achterkant werd nu een soort gordijn geopend waar een podium achter tevoorschijn kwam dat we niet gezien hadden tijdens de tour, wat achteraf bewust gedaan was. Lisette werd door Frieda bij de hand genomen en door haar het trapje aan de zijkant opgeleid waardoor ze op het podium kwamen, iets wat ze zelf niet kon zien omdat ze nog steeds de blinddoek voor haar ogen had.

Tot nu is al danig verwend en opgewarmd voor de finale die we haar hier op het “podium” gaan laten ervaren”. Lisette kreeg applaus van de aanwezigen, waar ze nog roder van werd als ze al was, allen nu van schaamte doordat ze niet kon zien wie haar hier zo open en bloot konden bekijken. Ron die Frieda nu assisteert wenk een aantal vrouwen om op het podium te komen die met zijn allen om Lisette heen gingen staan.

Ze werd door hen opgetild en in, “naar wat ik later hoorde” de love swing gelegd. Deze was met kettingen aan de balken in plafond opgehangen, hierbij gleden de borsten van de vrouwen langs Lisette lichaam, en ik zag dat door het gevoel van deze aparte aanrakingen er een rilling door haar lichaam ging. Haar benen werden gespreid en met leren enkel boeien aan de kettingen bevestigd.

Ook om haar polsen kreeg ze een dergelijk setje boeien die aan de kettingen bij hoor hoofd werden bevestigd. Nu lag ze klaar voor de dames die haar nu overal waar ze bij kunnen begonnen te betasten. Eén van de vrouwen boog zich voorover en duwde haar tong bij Lisette in haar mond die deze zoen gretig beantwoorde. Het was na eerder op de avond Frieda de eerste keer dat ze dit met een vrouw deed, maar zo te zien maakte haar dit niet uit en was ze zo geil als boter door de graaiende handen op haar willige lichaam.

Er werden kleine klemmetjes op haar tepels gezet wat een super geile uitdrukking op haar gezicht teweeg bracht, een grimas van pijn en genot. Een aantal vrouwen verkende het grotje van Lisette met hun vingers wat haar een geruisloos orgasme opleverde, iets wat alleen zichtbaar was voor iemand die haar kende ik dus , maar ook één van de vrouwen viel het op die hierop direct een vinger tegen haar sterretje aan zette en hem langzaam naar binnen duwde, en even later zelfs een tweede vinger terwijl een mollige blonde dame haar kutje vingerde.

Toen de vingers langzaam uit haar kontje getrokken werden nadat de vrouw haar even zo gevingerd had wat ze zo te zien niet onaangenaam vond werden ze meteen vervangen door een best flinke plug die ze met haar mond eerst even bevochtigd had voor ze hem inbracht.

Met een zucht ontving Lisette hem in haar kontje, ze probeerde te ontspannen wat haar maar gedeeltelijk lukte, ze ontspant zich pas als hij er helemaal inzit. Nu maakte de vrouw plaats en Ron ging tussen haar benen staan die zijn dikke piemel bij haar naar binnen drukte en haar stevig in een flink tempo begon te neuken.

De man die bij de mollige blonde dame hoorde liet de swing iets zakken zodat Lisette’s mond op de goede hoogte kwam om zijn pik in haar mond te nemen waarbij hij ondertussen een paar dames aanspoort om de tieten van deze slet maar eens goed onderhanden te nemen wat ze met plezier en vol overgave deden, de klemmen werden verwijderd die eerder waren aangebracht wat best even een paar pijnscheuten veroorzaakt in haar toch al zo gevoelige tepels, die door de vrouwen liefdevol werden weggezogen.

Mannen en vrouwen verlustigden zich nu aan Lisette’s lijf zonder dat ze zich daartegen kon verzetten, iets wat ze in dit stadium van geilheid zeker niet meer zou willen. Ze werd genomen door de één na de ander en menige pik verdween in haar mond om lekker gezogen te worden, haar kut en gezicht glommen inmiddels van het zaad. Dan werd de plug verwijderd door een vent met een enorme lange maar ook dunne lul, met best nog wel dikke eikel voor zo’n slanke pik. Hij laat wat glijmiddel over zijn lul lopen dat hij met zijn hand uitsmeerde, waarna de eikel voor het opgerekte gaatje hield en hem rustig en langzaam naar binnen duwde tot hij er helemaal in zat.

Eén van de vrouwen die aan Lisette’s tepels had staan zuigen deed een eerste mislukte poging om een dikke vibrator in haar al verwende spleet te duwen wat pas lukte nadat de kerel die zijn lul in Lisette’s kontje had zitten hem een stukje had terug getrokken.

Deze werd aangezet en de kerel begon met lange halen rustig in haar nauwe tunnel in en uit te bewegen waarbij één van de andere vrouwen nu een mini vibratortje op haar clitoris plaatste en deze zachtjes heen en weer bewoog. Ze probeerde hem daarbij zo goed mogelijk op haar knopje houden om de trillingen maximaal door te kunnen geven op het gezwollen mini pikje. Dan opeens spande haar lichaam zich, ik zag dat ze haar orgasme nog even probeerde uit te stellen, maar ze hield het echt niet meer ze begon te schokken en te trillen en te gillen waarbij de kerel die nu ook klaarkwam uit haar kont schoot, en zijn zaad over haar buik spoot er kwamen zelfs een paar dikke romige klodders op haar tieten terecht.

Wild schokkend en trillend trekt ze gillend klaarkomend aan haar boeien waarbij de vibrator uit haar krampende kut schoot samen met een straal doorzichtig geil dat tussen haar schaamlippen vandaan spoot, even hing ze voor pampus in de swing waarna ze een applaus kreeg en werd losgemaakt door twee mannen die haar optilde en neerlegde op het grote bed achter op het podium.

Daar wordt haar te kennen gegeven op de stijve lul plaats te nemen van de kerel die haar nog niet eerder had geneukt. Terwijl ze zich zo liet zakken werd ze door een ander voorover geduwd die tegen haar zei dat ze op haar handen moest steunen. Lisette nog steeds verdoofd door alle geile ervaringen deed gewillig wat haar gevraagd werd en voelde hoe achter haar de lul van de man tegen haar kontje drukte.

Voor het eerst in haar leven wordt ze gesandwiched, voor vandaag had ze nog nooit eerder iets in haar kontje gehad dat dikker was als een thermometer. En nu werd ze vandaag al voor de tweede keer in haar kont genaaid en door een veel dikkere lul dan de eerste. Zo te zien vond ze het heerlijk om zo alle twee haar gaten vol te hebben.

Terwijl ze door twee mannen werd genomen knielde Frieda over het hoofd van de man wiens pik diep in Lisette’s kut zat. Ze steunde achterover zo haar kut aanbiedend om gelikt te worden waarbij ze het hoofd van Lisette met haar hand naar haar kut duwt omdat deze nog steeds de blinddoek om heeft, ze twijfelde geen moment en begon de kut van Frieda te likken terwijl de man haar kontgaatje met zijn tong verwende, samen kregen ze het voor elkaar om Frieda klaar te likken.

De man die in haar kontje neukte was inmiddels klaar gekomen en werd afgewisseld door een tweede en daarna zelfs nog door een derde. De kerel in haar kut had inmiddels ook zijn kruit verschoten, nu werden Lisette en Frieda samen op hun rug gelegd de meiden werden nu samen door twee ander vrouwen gevingerd en gelikt tot ze nu samen klaar kwamen.

Hierna werd ik uitgenodigd om als laatste mijn vrouw te neuken, maar ik wilde ook Frieda dus neukte ik afwisselend Frieda en mijn eigen vrouw, om de beurt stootte ik vijf keer in een kutje om dan de ander weer te vullen tot ook ik mijn zaad over hun kale kutjes spoot, dikke stralen kwamen op hun buik terecht waarna ik me tussen de twee dames op het bed liet vallen en Lisette zoende en vroeg of het haar bevallen was.

Voor ze antwoord op mijn vraag kon geven verwijderde Frieda de blinddoek bij Lisette die nu pas zag hoe de hele ruimte voor en op het podium gevuld was met naakte mensen die met elkaar bezig waren en die ook haar verwend hadden. Vol verbazing keek ze naar het tafereel dat zich in de ruimte afspeelde. Home   Plaats advertentie   Inloggen: Copyright © - Inter-IT B. Rijpe ervaren vrouwen           Amateur meiden willen seks           Geile vrouwen willen neuken!

Menu   Home   Plaats advertentie   Inloggen: Slavin kom eens en meldt je bij mij. Sex slavin Ik bied mijn neukertje aan om te gebruiken. Ze is 39 vol van postuur.

Veel dingen zijn mogelijk kwa spelen. Ze moet goed leren luisteren en pijn leren aangaan. Sadistic ook Tevens zoek ik een 2de slavin die dol is op anaal. Slavin kom lekker bij mij wonen. Dus niet alleen voor seks. Geen kids en geen strafbare leeftijd 18 jaar ouder en een slank lijf en bereidt mijn subje te worden?

Niet ellenlang mailen of eindeloos appen. Stel je voor en misschien Kom op slavin,je leeftijd is onbelangrijk,meldt je even dan kunnen we eind deze maand even op vakantie gaan naar turkije op mijn kosten.

Zoek een oudere en gewillige slet om te gebruiken Ben een oudere dominante vent van 57 jaar ben discreet betrouwbaar en eerlijk ik zoek een let die zich laat gebruiken die mij op mijn wenken bedient maar wel op een leuke manier en natuurlijk met respect. Dikke slet gezocht Dominant Meester zoekt een onderdanige neuk en pijp teef ik ben 55jr slank jij bent 18 tot 50jr geil en gewillig met weinig grenzen, mail snel ik ben er aan toe.

Leeftijd of Looks maakt niet uit. Ik wil je vastbinden, mijn piemel achter in je keeltje drukken, je neuken en nemen zoals ik het lekker vindt, je hardhandig vingeren, op je billen slaan. Over je gezichtje spuiten etc. Ik wil je 2 uur lang gebruiken als sex slaaf.

Gele kut spuit slet

  • Slavin zoekt meester lekkend kutje
  • KUT VAN BUURVROUW SEXCONTACT GAY
  • Hentai sex neuken met schoonvader

Puntborsten amateur gratis


Al snel echter was Christine le Duc niet meer afdoende en kwam er een site in beeld op zijn laptop die gespecialiseerd was in SM artikelen. Ocero las Sandra, maar dat zei haar nog niets. Sandra huiverde bij de gedachte dat sommige van de zaken die nu op het lijstje werden gezet er voor waren bedoeld om haar als slavin te gaan beproeven. Ze kon niet wachten tot alles in gebruik was. Ze voegde handboeien aan de lijst toe, een spreidstang met enkelboeien, een extra balgag, een opblaasbare balgag en ook een bitgag.

Maskers, een flogger, tepelklemen met kettinkje, 60 meter bondage touw. Henri hield maar niet op tot haar stomme verbazing. Een bondage hook werd op de lijst gezet, alsook een mouthgag om haar mond open te houden en nog wat tepelklemmen zonder ketting. Een gewone zweep, een paardrijdzweep een hoofdmasker met alleen de mond vrijgehouden en 1 met de ogen ook vrij. Het kwam er allemaal op. Henri was duidelijk van plan om dit keer zijn SM zolder ruimschoots van attributen te voorzien. Zelfs een stethoscoop werd aangeschaft, maar ook een halsband, buttplugs in RVS, diverse gewichtjes, tepel en schaamlip klemmen met ketting, een speculum, een set met een vacuumpompje en diverse maten cups, een cockring -die zal wel niet voor haar bedoeld zijn- een enema set met anaaldouche, anaalkraaltjes, opblaasbare buttplugs.

Het hield niet op leek het voor Sandra. Haar stoel was intussen al een meer dan een beetje vochtig. Ook massageolie en glijmiddel -in gezinsverpakking- werd toegevoegd en toen vond haar meester het welletjes. De boodschappenlijst, want zo bleef hij het noemen, had Sandra ingevoerd als bestellijst op de site en dus maakten ze de bestelling af, betaalden met een creditcard en konden het de volgende dag na 12 uur komen ophalen, zo werd medegedeeld.

Henri was intussen zo opgewonden geraakt dat zijn zijden ochtendjas plaatselijk nogal was veranderd. Zijn pik steigerde behoorlijk. Normaal gesproken zou hij, zo bedacht hij zich, nu met zijn linkerhand aan zijn lul hebben zitten zwengelen bij het zien van al die geile attributen en nog meer bij al die geile fantasieën die ze opriepen.

In zijn rechterhand zat dan de muis en zijn pik liet hij alleen dan weer los als hij echt even moest typen. Nu had hij daar een betere oplossing voor natuurlijk. Een oplossing die tegelijk maakte dat zijn slavinnetje ook niet meteen alles te zien kreeg wat hij op de lijstjes zette. Langzaam pijpte ze hem, likte zijn ballen, nam zijn staaf zo ver als mogelijk in haar mond en likte weer alleen de top van zijn eikel en boven tafel moest Henri zijn lijstjes zien af te maken.

Dat viel natuurlijk niet mee. Nu was de kennelbouwer aan de beurt en dus terwijl hij genoot van de orale bevrediging die zijn slavinnetje hem bezorgde, scrolde hij door de website om de gewenste elementen te bestellen. Als eerste viel hem een transportkooi op die hij onmiddellijk bestelde.

Een niet al te grote verplaatsbare kooi waar zijn snolletje ternauwernood in zou passen. Dat kon wel eens van pas komen. Als tweede werd er een kennel op de lijst gezet van circa 2 x 4 meter. Zijn giga zolder kon dat geval makkelijk hebben en er kon ook een matrasje in om op te slapen.

Bij een dierspeciaalzaak op het web bestelde hij enkele RVS drink en etensbakken. Bijna bestelde hij het dubbele aantal, zo heerlijk zoog zijn slavin op zijn dansende pik, maar hij had tijdig in de gaten dat hij het per ongeluk dubbel had ingevoerd.

Ook een paar fraaie leren riemen en een honden halsband werd besteld. Net als een paar rubber balletjes en wat rubber botten. Als laatste voor vandaag was de bouwmarkt aan de beurt, of ten minste alles wat voor een aanpassing van de zolder wenselijk was. Terwijl Henri verf bestelde in de kleuren antraciet en zwart, knabbelde zijn slavin heerlijk op zijn eikel en werd hij voortdurend afgeleid.

Dat hij überhaupt nog een bestelling geregeld kreeg was al wonderbaarlijk. Na de verf werd het lijstje opgemaakt voor de bouwmarkt.

Dit kon hij niet vooraf bestellen en dat werd dus een lijstje om morgen mee te nemen. Er verschenen diverse haken op zijn lijstje, haken die doorgaans werden gebruikt om schommels aan op te hangen, ronde haken, kleine haakjes, grote. Hij bedacht zich dat hij ter plekke ook wel keuzes zou maken. Hij zette er meubelpanelen op om een schandpaal van te maken en balkhout voor een Andreas kruis. Ook kettingen verwachte hij wel te kunnen vinden in zijn bouwmarkt en dus schreef hij het er op.

Voordat het te laat was, de afleiding die zijn slavin hem bezorgde aan zijn lul was langzamerhand te groot aan het worden, bestelde hij een laatste item op internet.

Een inklapbare, speciaal voor seksspelletjes bedoelde gynaecologenstoel. Dat zou een verrassing worden voor zijn sletje. Commando's Henri sloot zijn laptop af en schoof zijn stoel wat naar achter. Nadat ook zijn slavinnetje wat mee was opgeschoven en hij zijn ochtendjas had opengeslagen had hij een fraai uitzicht op zijn eigen keiharde lul en de slavin die hem daar al weer een half uurtje aan het pijpen was.

Een branderig gevoel blijft over. De slavin begint neuk bewegingen te maken. Mijn inmiddels paarse lul en eikel zit kloppend in haar nauwe kut. En pijn begint plaats te maken voor een fijn gevoel en lust.

Ik probeer mee te neuken maar merk ineens dat de naalden nog in mijn ballen zitten. Ik kom steeds dichter bij een orgasme. Dan begint de slavin te kreunen en haar kutje trekt samen. Ze krijgt een klap op haar clitoris van haar meester en haar orgasme trekt weg. Maar ik zelf houdt het niet meer. Net als ik in een super orgasme kom waarbij alle spieren in mijn lichaam zich aanspannen. En mijn lul zo diep mogelijk in de slavin haar kutje druk om mijn sperma los te laten dan.. Dan trekt de meesteres 1 voor 1 de naalden uit mijn ballen.

Terwijl ik in een niet te stoppen orgasme 7 tot 8 flinke stralen sperma in de slavin haar kutje pomp word ik heen en weer geslingerd tussen een wereld van een super orgasme en intense pijn in mijn ballen.

De adrenaline en spastische bewegingen in mijn ballen en prostaat die vrijkomt zorgen er voor dat het sperma harder dan normaal in haar kutje worden gespoten. Bij een volgende keer… dacht ze dat weet ik nog niet. Maar veel tijd om te piekeren kreeg ze niet want Richard toverde uit een van de zijkanten een piepklein tafeltje te vooschijn en zetten twee champagne glazen op tafel. De drank parelde in de glazen en na de toast op een leerzame tijd dronk ze in een teug haar glas leeg, waarna Richard het weer bijvulde.

De auto had zich met een zacht zoemend geluid in beweging gezet en gespannen keek ze af en toe uit het zijraam, nog was de weg die ze volgde bekend voor haar. Richard prees haar uiterlijk en verzorging, leuk mantelpakje had ze aan en mooie schoentjes, en haar make-up was prima in orde. En terwijl hij dit zei schoof hij een keurig opgemaakte akte naar haar toe waarin in niet mis te verstane bewoordingen stond dat ze haar gehele lichaam en geest zou uitleveren aan de heersers van de club zonder ook maar een tegenprestatie te moeten ontvangen.

Toen ze de akte met moeite aan het doorlezen was kreeg ze weer de angstkriebels in haar buik en ze schudde zachtjes nee met haar hoofd. Ze slikte nog eens en zette toen haar handtekening onder het document. Ook dat deed ze en ze slaakte een gedempte kreet toen het gebeurd was, alsof ze bevrijd was en de spanning vloeide weer iets weg. Ze keek naar buiten maar herkende de omgeving in het geheel niet meer, dat was ook de opzet, voorlopig moest de ligging van het centre ombekend blijven.

Ik ga van nu af aan je duidelijke opdrachten geven die je exact moet nakomen. Meester Richard klapte de tafel weg en ging in het midden van de bank zitten en commandeerde haar ook in het midden gaan te zitten. Vanaf nu wordt je enkel nog aangesproken met jouw voorlopige titel, kuthoer. Dus hoe heet je vanaf nu? Ze pakten de handgrepen vast en plaatste haar voeten zover mogelijk uit elkaar.

Hij nam vervolgens een schaar en zette die in het wat omhoog gekropen rokje. Met een paar ferme knippen ging de rok open tot aan haar buik, toen zetten hij de schaar op de onderste knoopjes van haar deux-piece en trok met de andere hand het bh -tje naar zich toe met een knip was die ook weg.

Haar onderkant, de door het halfdoorzichtige minuscule slipje bedekte kut, was in volheid zichtbaar en daardoor ook de natte plek die haar kutsap reeds gemaakt had. Richard vervolgde de uitpel operatie en knipte de mauwen van het jasje aan de bovenkant open daarna volgde de zijkanten ervan en stilaan kwam ze meer en meer naakter te zitten Het jasje werd op de schouders geheel opengeknipt en viel nu naar beneden.

Richard hielp haar het na het losknippen van de laatste knoop onderlangs afstropen. Hij gooide de schaar aan de kant en nam een gevaarlijk uitziend mes, de schouderbandjes van haar bh werden doorgesneden en de resten werden achterlangs weggetrokken.

Daar zat ze nu met haar tieten bloot, handen omhoog en alleen nog de kapotte rok en kutbroek aan. Lang duurde dat niet want Richard zette het mes achter de rokband en met een haal ritste hij die door waardoor enkel haar slipje nog in de weg zat. De zijkantjes werden doorgesneden en rok en broekje vlogen het raam uit.

De bh had halve cups, die allen dienden om de melkbollen te ondersteunen. Ze zat de lederen bank nat te maken met haar kutsap. Alles werd naar buiten gegooid en ze kreeg zwarte high heels met enkelbanden aan haar voeten. Richard bevestigde aan elke schoen- enkelband een hangslotje. De auto volgde de weg en na een flauwe bocht naderde ze een groot hek dat automatisch openzwaaide, de auto reed de weg naar rechts volgend nog een honderd tal meters verder op en stopte toen.

Hier zat ze nu met een opengesperde scheur die door de opwinding al lekte van het kutsap en de handjes nog keurig aan de handgrepen. Ze keek rond en het zag eruit als een groot park met een mooie oprijlaan en groene weiden met bosages erlangs. In de verte zag ze schapen in het groen. Binnen het domein worden niet uitgevoerde opdrachten meteen met een klap van de strolenzweep gestraft. De frise wind deed haar wel een beetje huiveren, of was het het onbekende.

Ze stapte in haar volle naaktheid uit de auto, en had eerst wel even moeite met de hoge highheels. Op haar highheels wiegelde ze naar voren en de chauffeur en Richard hadden een prachtig uitzicht op de machtig deinende reet van de aspirant lustslavin.

De kuthoer liep nu voor de auto uit, nog een beetje onzeker op haar hoge stelten en keek schielijk links en rechts rond, maar buiten wat dieren was er niet veel te zien. Daar liep ze nu en het kriebelde duidelijk in haar kut en aars, ze voelde dat ze bijna lopend zou kunnen klaarkomen.

Op dat moment werd haar gedachten onderbroken door een bevel uit de auto om te stoppen. Ze bleef staan en de auto naderde tot dichtbij. Richard en Bob waren nu uit de auto gekomen en Richard zei haar even te wachten en inspecteerde haar tieten op de halve cups. Verder voelde hij aan haar pruim en gelastte haar met haar benen uit elkaar te gaan staan. Ongelofelijk dacht ze dat ik dit blindelings doe.